СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 613
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Sofia
Здравейте, дали има някакви прогнози за ТУЕС и Джон Атанасов? Интересувам се за един младеж, на който не му стига за ТУЕС и много тъгува.
Гледаме миналогодишните балове, но колко около тях, не мога да се ориентирам.
Благодаря!
П. С. Много съм благодарна на майките от 2020 и на Санака за прогнозите тогава. Бяха много точни 🙂

Понеже и аз се интересувам от тези училища - останах с впечатление от предните постове, че баловете ще са почти сходни с миналогодишните, даже за ТУЕС може 1-2 точки нагоре. Не претендирам за достоверност, само от прочетено, нищо не съм смятала.

Честно казано не намирам и информация за Джон Атанасов. За нас е много удобно училище (като разстояние), но има една стара тема с някаква проблемна паралелка, същевременно има и добри отзиви и не мога да разбера добре ли са нещата. Балът ни ще стигне, но все пак трябва да е добро нивото.

За 1 АЕГ също не намирам отзиви за паралелката с Предприемачество.

# 1 216
Втори опит Joy

Прогнозен бал за момчета на ВТОРО класиране на някои училища в София:

Скрит текст:
ПАРАЛЕЛКА   Прогнозен БАЛ
НЕГ                   462
164 - ИЕ/АЕ           456
164 - ИЕ/Ит           440
164 - ИЕ/ФЕ           436
164 - ИЕ/Пр           435
ФЕГ – ФЕ/АЕ   417
ФЕГ – ФЕ/ИЕ   412
ФЕГ – ФЕ/НЕ   417
1АЕГ- АЕ/ИЕ   428
1АЕГ- АЕ/НЕ   442
1АЕГ- АЕ/РЕ   423
1АЕГ- АЕ/ФЕ   421
1АЕГ- Пр.           428,5
2АЕГ – ИЕ, М   429
2 АЕГ – ИЕ,ИЦ, БЕЛ   422
2АЕГ- ИЕ, И,Г   421
2АЕГ – НЕ,БЕЛ   431
2АЕГ- НЕ,М           431
АЕГ – НЕ,Б,Х   422,5
2АЕГ - РЕ            427
73-то – НЕ/АЕ   456
73-то – НЕ/ФЕ   439
73-то – НЕ/РЕ   433
22-ро ИЕ/АЕ   411
22-ро АЕ/ИЕ   420
22-ро АЕ/НЕ   415
22-ро Пр. науки   406
35-то НЕ/РЕ/М   412
35-то НЕ/РЕ/БЕЛ   422
35-то ФЕ/РЕ/М    387,5
35-то ФЕ/РЕ/БЗО   408
35-то – Пр. науки   394
31-во ИЕ            408
31-во АЕ            409
31-во НЕ            405,5
31-во МАТ             392
32-ро АЕ/ИЕ   400
32-ро АЕ/НЕ   385
32-ро АЕ/ФЕ   368
32-ро АЕ/РЕ           370
32-ро - СХН            381
32-ро – Пр. науки   373
133-то - РЕ             374
133-то - АЕ            404
133-то - ФЕ            375

Още веднъж се извинявам за грешката преди малко.

Санака, благодаря от сърце! 🥰
А и няма нужда да ни се извиняваш, все пак правиш това на добра воля и е нормално човек да сгреши.

# 1 217
Благодаря за прогнозните балове, Санака! Ние сме се прицелили в една гимназия и по тази прогноза има шанс. 🤞
Гледах, гледах статистики, по това което виждам, баловете са нагоре тази година. 🤔 Аз ли нещо не разбирам?! Нали уж се очакваше спад?

# 1 218
Децата в София са с почти 15% повече от м.г. Има спад на средния бал общо, но има и по-голям брой деца с бал във високия сегмент, които се борят за ненарасналия брой места в едни и същи 10 училища.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 20:16 от Параход

# 1 219
  • София
Зависи от областта, зависи от диапазона, в който попада резултата. При дъщеря ми (София) има равенство с миналогодишните балове.

# 1 220
  • Майничка
Случайно някой да има статистиката за миналата година за Пловдив, конвертирана в ексел? От телефона ми е трудно да я обърна, а в близките 2 часа нямам достъп до нещо по-пъргаво.

# 1 221
Моля, ако може да сметне ориентировъчен бал за 7, 30 и 1 СУ. Благодаря!

# 1 222
  • Пловдив
Някой наема ли се да направи прогноза за гимназиите в Пловдив.
Аз току що проверих статистиката. За нашия бал бройката момичета е почти еднаква, макар че цифрите не са точно същите.
Малко по-нагоре съм писала точно по темата. Какви са ви точките?
Видях, и мнооого ме устройва, но аз смятайки за бал 426,25 момиче ми излиза че балът ще е същия или точка нагоре. Много искам да бъркам. влиза със сигурност на желаните места, малко ми е под съмнение испанския.

# 1 223
  • София
Случайно някой да има статистиката за миналата година за Пловдив, конвертирана в ексел? От телефона ми е трудно да я обърна, а в близките 2 часа нямам достъп до нещо по-пъргаво.
В сайта на Дидева има всичко.

# 1 224
  • София
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-rlSHlY5FH_yAKEgIG87LQyd … it#gid=1150439913
От Дидева

# 1 225
  • София
Здравейте мили дами!
Благодаря Ви за всичко, което публикувате. Имам седмокласничка с общ бал от 296,5 точки с годишните оценки по бел и мат - общо всичко е толкова. Моля за съвет къде бих могла да се сместя с такъв нисък, нисък резултат за жалост.
Благодаря Ви още веднъж, че Ви има!

# 1 226
  • София
Здравейте мили дами!
Благодаря Ви за всичко, което публикувате. Имам седмокласничка с общ бал от 296,5 точки с годишните оценки по бел и мат - общо всичко е толкова. Моля за съвет къде бих могла да се сместя с такъв нисък, нисък резултат за жалост.
Ломоносов /някои паралелки/, 93-то, 3-то, 21-во, 114-то, Попов, 128-мо, 33ЕГ, 23-то... може би за 2-ро и 19-то има шанс, ако пишете всички паралелки. Но въпреки това пишете на предните места това, което наистина иска детето, независимо от бала. Нищо не се губи от това.

# 1 227
  • София
Здравейте мили дами!
Зависи за кой град и в кой жилещен район Ви интересува.

# 1 228
  • София
*PipiLotа* естествено, че ще му стигне за НПМГ с физика, там балът пада към 400, а неговия е много по-висок. С тези оценки, не изглежда като несериозен Simple Smile
За ТУЕС май нищо не се знае, аз сравнявайки оценките по математика и ми се струва, че ще е като 2020, т.е. да падне макс до 445. И моят син е тъжен, за няколко точки няма да му стигне (441, 25 му е), но късмет 🤷♀
Аз понеже го навивах за НПМГ с химия и май това ще е второто желание и изглежда реалистично (макар прогнози за там може да даде някоя ясновидка само), обаче все се чудя дали съм права. Всички вкъщи са фармацевти, лекари и химици и за това му повлиях. Но дали пък да не го послушам  и да  пишем Джон Атанасов или пък Софтуни Светлина (там го приеха също). Колкото повече го мисля, толова повече не го измислям. Не искам след 1-2 години да ми се тръшка, че не учи каквото иска 🥴
За Джон Атанасов чета много противоречиви мнения, ако някой има по-пресни да сподели

# 1 229
Пипилота, тези резултати би трябвало да му стигнат на младежа за НПМГ математика с физика. Те имат и общежитие, така че разходът по настаняването няма да е много висок. Трудна е вашата. Училището е страхотно. Мислете. Всъщност синът ти трябва да реши. Преди две години големият ми беше напълно сигурен, че ще замине. Той е страшно оправен (нещо, което не мога да кажа за набора) и бях сигурна, че ще се справи сам. В крайна сметка обаче даде заден. Замисли се за компютъра и че не иска да е с лаптоп. Усети се, че няма да може да вземе със себе си и колелото. Оцени и още един куп удобства, които има в дома си и си даде сметка, че ще трябва да се лиши от тях. Трябва да е решение на детето. Бях му казала, че нито ще го пращам някъде на сила, нито ще го спирам, ако реши да замине. Към днешна дата, две години по-късно, пак не мога да кажа кое би било най-правилното решение.

Общи условия

Активация на акаунт