Първата крачка към него

• 5 488
  • 124
  •   1
Отговори
# 75
Настанали са странни времена. Жената се счупва да показва на мъжа пеперудите в стомаха си, но се чуди дали пък е недостатъчно 2 пъти, да опита ли пак? От другата страна получава любезно отговаряне и непретенциозен диалог. Срамежлив, срамежлив, но чак пък толкова..
Опитала си и то два пъти. Ако ти беше срамежлива, но си харесала едно момче, то ти пише изненадващо, няма ли това да означава поне нещо за теб, че да поемеш инициатива друг път? В любовта нещата трябва да се случват непринудено и двустранно.

Само веднъж опитах, не 2 пъти.😄

# 76
Не му ли писа два пъти?

# 77
Не му ли писа два пъти?

Не. Писах му веднъж.

# 78
  • Варна
Че какво им е странното на времената... Никога не е било нормално да обръщаш внимание на някого, щото Той имал пеперуди. Ако пеперудите не са в твоя, поддържаш  любезна, неангажираща комуникация и то до едно време. После и това не правиш.                     Вече го казаха- търсещия трябва да възбуди интереса и то деликатно, ненатрапчиво. Никой не обича да се чувства притиснат

# 79
Е, толкова ли нямаш нещо за ремонт, носене, и мъжка ръка у вас? Wink

# 80
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте! Бих искала да Ви споделя една ситуация,не знам как да постъпя.
Харесах си мъж, 8 години по-голям от мен, необвързан е. Знаем се от общи познати, не се засичаме често. Той е доста срамежлив.
Реших да направя първата крачка към него аз, за да му покажа, че не ми е безразличен.
Писах му. Доста добре премина разговора ни, но до там. Повече не съм го търсила, но и той не ме е.
Той не е отдаден на социалните мрежи,не стои нон-стоп на телефона, даже почти никак,НО според мен, ако иска-ще ме потърси.
Въпроса ми е дали да го потърся пак аз или да оставя той да го направи?
Не искам да му се натрапвам, а и сякаш искам той да действа, не само аз..
Виж сега няма нищо лошо и срамно като ти харесва мъжа да действаш, всъщност постигането на всяка цел в живота се постига единствено чрез действие, обяснението иска ми се той да действа е като обяснението иска ми се да отслабна или иска ми се да забогатея, еми да де, ама за да се случат тея неща трябва да се направи нещо по въпроса, има мъже които просто не умеят да разчитат сигнали, но ако ти не действаш, а мъжа си заслужава, е много вероятно да се появи друга по-нахална, на която не и пука, от общественото мнение, че ако тя сваляла мъжа се "унижавала" и ще го прилапа, защото както ти казваш, че той не е последния мъж, така и ти не си последната жена. Иначе сега се сещам за една съученичка като я изпращах към гарата (щот тя беше от близък град), ме пита дали искам да ходим на кафе, ама аз напълно искрено и отговорих, че не пия кафе, защото ми е горчиво и тя тогава ми каза, еми ако искаш за тебе само мляко, та чак тогава се усетих. Laughing
Мъж,който има интерес,ще се скъса да ти пише.
Чак съм се чудила  ,при пълен игнор от моя страна  някои индивиди не се отказват.
Показала си заинтересованост, айде малко изчакай, и той да покаже нещо.
Пълни глупости. Все пак съществуват и мъже, които не са прости селяндури и имат самоуважение. А явно авторката не ще селяндур. Sunglasses

# 81
  • София
Пиши му Добро утро

# 82
Е следващия път като се срещнете в там общата компания иди да си направите едно селфи заедно и му кажи ей, виж колко си отиваме двамата, ще проличи веднага дали е заинтересован.

# 83
Е следващия път като се срещнете в там общата компания иди да си направите едно селфи заедно и му кажи ей, виж колко си отиваме двамата, ще проличи веднага дали е заинтересован.

Хех, зависи какви са хората и как приемат подобно по-активно поведение.
Дори и да ми харесва даден мъж и действа по този начин само бих се усмихнала или нещо бих се избъзикала за това "колко си ходим". Не би имало някакви кой знае какви реакции или не виждам как би било начало на сближаване. Но хора различни.

Живеем в модерни времена - нормално е да му предложиш да отидете някъде заедно или да излезете на питие/вечеря. Каниш го като приятел и не натискаш, пък то ще си проличи дали се появява тръпка. Пък и да се поопознаете извън компанията.

# 84
Аз все си мисля, че при общи познати той може и да знае за брата. Хората си обсъждат.
Да, ти не си виновна за нищо, но... това по принцип ще ти пречи, особено в по-малък град.

# 85
Е да, но тя ако се изнесе и дистанцира... Роднините на пристрастен не са непременно склонни към пристрастяване. Не мисля, че това роднинство е злепоставящо.
Пиша го от личен опит. Не че е невъзможно да се случи, но ако някой разсъждава така - м.... му.

# 86
  • Варна
Lorelada, Uncommom какъв брат, какви роднини? Аз ли нещо отървах в темата, вие ли я объркахте... Ама дайте насоки де да чета затуй, за което пишете

# 87
Това е женат с брата наркоман, която се чудеше дали да се изнася от къщи.

# 88
Е, хайде сега, заради брат й... Не, че не е възможно, но по- вероятно е въпросният да пафка тревичка с брат й, отколкото това да му е проблем.

На въпроса - бих писала пак и ако пак интереса клони към нулата от негова страна, бих го отписала. Ама поне ще знам, че не съм пропуснала някакъв (измислен) шанс.

# 89
Според мен го покани на среща, пък то времето ще покаже. Ако след срещата той не пожелае да се видите отново, по-добре не си прави усиля, само загуба на време ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт