СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 742
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 570
Изнамерих в архива миналогодишната статистика за Пловдив, но тя е с по-различен изглед, от таблиците, които се коментираха назад в темите. Може ли малко помощ какво и как да се гледа в случая. А мисля тазгодишната ще е от същия вид, та да съм подготвена.

# 571
ние сме по към средата, със 79 т по БЕЛ и 45 по МАТ, аз лично съм доволна, на база на някои странични фактори... та се колебаем между 1 СУ Славейков, 21 во в Лозенец и напоследък доста добри отзиви чувам за Виктор Юго в Младост, някой има ли впечатления от горните училища, благодаря. Особено се чудя за 1 во, супер разнопосочни отзиви получавам за това училище.

# 572
БЕЛ 86
Мат 96,25

# 573
Чакам някой нормален с бал под 480 да се разпише Stuck Out Tongue
Бал 403 за младежа 😏
78,5 БЕЛ
73 математика
По БЕЛ мислех, че ще е по-малко, а по математика ми се губят няколко точки. Явно изобщо не е описвал добре решеното във втори модул. Не сме го и тренирали обаче. Стигат му за това, което иска

# 574
  • Варна

РУО - Бургас са отличници! Има ли комбинирана за БЕЛ+МАТ?

Ако има такава, може ли някой да направи едно бързо сравнение с резултатите от миналата година, докато чакаме статистиката за другите градове?

Сайтът на РУО Варна се задъхва от многото търсещи статистика, но предвид на края на работната седмица, вероятно ще я пуснат в понеделник. Дано да ни изненадат приятно обаче, както с ранните резултати Flowers Hibiscus

# 575
МАТ - 100
БЕЛ - 95

# 576
  • София
Уау... загубих ума и дума от резулататите ви, момичета.
Според мен това са много високи резултати. И предположението ми за по-ниски балове едва ли ще се оправдае.

Моята очаквано е скромна - 80.5/80.75
Нямам идея за къде ще стигне. Със сигурност обаче ще се размине с нпмг.

# 577
  • Пловдив
При нас МАТ 99,5, БЕЛ 97.  Щерката е доволна.

# 578
  • София
Голяма изненада с по-ранното обявяване на резултатите! Повече няма да давам мнение за възможни срокове. Joy
 Да впиша и  аз резултатите на детето: МАТ 100, БЕЛ 92.5.
Много съм горда! Сега да видим до къде ще стигнат. Той се бил надявал на 96 по БЕЛ, колкото толкова.
Браво на всички, много работиха децата! Да са живи и здрави и всяко да попадне в "неговото си" училище!
Връщам се да ви чета.

# 579

Сайтът на РУО Варна се задъхва от многото търсещи статистика, но предвид на края на работната седмица, вероятно ще я пуснат в понеделник. Дано да ни изненадат приятно обаче, както с ранните резултати Flowers Hibiscus

Скептична съм относно бързината на работа в РУО Варна. Преди три години, като кандидатства големия, се сещам,  че чакаха някаква информатичка да се върнела, за да качи статистиката. Голямо чакане падна на тази жена, другите РУО отдавна си бяха публикували резултатите.

# 580
Аз се изненадах, че сървъра на МОН не се срина Simple Smile .... успех на всички в класирането!

# 581
  • Варна

Сайтът на РУО Варна по традиция се "влачи". И аз очаквам статистиката. Бал на госпожицата: 449,5.

# 582
Привет от мен. Моята кокона има бал 399. По Бел 84 (явно на преразказа има доста точки, защото от първи модул смятахме максимум 54) и 66 по математика. Не е ходила на частни уроци, аз само натисках по бел и обяснявах каквото мога, правихме заедно преразкази.
Ще кандидатства само в ЕГ Ловеч. Гледайки миналогодишния бал от първо класиране се надявам да влезе още тогава желаната специалност.

И ние сме се насочили към ЕГ Ловеч. Бал 420.50 би трябвало да му стигна за желаната паралелка - английски с немски. От къде сте?

# 583
Смятам броя ученици по паралелки в СМГ и НПМГ - ами че той дори за пълните отличници с по 100 т. по Мат не стига. Разбира се, това не е коректна калкулация, защото не знаем БЕЛ-а и желанията, но все-пак... А и децата в София са с + 500 тази година. Давайте статистиката Simple Smile!

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 17:21 от Partizanka

# 584
  • София
Здравейте, момичета! Знаете ли кога и къде в София могат да се видят изпитните работи? И дали могат да се обжалват? Не намирам официално съобщение от РУО за тази година, а имам известни съмнения.

Общи условия

Активация на акаунт