233 Уау! и Наздраве! в лятната НЕМСКА тема

• 22 146
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Хора, гледайте си интереса и да се чувствате добре, одрусайте работодателите за обезщетение, купувайте диаманти и пийте коктейли. Животът е кратък
Баба е зле, на 91 е, обаче... много ми е мъчно Sad
Извинявам се, изморена съм и съсипана, не знам къде се намирам направо

Edit: Трябва да изтрия клишето, че е кратък животът, ама... разбрахте ме

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 22:36 от GlowFlow

# 511
Седя си кротко, пийвам чаша розе, разредено с вода с лимон и ментови листенца и си мисля за какво ли не.
Всеки с проблемите си, тая група е отражение на това. Та и аз с моите. Наздраве, дружина!
Здраве на болните и много късмет на всички, които се борят с всякакви проблеми. Ще ги надвием!

# 512
Седя си кротко, пийвам чаша розе, разредено с вода с лимон и ментови листенца и си мисля за какво ли не.
Всеки с проблемите си, тая група е отражение на това. Та и аз с моите. Наздраве, дружина!
Здраве на болните и много късмет на всички, които се борят с всякакви проблеми. Ще ги надвием!

Наздраве, любима Пипи. Hug

# 513
Наздраве, докторе!

# 514
  • München, Deutschland
Наздраве, душички, и аз с винце днес.

Софт, то е weinendes и lachendes Auge твоето, така че честито и отделно съчувствам, че имаш да търсиш нова работа. О, как забравих, честити диаманти. Heart

Фрау Данна, кефиш! Ама аз си те харесвам попринцип. Но знаеш ли, на твое място и аз бих търпяла да си "изпълня плана" и тогава бих мислила варианти... Някакси прекалено целеустремена съм да зарежа вжани неща по средата, а твоето звучи да е такова.

Борти, честита нова работа, дано увеличението на часовете да е подобаващо удостоено парично. И успех, ако е нова позиция, началото никога не е лесно.

Глоу, Пипи, и двете ми създавате впечатление да сте унили, надявам се да е от онлайн общуването и да не съм права. Ако все пак съм, то ви пожелавам бързо да ви напускат лошите мисли, виртуален гуш. Глоу, какво измисли с роклята?

Асе, да пращаме ли ромче за чая? 😃

Аз днес нямам с какво да се похвсля, освен че се събудих в 5:30, защото си мислех колко мн неща имам да правя... Работих до 9 вечерта... НИМИСЕГОВОРИ, обаче мн работа свърших, спокойно ми е... Днеска чукнах около 500 непрочетени имейла, въобще не ми пука вече (или така ми се иска)...

# 515
Ася казвай ако има нещо за животоспасителна мисия. Вечерите ми отпаднаха гимнастиките заради профилактика на центъра и мога да се разхождам.

# 516
Пипи и Глоу, винаги сте добре дошли на лични, ако искате да поговорите с някого за нещо или да се пошегувате не публично.

Криси, какво е това работно време? Ноу,ноу,ноу!

# 517
  • München, Deutschland
Пипи и Глоу, винаги сте добре дошли на лични, ако искате да поговорите с някого за нещо или да се пошегувате не публично.

+1
Коктейлов, ми.. какво... неофициално, но поне после си пиша часове и отсъствам колкото си искам...

# 518
Коктейлов, ми.. какво... неофициално, но поне после си пиша часове и отсъствам колкото си искам...

Аууу, по коктейли хойкаш сигурно... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
  • Берлин
Днес поразхлади, аз вече едва се влача от преумора, чак пиенето спрях (то сигурно за'тва).
Обучавам нови попълнения и съм в шок и ужас. Децата са с аусбилдунг в областта на мода и дизайн, уж не са хванати от гората, но... Интелект, възпитание, социална компетентност- пълна трагедия. Ей затова всеки път ми е странно превъзнасянето, когато подхванете училищната тема. Виждайки какво бълва образователната система, не проумявам "многото учене" и всички подобни. Да, знам, че децата на пишещите тук, са изключение. И в добавка - неграмотни писмено (германчета са), за английски дума не ми се отваря, след като вчера обяснявах какво е dress , onboarding, knit. Най-хубавото е, че 2 работни дни остават до края на седмицата, но в понеделник трябва да реша кой ще остане с временен договор. Хем искам шанс да дам...
Пипи и Глоу, аз не съм много по физическите контакти, но можете да ми пишете на лични и по тел. Всички си имаме моментите надолу и нагоре

# 520
Благодаря на всички Hug
И това ще мине, някак си
Влизам да се къпя сутринта, няма топла вода, припомних си преди малко какво беше с режима на водата миналия век

# 521
  • Немция
Софт, много тъпо развитие с работата! Една врата се затваря, друга се отваря!

Глоу, колелото на живота...Hug Поне си е поживяла баба ти, тази възможност малцина я имат.

Папурче, има значение дали младежта е с Абитур или не, отделно от ученик до ученик има океан разлика.
Не знам кой е възхвалявал тукашната учебна система. Има доволни и недоволни, всеки си гледа собственото чаве.
Grinning
Много учене  тип в българско училище като цяло няма, опитват се стресът в училище да е минимализиран, това са моите
обобщени виждания засега.
Отделно ние сме друго поколение (от друга държава).

# 522
GlowFlow и на мен ми беше много тежко за моята баба. Тя също беше известно време болна . Аз имах билет да я видя за 2 ри и майка ми се обади на 1 ви вечерта ... не успях. 
Не знам какво може да се направи. Да, всеки има нагоре и надолу.
Бибитката е права. Ние сме друго поколение и от друга държава. Но не е като без стрес

# 523
  • Germany
То пък, защото от нашето поколение няма простички и неграмотни хора😉 Масовото “изпростяване” е на световно ниво, но пък и баба ми навремето казваше за нас, че това младо поколение много зле било.

# 524
Как ученето влияе на стрес? Ученето си е учене. Стрес е много по-различно нещо и не го пожелавам в живота на нито едно дете.

Общи условия

Активация на акаунт