233 Уау! и Наздраве! в лятната НЕМСКА тема

• 21 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Е как защо ми е пенсията? Наистина не разбирам въпроса. След като по възрастови причини не работя с какво се очаква да си финансирам живота?

# 661
И аз нямам против да работя за някой, ако е коректен, плаща много, и нямам шеф, ако е възможно, на сегашната си работа нямам и т.н. Simple Smile големите организации, според моя опит, дават несравнимо по-големи възможности за много неща. Но... аз не притежавам онова, което, не знам колко, 2-3% притежават, това предприемаческото, и честно казано, не ми е интересно. Ако сега бях на 23-5, нямаше да се поколебая да се пробвам, ама на 47 без малко - заключвам офиса и до там, не винаги де, но в 80% от работните дни.

# 662
GlowFlow, разбирам. Аз даже се отказах (още в началото) от започната докторантура, защото си дадох сметка, че в моята област това означава ръководна функция след това, а аз хич нямам личностните качества за такава. Сега ако трябваше да избирам какво да следвам, съвсем друго щях да си избера; други неща са ми интересни.

И здравна застраховка плащат тукашните пенсионери, да. Аз честно казано не мисля, че ще доживея до пенсия. Сигурно от 90 ще я направят. Joy

# 663
Аз, честно казано, не знам какво бих могла да правя, ако сега можех да решавам какво да работя, знам че ме бива по математика и до там, май за нищо друго Simple Smile Иначе докладвам пред борда два пъти в годината, те се интересуват, ако искам по-голям бюджет, те не дават, аз искам, те пак не дават, аз не се отказвам, те дават на финала.
Писнало ми е, ама... още има до пенсия Simple Smile

# 664
  • Germany
Прочетох днес за отменен полет на Уиз от Меминген. Ей така,  в последния момент. Защо се случва никой не казва, нямат персонал ли, хора за полета ли няма. Аз за сефте взех билети за Бг, точно с Уиз. Има много време до полета, но хич не ми харесват тези работи.

# 665
Не е само Уиз, масово е. Доскоро Уиз даже нямаха проблеми. Заради липса на персонал е.

# 666
  • в сърцето на един мъж...
Пий, не ме плаши, и аз за там имам. До сега те нямаха проблеми Sad

# 667
Къде изчезна пак Коктейл? И Катерица отдавна не съм я срещала във форума.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 12:09 от Анонимен

# 668
Сигурно пак ще се прероди Simple Smile А Катерица верно я няма отдавна

# 669
Аз ще летя баш в сезона август от франкфуртското летище, но много рано. Да видим, как ще е.

# 670
Аз, кат' много умна, на 23 юли летя, точно в началото на хесенската ваканция. Вчера две познати заминават някъде из Аляска, полетът е следобяд, отидоха в 9 на летището, не сме се чували, предполагам са излетяли.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 14:34 от GlowFlow

# 671
  • Germany
Geia, ще стискаме палци и на краката😉 Аз все се надявам с напредване на лятото да се пооправят нещата, знам ли, ако трябва нов график да си направят всички. По-адекватно да подхожадат все пак.

# 672
Ох, всичко ще стискам, само да се литне... Аз уж не съм в разгара на ваканциите, ама знае ли човек... Sad

# 673
Ама, моля ви се. До преди короната летяхме само с Уизер  и то през Франкфуртското летище. Редовно имаше закъснели полети с по 1 час, а за разпродадените и отгоре билети всяка година и молбите към пътниците да летят на другия ден, че няма места в самолета, да не говорим.  Там винаги има нещо.
Затова за ужас на мъжа ми, който мрази да се бута, винаги искам да се качваме поне посредата на опашката, а не последни.

# 674
Аз минах на летището за точно 20 мин и бях на гейта, това с издаване на куфар и проверки багаж и полиция. Мъжът ми на другия ден си почака 3 часа.
Поздрави от БГ, седя си в лоби бара, пийвам, а пред мен величествен и прекрасен връх Вихрен. Невероятно е.

Общи условия

Активация на акаунт