Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 744
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Да, права си, запознаха се май в резорта.
Така беше, но той нямаше ли да умира?! Май се е разминало.. и сега нещо не му е чиста работата..

# 661
Ще има сериал по Зоотопия (или Зоотрополис) - казва се Зоотопия +

# 662
Ще има сериал по Зоотопия (или Зоотрополис) - казва се Зоотопия +

Интересно! Никога няма да забравя как синът ми имаше кошмари от филма. Simple Smile

# 663
Според мен е сладък филм, но всеки харесва различни неща. Аз не харесвах този за Квазимодо.

# 664
Изгледах сериала Girls по HBO с Лена Дънхам и ми хареса. Малко е странен вайбът му, доста хипстърски, което не е точно моето, но някакси сюжета и историите на героите те увличат да го гледаш. Имаше интересни персонажи, особено от жените. А и преоткрих Адам Драйвър като актьор в този сериал, мега добър е.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 19:37 от daizy_g

# 665
# 666
  • Вестерос
Уинчестър ще го дават по хбо макс.
....

# 667
Изгледах два хелоуински епизода - на Мърдок и на Квантов скок.
Този на Мърдок беше тясно свързан с миналогодишния, в който две сестри тийнейджърки се преобличаха като зловещ клоун и избиваха приятелите си (които са се държали зле с тях). Сега имаше имитатор клоун. Общо взето неприятен епизод.

На Квантов скок, обаче беше интересен. Вдъхновен от Екзорсистът и с елемент на криминална мистерия.

# 668
  • Вестерос
Подновени
Thе Witcher за 4-ти сезон... ImpImp
The Serpent Queen
Industry

Спрени
Becoming Elizabeth
Fate: The Winx Saga
DC's Stargirl Anguished ще е в нищото сигурно накрая
City on a Hill

....
Walker: Independence и  The Winchesters ще са все пак с по 13 епизода, отказали са се да ги правят повече.

Нови
мини сериал Inside Man
мини сериал ¡García!
мини сериал Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 23:43 от Tiffany А

# 669
За мен короната на сериалите тази есен е The Peripheral / Периферни Тела.
Сериалът е базиран на книгата на Уилям Гибсън,  изпълнението на сериала ще е от екипа на West World.

За мен Гибсън е малко труден за четене, нищо че съм луд фен на Невромантик, чел съм го много пъти. Гибсън е един от основополжниците на Киперпънк течението. Та след гледането на първите два епизода на сериала, изчетох книгата.
Труден е за четене, защото той измисля терминологията, а при нова терминология този сериал трудно се разбира, особено с 2 времеви линии.
Екипа от Westworld към 3-та серия вече доста се разминава относно фабулата в книгата, но запазват основата на световете.
За сега съм силно въодушавен от проекта, харесва ми много, ското не е имало толкова силен Sci-fi сериал.

# 670
  • Berlin
The Sandman ще има 2ри сезон.

# 671
Не беше лош сериалът. Пълен е с прогресивна политика и бях 100% убедена, че ще има и втори сезон.

# 672
  • Вестерос
Почнал е втори сезон на Mosquito Coast, сещам се, че доста от вас го гледахте.

# 673
  • Бургас
Новия минисериал с Кенет Брана. Много успешно са го гримирали като Борис Джонсън.

# 674
Ужас! Горкият!

Общи условия

Активация на акаунт