Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 715
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
А спомняте ли си чехословашкия сериал Арабела? Вчера започнаха да го дават по БНТ1. Ние с мъжа ми с голям ентусиазъм започнахме да го гледаме, да си припомним детството. А сина ми (тийнейджър) беше в пълен потрес как може да се прехласваме по такива тъпотии. GrinningGrinningGrinning

И на мен ми се случи, след като ги накарах да гледаме филм с Луи дьо Фюнес. Бях потресена, като малко в началото ми казаха: Гъделичкай ни, да ни стане смешно.

# 721
Аз пък бях потресена, когато ме накараха да гледам Реджеп Иведик...
Физическата комедия е специфична - който харесва Мистър Бийн, е много вероятно да хареса и Луи дьо Финес, и други класици. Честно казано, не мога да се сетя за по-млад комик, който се справя добре в това подразделение на комедията. Не защото не е модерно, а защото не могат. От време на време има закачки от този тип в сериалите (виждала съм в Мистериите на Мърдок и др), но само толкова.

Арабела не съм го гледала, може да си го пусна за проба.

# 722
  • Вестерос
Утре ще направя новата тема Simple Smile

# 723
  • Бургас

Ох, питаш ли ме. Това са любимите филми на сина ми.

# 724
Мен пък са ми смешни и Луи дьо Финес,с глас се смея винаги на монахинята и Мистър Бийн повечето епизоди,и Реджеб първите филми.Арабела не съм гледала,ще пусна и аз за проба да я видя.

# 725
  • Down south
А спомняте ли си чехословашкия сериал Арабела? Вчера започнаха да го дават по БНТ1. Ние с мъжа ми с голям ентусиазъм започнахме да го гледаме, да си припомним детството.
Благородно или не съвсем Kissing Heart завиждам за "Арабела"
Дали може да се гледа още някъде? Мисля, че дъщеря ми ще го хареса.

# 726
Спомня си го "Арабела". Като бях малка бях доста впечатлена, даже сънувах, че имам пръстена ѝ Grinning И Румборак си спомням...
Преди години го изгледах пак, но въздействието е друго разбира се..
Мистър Бийн си го пускам понякога. Винаги се смея на тъпотиите му.
И Луи дьо Финес харесвам.
Пускам си и "Женени с деца" и "Алф"
Реджеб не съм гледала.

# 727
На мен Полицаят от Сен Тропе винаги ми е харесвал като сериал. За първи път го гледах като малка.

# 728
А спомняте ли си чехословашкия сериал Арабела? Вчера започнаха да го дават по БНТ1. Ние с мъжа ми с голям ентусиазъм започнахме да го гледаме, да си припомним детството. А сина ми (тийнейджър) беше в пълен потрес как може да се прехласваме по такива тъпотии. GrinningGrinningGrinning
Майкоо, това е най-глупавият сериал евър. Аз и като дете бях втрещен от него. Повече ми харесваха Призраци в блока, също и Призраци на виенското колело. Помня как гледахме Шатовалон и като го пуснаха преди няколко години по БНТ, малеее... каква велика глупост, то не се търпи от скука. Нискобюджетен буламач.
Физическата комедия е специфична - който харесва Мистър Бийн, е много вероятно да хареса и Луи дьо Финес, и други класици.
Точно такъв тип "комедии" с идиотски физиономии като на Мистър Бийн и Реджеп Иведик не понасям.
Предпочитам Алф, Женени с деца, Двама мъже и половина, Щурите съседи, Новите съседи....
Английски хумор тип Бени Хил и Ало, Ало не харесвам.

# 729
Арабела подозирам, че ще ми се стори много тъп и бавен, а ми беше любим като бях малка.

Наскоро с дъщеря ми гледахме Васко да Гама, който тя много хареса. Само дето се наложи да обяснявам какво е това намаляване на поведение и изключване от училище...

# 730
  • Бургас
Е, гледано по сегашно време си е тъп, верно, не съм казала, че е нещо кой знае какво. Просто да си припомним детството. Grinning Макар че качеството му като за онези години е доста добро. Може да са го дигитализирали.

# 731
Все едно днешните вампирски сериали (давам ги за пример) са много умни...

# 732
Много харесвах Фантагиро Grinning

# 733
  • Бургас
Много харесвах Фантагиро Grinning

Особено Тарабас Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 734
Аз пък си спомням, че като малка гледах и харесвах един игрален сериал, който беше чешки или полски, или нещо подобно нестандартно. Беше за деца, които пиеха вълшебни отвари от едни малки шишенца и всяка имаше различно действие... Ще ми се да се сетя как се казваше, но нямам идея...
Като пиша "вълшебни" имам предвид в общ смисъл, мисля че бяха създадени в лаборатория - някой от персонажите ги правеше.

Общи условия

Активация на акаунт