Отхвърлиха ме изведнъж.

• 4 836
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
  • Между гори и планини
Според мен си губите взаимно времето. Нищо няма да излезе.

# 61
Много не разбрах, освен че е имало няколко излизания на кафе и от там нереалистични очаквания. Това не е връзка. Също и какво, ако някой излезе на среща с друг, който му е правил зъбите? Или, ако отида на лекар и се харесаме и край непреодолима пречка. Ако е психиатър е по-различно, заради уязвимостта и методите на въздействие. Но ако е офталмолог, не виждам проблем.

# 62
Е, то в последствие стана ясно, че е зъболекар, а не психиатър.
Аз лично някак не си представям зъболекарят ми да ми е гадже, или е едното или другото, но това си е мой бъг, вероятно.

# 63
Всичките теми на авторката са такива абсурдни и безвкусни. Лекувай се, момиче!

# 64
  • Paris, France
В момента  си гледал детето и фокуса му бил над него. Говорихме пак. Покани ме да излезем.

Мисля, че е възможно като си му казала възрастта си, да е помислил, че ще искаш сериозности и деца, а той вече има дете и не желае друго.

Недоумявам как човек, който ти е бил лекуващ лекар няма да знае възрастта ти.

Израстнала съм в среда с много лекари и медицински сестри и никой от тях не е имал сериозна връзка с пациентка. Не им знам тайния живот, който не показват, но
не съм видяла някой от тях да е довел бивш пациент на събиране с приятелска компания

Имай предвид, че хората с тези професии срещат много, много хора всеки ден и често излизат по кафета с пациенти или близките им.

Не си му ОК за връзка и ако това те гложди е по-добре да спреш да излизаш с него. Най-много да те мине веднъж, повече не.

# 65
А ти както си налапала въдицата и само да ти подсвирне и ще си готова да му се отдадеш.
Внимавай наистина защото може и да те манипулира да си легнеш с него.
На мен точно на това ми прилича.
Не е заяждане, но ми стана смешно...

Тя авторката сигурно иска и да си легнат, няма да и' вади зъб я, по-скоро да внимава той.
Годините са само оправдание, случва се мъж визуално да хареса жена, но като се опознаят да реши, че не е за него.

# 66
  • Washington,USA
Да, разбрах. Няма да задълбавам.

# 67
Е, в този случай може да се каже, че и знае и кътните зъби. Grinning
Може, просто да е решил, че не му се занимава.
Младо (но не чак толкова)  момиче, което има сериозни намерения. А той предпочита някоя, като него за нещо неангажиращо.

# 68
Добре, че не е гинеколог.
И да иска да излезете само за кафе.

# 69
  • София
За да са те отхвърлили, трябва да са те приели преди това. Човекът е бил любезен, опитал се е да не те засегне.
Оправи си гювеча в главата, защото всичките ти теми едни драматични за няма и нищо.

# 70
  • Paris, France
За да са те отхвърлили, трябва да са те приели преди това.
Хм, не. Отхвърляме преди да приемем. След приемането изоставяме.

Той я е приел за дружка, но не иска усложнения и правилно. Отхвърля връзка, романтика с нея.

# 71
  • Далечният изток
Никаква връзка не отхвърля. Нито изоставя.
Човекът хабер няма, че се е срещал с госпожицата. 100 %. Колкото и мъжете от другите ѝ теми са били влюбени в нея...

# 72
Bundyrose, попитаха те назад имало ли е секс, целувки, колко пъти сте излизали и за какъв период? Въпросът ми не е от болно желание да ти се навра в личния живот, а за да установим дали не преувеличаваш значимостта на определени отношения.

Колкото и хората да казват, че всеки си има своя път и темпо, определени неща се случват в определен период и това се счита за нормално. Всичко останало е извън нормата. Ако си съгласна и го осъзнаваш - чудесно. Ако обаче не го осъзнаваш това води до проблеми, които сама ще изпиташ - като безмислено влагане на чувства и емоции, загуба на време, отблъскване на отсрещния.

# 73
  • Washington,USA
Казах му да не ме търси повече той отказа.

# 74
Аз имам чувството, че авторката час няма да си запише, но следваща безумна тема ще има.

Общи условия

Активация на акаунт