СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 91 391
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 435
Утре ще ходя при личната....има ли някаква специална бланка за това  медицинско...и знаете ли какво се пише в него...Мерси
В нашия град си купуваме бланката - стандартна за работа. Личната знае, какво да пише. Мисля, че се плаща нещо при нея. Трябва да питам съпруга, ако желаете.

Питах, не се плаща такса при личната. Отпаднала е.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 07:54 от krasi78

# 436
  • София
Привет! Вчера следобед приключи проверката по математика.
Дали това означава и по-ранно обявяване на резултатите? Направо ме свива сърцето вече. Сигурно в момента, в който видя тук "качени са" ще ми трябва едно силно преди да ги отворя 😄А преди колко отрезвяващо беше, казват излезли са, хващаш си тролея (в Пловдив) отиваш   и започваш да се буташ, докато стигнеш до заветните списъци разллепени като чаршафи, са те настъпали поне десет пъти, пък и стълба ти трябва ако си някъде отгоре, после се намериш, предвижваш пръста и виждаш оценката. Ама то вече си претръпнал. А сега ще трябва бързо да се стегна, преди да ги отворя 😄Успех на всички!

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 07:27 от aria_82

# 437
  • в очите на дъщеря ми
Проверени са....божееее, тахикардия имам, само при мисълта....

# 438
  • София
Дишай, Мамзел! Много сме така. Направо да отваряме шкафчетата с алкохолните напитки и всеки да избира градус, според състоянието си!🤗
И аз се чудя като видя “качени са”, дали няма да си дам няколко часа свобода.😀

# 439
  • Sofia
Добро утро. И аз треперя с вас..а колко време отнема качването? Щом са проверени, какво се случва сега и на ръка ли се прави или е софтуер?

# 440
ganis, чисто информативно, по колко работи се падат на един проверител? И те как работят, електронно ли? Предполагам не разпечатват получените работи. Тежко ми се вижда няколко дни взиране все в екрана и разчитане на какви ли не почерци при БЕЛ, а при математиката проследяване на разписвания и чертежи.
Аз си чакам спокойно резултатите. Дори и не знам какъв ден се пада 28-и 🤣 Единствената ми "драма" е дали съм му сметнала точките правилно. Преразказът е голямото неизвестно.

# 441
Златни сте със споделената информация!
Хайде,дано са имали леки ръчички проверяващите и да са били достатъчно благосклонни!!!!!(да не се налага да се пропиваме,баш на финала).
Гледам има някакви оценки в Школо,годишни.Естествено и изненада от изпитването в деня на отсъствие,сложена е 4ка за годината,а първи срок е с 5.Има проект(непроверен) и туй то,лична преценка било,а моят два дни учи да хване 5 и вместо да е изпитан и допълнен от проект,ей така на изпроводяк се лепват гадории.Знанията остават,както и горчилката.По бел ще е с 5 и по англ.език,останалото е 6.

# 442
  • София
Предполагам че следва процедура по разсекретяване и обработване на данните - качването им в системи, списъци и т.н. Ще отнеме още известно време.

Моят е открил сайта на Дидева. Smiley Снощи ми показваше таблицата за статистика и се чудеше кое какво показва, но все пак се беше ориентирал малко. Разглежда задълбочено и баловете от миналата година.

Чакам и аз прогнозата на Санака и дано тази година ми хареса повече от преди 2 години. Тогава се надявах да е сгрешила с едни 2 точки, но уви... Smile

# 443
  • София
Bobs81, Моят хубавец имаше 4-ка за активно участие по география 😂🤪, което само по себе си е оксиморон, но все пак върза 5 за годината, смилиха се над него 😉.
Аз пък имам служебно пътуване днес и утре и треперя да не излязат, докато съм на път, че изкушението да отворя и погледна ще в твърде голямо...а смятам, че е редно да изживея тази емоция заедно с детето.

# 444
...и аз така!

# 445
Чета - Проверени са... Никаква реакция 😱
И да напише някой - Качени са... Сигурно пак ще е нищо от мен🤕
В сряда се оказах в центъра на ПТП... Насинена и натъртена съм, боли ме... Всичко, ама и кратуната, и съм си изкъртила един голям мост в устата 🤕 Колата ми е тотал 🥴
Добре, че тъкмо бях оставила наборката на рисуване 😵
Много гадна била тая въздушна възглавница... Пребила ме е зверски🤣🤣
Зачудих се защо пуснах детето на карате? Каква майка съм аз😲
Поне наборката се отказа от парти на картинг-писта за завършването, че като ме видя си даде сметка какво може да се случи и как на следващия ден е най-важния изпит с рисуване😇
Ще ви подсетя на 01.07 да стискате палци🍀, че онези, които стискахте за проверката на способности явно са били благодатни и беше много щастлива🥳🥳🥳

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 08:35 от irchick

# 446
  • Mars Hotel
Ирчик, лелеее, ужас! Добре, че "само" с натъртвания си се разминала. Да минава бързо.

И аз съм от тези с тахикардията. А истерията и паниката тепърва предстоят. Scream

# 447
  • София
Irchick, направо ти се възхищавам на бойния дух след всичко преживяно! Бързо да ти минават болежките и добре, че е бил “малкият дявол”!🍀🍀🍀 Сискаме палци за девойката!

# 448
Ох, аз пък сънувах, че са излезли резултатите и на моя човек бяха силно занижени, особено по БЕЛ. На сън го приехме без истерии нормално, ама на яве надали ще е  така. По принцип много рядко сънувам и сега още повече се стреснах. И аз в отбора с тахикардията. 😁

# 449
  • София
Ирчик,добре че не си пострадала по-сериозно ,пък колата все ще я оправите.

Strega,аз преди изпита по БЕЛ сънувах,че наборчето има 84т и се събудих от разочарование,че е толкова малко.Ще луднем съвсем до класирането .

Ох ,аз също съм пред припадък на моменти.Така спокойно си живеех ,с мисълта за резултати във вторник, а вчера като ми писа тази позната,че вече си ги знае и направо си слезе сърцето в петите. Сега проверявам през час като кукувица и няма спокойствие.

Наборчето днес заминава на зелено за 3 дни ,а госпожата по биология казала,че ще ги изпитва в понеделник за оформяне.Ясно е,че няма да учи на зеленото,та да видим и там изненадите .

Общи условия

Активация на акаунт