СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 775
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 750
За Мат. при нас не знам как стоят нещата, защото никой нищо не споделя, за сметка на БЕЛ, където учителката, както вече бях писала, им ги прати по списък, със превърнати на оценки. Тук изненадите са много. Това момче, на което даже в петък му пляскаха за това, че бил единствения с пълно 6, а аз му казвам тук, уж отличника, чак не повярвахме на това което е изкарал. Ми най - много точки в класа има момиче - 87.5, а туй момче 78,5. А то дори питаше за олимпиадите, ако се яви и изкара макс, ще бъде ли освободен от НВО - то. На мен ми стана смешно като чух. Ей до такива изненади се стига, когато качват самочувствието на някого, и го поощряват, без да има нужните знания. Дано си вземат поука някои, и спрат с това съревнование, и поощряване. Да си вземат поука и да наблегнат на качественото преподаване. Сигурна съм, че и по Мат. положението не е розово. Но тази учителка ако пусне резултаните в групата на децата, ще трябва после да се скрие в дън земя.

# 751
Ами той и моя е отличник по -малко от 6-ца няма ,но в 4-ти клас на изпита за ПМГ блокира и не можа да го вземе ,като се прибра след изпита в нас ги реши задачите без грешка.Тези изпити и писмени за мен лично не са начина да оцениш знанията на едно дете. Фактора стрес е голям ,а няма състезание на което да не се е явил без никой да го кара. Не мисля ,че сравняването на едно дете спрямо друго е правилно ,всеки си е индивидуален и си има своите качества.

# 752
Абе, Тони, вашите верно са за бой🤬
1. Как така ще пускат списък с оценки на всички деца🤬🤬🤬
2. По коя точно скала са обърнали точките в оценки 🤬🤬🤬
Иначе карах🥳🥳🥳 вЕрно със скорост 20-40 по София 🤪, ама е събота ииии Има млади шофьори, бе🤣🤣🤣
Напрегнато ми беше, но нарочно минах през кръстовището, на което ме блъснаха, за да минава-заминава😱
Ииии минах!!! Никой не ме удари 🤣🤣🤣

# 753
  • София
irchick браво че си се престрашила, така се почва
Младежа е с 60 по БЕЛ и 89 по математика, ще мислим кое на къде. Той освен математика друго не иска. Пошегувах се с баба му че бала ще му стигне за гимназията където е учил баща му и направо да и го пращаме. Беше очарована Simple Smile мечтата и е тийн да и се мотае.

# 754
  • София
Моята дъщеря също има много малко точки по МАТ. Всъщност точките са и само от първи модул, а тя е убедена, че е решила и геометричната задача от втори модул…веднага след изпита проверихме резултатите и вкъщи я реши наново и беше вярна, сигурна е и че я е преписала на беловата. Дали може наистина да се променят резултатите?
И при нас е така, но и идея си нямаме дали точките са само от първи модул или са му дали и точки на геометричната задача, която и той беше решил, поне ми каза отговорите преди да излезнат. А за първи модул беше сигурен за само една нерешена задача, но... И аз се чудя дали да отида да гледам. Може при пренасянето на беловата да е сгрешил и от там да му падат точките. Но определено беше неприятно изненадан от 60 т. а си ги смяташе към 70.Сега започва голямото чудене къде...

# 755
Бокси, разбирам напълно какво казваш, същото съм писала преди време. А умствено съм минала всички варианти при изпит. Но кокончето сама каза, че го е затруднило НВО - то това момче. Тя рядко греши в преценката си, толкова, че чак не помним кога е било.

Ирчик, браво че си се престрашила, едно известно време ще е тъй, после ще си тръгнат нещата по старото русло. Факт е, че не 8наем кога какво може да ни се случи. Но дано да няма повече инциденти.
Що се отнася до точките на класа, вярваш или не, но е факт, това е явно начин да покаже колко са слаби децата от към знания.

# 756
Здравейте, момичета Simple Smile Дали някой е видял статистика за Пловдив? Или все още имаме само за Бургас?
Благодаря

# 757
А работите им с рецензия ли са ?Исками се да видя ,какви са му грешките на преразказа Simple Smile
                 Има отбелязаните грешки и от двамата проверяващи! Имаше и кратка рецензия за разказа,но едно-две изречения.На всичките ви въпроси отговарят директно.Има и куриози ,разбира се.На единия младеж бяха подчертали ,като грешно прилагателно име и аз попитах "защо" , ами било по-добре да е друго.Не мога да си спомня точно кое беше,че е преди 3 години,но двете прилагателни - неговото и написаното от проверяващите - са синоними и могат да се използват и двете.Понеже упорствах вдигнаха рамене и се оправдаха,че те не са конкретните проверяващи,а българици изпратени да обясняват.Трите грешки на младежа в преразказа бяха от този сорт.Трудно ги приех за грешки,но...няма начин за корекция.
                  ПП.Ако има голямо разминаване в оценките на двамата проверяващи в работата има и трети проверяващ.Това обаче се среща много рядко.

# 758
  • Пловдив
Ханна, към кое училище се е ориентирала девойката? Малката щерка също е по-творчески настроена и се чудя къде в Пловдив може да се насочи.
За Компютърна графика в МГ става въпрос.
Иначе тя си беше от 5 до 7 клас там и училището не е било по въпрос. Дилемата беше за паралелките. Дано да е правилно решението, противно на повечето съвети, които получих.

# 759
  • София
Честито на порасналите деца! Желая им много щастие! Flowers Bouquet

Пак да питам, извинете... Blush
Ако стигнем до второ класиране, ще упълномощим майка ми. Обаче дъщеря ми се притеснява, защото чула, че и децата трябва да присъстват на записването. Това така ли е?
Не съм го прочела, думите са на класната на дъщеря ми. Според нея са получили указание, че децата вече трябва да присъстват, за да удостоверят, че това е тяхно желание и се спазват правата им.
Ако наистина откажат записване, майка ти все ще може да помоли някое присъстващо в училището дете да влезе с нея. Обикновено записването е разпределено в няколко стаи. Да се огледа пред някоя от другите. Или помолете някоя приятелка на дъщеря ти, която е в София, да отиде с нея. Едва ли ще им проверяват и личните карти.

# 760
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Рени, Гери, здрави и честити да са девойките!
irchik браво, че си се престрашила, така се започна. Бързо да се оправяш!
Младежа много иска да си види грешките и по двата изпита и нали сега имам цялото време на света ще обикаляме.

# 761
  • Пловдив
Ханна, към кое училище се е ориентирала девойката? Малката щерка също е по-творчески настроена и се чудя къде в Пловдив може да се насочи.
За Компютърна графика в МГ става въпрос.
Иначе тя си беше от 5 до 7 клас там и училището не е било по въпрос. Дилемата беше за паралелките. Дано да е правилно решението, противно на повечето съвети, които получих.

За дизайн и системното програмиране в МГ имам само хубави отзиви Innocent Щом й харесва - според мен е много добър избор - успех!

# 762
  • Пловдив
Доколкото аз знам това е топ паралелката в топ гимназията в нашия град. Никога не съм чула нищо лошо или неодобрително. За мен това е брилянтно постижение!
Да ви покажа празнуваща девойката

# 763
НВОтата са една моментна картина. Има деца учили и решавали, които са блокирали на изпита. Има деца, които са извадили неподозирани способности. Учителката ни по математика е страхотна, класът ни е дисциплиниран и се работи добре с тях, но в класа ни има деца с 10 точки и със 100 точки по математика.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 21:11 от *PipiLota*

# 764
А кога ще е възможно да се видят тези прословути грешки, какъв е срока. Евентуално ако кокончето реши да си ги види, да се подберем и да идем.

Рениии, я кажи, готови ли сте със сватбените приготовления, то за едната е ясно, че младоженците сами ще се оправят, но за втората ще им помогнете с каквото можете. Ехххх, че кеф, изпитите минаха, дятето ще го приемат където иска, и сега спокойни на купоните ще идете. Супер мега идеално. И времето ще е хубаво. Тъй че, остава само да се веселите.

Общи условия

Активация на акаунт