Отхвърлиха ме изведнъж.

• 4 824
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
  • Далечният изток
Цяла година излизаш с лекар?!
Това са ти някакви фантазии според мен. Не го вярвам...

# 31
И това е възможно.
Не са много лекарите, които ще пристъпят етиката.
Малко и издиша историята и това още повече налага среща със специалист.

# 32
  • Washington,USA
Аз напуснах, тогава започнахме да излизаме. Не ми е лекар вече.

# 33
Предполагам е излизал с теб чисто човешки, приятелски.
Да, разбира се, мъжете често излизат приятелски с млади пациентки от алтруизъм...
Като изключим професията, това е просто един мъж, който излиза с една жена и накрая я отрязва с нереалистично обяснение. Сетил се да я пита след месеци на колко е години и решил, че е непреодолимо различие... Да бе, да.
Размислил е, минал му е интересът, харесал е друга, женен е, нещо не му е допаднало... Или историята е измислена.

# 34
  • Beyond the stars

Записах. С тревожност и лека форма на депресия съм. Това е.

Това е ? Това е началото, може би, ще е правилното изречение. Започваш да работиш по двете със специалист. Нито психиатрите, нито психолозите са магьосници и могат да те "оправят" с едно-две хапчета , един сеанс и магическа пръчка. Трябва работа, работа, работа - предимно от твоя страна, с тяхна помощ.

# 35
  • Washington,USA

Записах. С тревожност и лека форма на депресия съм. Това е.

Това е ? Това е началото, може би, ще е правилното изречение. Започваш да работиш по двете със специалист. Нито психиатрите, нито психолозите са магьосници и могат да те "оправят" с едно-две хапчета , един сеанс и магическа пръчка. Трябва работа, работа, работа - предимно от твоя страна, с тяхна помощ.

Ами да, не е нещо, което не се лекува и не е лечимо. Даже мисля, че имам само тревожност, а не тревожност и депресия.

# 36
Дали годините, дали е усетил тази депресивност и лабилност, дали по начало не те е харесал достатъчно, все тая. До колкото знам си на 26-7, 10 годините са нищо на тая възраст, много ме съмнява че го е казал само да се измъкне, а причината е нещо друго и не му се вкарва в някви филми с тебе. Все тая, не го мисли толкова, просто работи в посока повече психическа и емоционална стабилност, казвал съм ти го май и друг път

# 37
Предполагам е излизал с теб чисто човешки, приятелски.
Да, разбира се, мъжете често излизат приятелски с млади пациентки от алтруизъм...
Като изключим професията, това е просто един мъж, който излиза с една жена и накрая я отрязва с нереалистично обяснение. Сетил се да я пита след месеци на колко е години и решил, че е непреодолимо различие... Да бе, да.
Размислил е, минал му е интересът, харесал е друга, женен е, нещо не му е допаднало... Или историята е измислена.

За мен валидно е последното изречение - Историята е измислена. Това момиче или няма какво друго да прави, или е с проблем, от който произтича огромна и ненаситна жажда за внимание. И си пише тука разни неща...

# 38
  • Beyond the stars

Ами да, не е нещо, което не се лекува и не е лечимо. Даже мисля, че имам само тревожност, а не тревожност и депресия.

Хич не е малко и очевидно може да ти вгорчи добре живота.
Отиде при друг лекар, ако имаш съмнения, въпросът е да не спираш до "не е нещо, кой знае какво".

# 39
Да ме мислят за 10 години по-стара...леко ще се разсърдя:)))

# 40
  • Washington,USA
Донякъде го разбирам, той е разведен и има малка дъщеря, която сам гледа. Така де, не го обвинявам. Дъщеря му е на първо място.

# 41
А той женен ли е?
А, ти си писала едновременно с мен.

# 42
  • Washington,USA

Разведен, самотен баща.

# 43
За какво отхвърляне става дума, като то въобще не е имало нищо.

# 44
И аз мисля, че това с годините е някакво тъпо оправдание - не му се е занимавало с теб и се е чудил как деликатно да те отреже.

Общи условия

Активация на акаунт