233 Уау! и Наздраве! в лятната НЕМСКА тема

• 22 134
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
На мен ми свърши домашното лимончело, много хубаво го бях направила.

Не съм преживявала никакви режими, ни на водата, ни на тока. Нямам желание и да преживявам в бъдеще!

А бе, аз уж обичам лятото, но сега много му се зарадвах на вятъра и дъжд не бих отказала.

# 541
Защо ми разправяте такива страшни неща? Сега какво да си помисля че ми готви г-н Хабек? Как да не се плаша от него?

# 542
Бела, ако трябва кажи и ще съберем пари за теб и семейството ти, да последвате примерът на твоите милион приятели, връщайки се в България ежесекундно. Не искам да се плашиш, моля те. Искам да си в покой. До къде ви е най-удобно да летите, да видя на кои дати има полети?

# 543
Ние пък живеехме на 10 етаж, докато я пуснат, да се качи и пак са я спряли Grinning гадно беше, сега поне има електрически кани, доста се забързва процеса с къпането Grinning
Аз някакви дозички кайпириня намерих в хладилника, не е лошо

# 544
Пък после българите в чужбина не си помагали. Ей го на, Коктейлси какъв добър самарянин е. Grinning

Много обичам кайпириня, ама много. Heart Eyes

# 545
Аз ли съм луда или всички си траете/не помните вече?!? 🤣Режим на тока и водата не беше ли за цяла България!? 🤔🙄

Цитат на: Emelie*
link=topic=1458210.msg44983876#msg44983876 date=1656610989
Пък после българите в чужбина не си помагали. Ей го на, Коктейлси какъв добър самарянин е. Grinning

Недей го бАра, мОлИм ти се ! 🤣

# 546
Аз приключих с наливането тази вечер, бях на фирмено парти, пих няколко коктейла и сега вече се прибирам, че утре рано рано сутринта ме чакат тежки колове.Не знам дали не си вкарах таралеж в гащите с това парти, уж беше на открито, ама зачестиха и при нас случаите, та нищо чудно да съм си взела и подарък за вкъщи.
Помня и режима на тока, и този на водата Борти, и при нас в Североизточна България имаше.
Бързо оздравяване на всички болни!

# 547
Аз ли съм луда или всички си траете/не помните вече?!? 🤣Режим на тока и водата не беше ли за цяла България!? 🤔🙄

Тока беше за цяла България, но водата на някои места само. 3 на 3 беше при нас тока.
Татко, лека му пръст, беше направил една инсталация от  огромен акумулатор, позициониран на терасата, от който захранваше крушки за банята и тоалетната.
Абе, мизерия.

# 548
  • в сърцето на един мъж...
И режим на тока, и режим на водата помня. Тяхната кожа, ние нямахме ток, а блока на партийните другари светеше като коледна елха. И Царевец точно му разучаваха звука и светлината. Целият град тъмен, само това блести ли, блести...
Аз днес си купих розЕв джин. Наздраве Simple Smile

# 549
Бурята дойде. Дано Софт днес е мила, бяла и добра, и се задържи. За сега само много силен вятър и горещ въздух, ама и това е нещо. Чакам дъжд, дъжд... ако завади, ще налея едно уиски, за да посрещна хубавото време.

Аз преживях дъжда в бирария. Предвидлива жена от компанията беше запазила маса вътре. Сега се мъкна с влака и като по чудо моя не са го отменили и няма закъснение. На Hbf беше хаос.
Сега е десет градуса по-малко отколкото като влязох в бирарията.

# 550
Аз па помня едни купони... то един лукс, едно изобилие - много ядене, пиене и секс.  Достоен за филмите разврат. Не като сега - чакай да се снимаме за инстаграма, ама може ли приятеля ми да гледа, месо не ям и алкохол не пия...

# 551
Аз помня рейсовете от Румъния с играчките... Що ревах, само да ги погледна...и после за разнообразие тировете с банани и портокали.🤣

# 552
  • Берлин
Помня само режима на тока. И синът ми е роден ноември 96-та. Поради липса на адаптирано мляко е захранен в началото на февруари с кисело. И това преживяхме.
Много ме ядосвате с вашите лъжи и измами. Ник'ва буря няма. Само жега. Разхлаждам се с мохито
Наздравееееея

# 553
Много ме ядосвате с вашите лъжи и измами. Ник'ва буря няма. Само жега. Разхлаждам се с мохито
Наздравееееея

При нас има. Кой квото си е заслужил, дет' се вика! Чин-чиннннннннн.

# 554

Много ме ядосвате с вашите лъжи и измами. Ник'ва буря няма. Само жега.

"..Обеща да ме чакаш на последната гара- там, където морето твоят шепот повтаря..."😆
Пап, може да си на грешния прозорец! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт