Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 693
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 255
И последно - гелът за бръснене на Балеа в розовото шишенце с Алое вера и авокадо. Консистенцията му е много интересна Grinning ,излиза от флакончето като гел, но при допир с вода става като крем-пяна. Нужно е малко количество.
Те и мъжките гелове за бръснене правят същото 😃 т.е. всички гелове за бръснене се трансформират по един и същи начин.

Да, възможно е. Нямам спомен да съм ползвала гел, само пяна. Grin
Всички гелове са така, както и според мен всички са по-добра опция от пяна. Пяната излиза малко материал и много въздух, обикновено не се намазва така добре навсякъде, с гел се покрива по-добре кожата за да се осигури хлъзгане. При гела първо го размазваш и по-лесно става без пропуски.

# 256
  • Варна
Купух този део спрей след тази препоръка. Засега съм изключително доволна. След месец ще стане ясно дали оставя жълти петна по дрехите или не. За последната 1 година смених сигурно 10 вида, включително прехваления на Юриаж. Засега този ми е фаворит.

Минавам да похваля този Део спрей. Купувам за втори път и ще продължа с него. Преди използвах Нивеа, пак стъкленото шишенце.
Много ми е удобен, обикновено си пазя старо шише и прехвърлям количество, което стои на работа, а другото шише вкъщи, а и не съм фен на аерозолите. Справя се толкова добре, колкото и Нивеата.
Аз го ползвам от юли месец. На работа сме с бели тениски, за сега нямат петна. Но ще е хубаво и ти да пишеш на финала, защото явно е проблем който се опитваш да решиш и дано това е също твоя продукт.

# 257
  • София
До сряда, 14.9, вкл. или до изчерпване на количеството, Доместос 1,250л. е на цена 5.49лв.

П. П. Днес посетих друг ДМ. Нямаше Доместос от 1,250л. Продавачката каза, че не е на промоционална цена, нито има срок за по-ниска цена. В "постоянно ниски цени" е. Чакат зареждане.

На кого да вярвам? !

Ще следя зареждане и цена.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 16:28 от Amiamo

# 258
  • Стара Загора
DM вече е с онлайн магазин.

# 259
  • пустинята Гоби
Ей това е новина! Дано да увеличат асортимента и да няма вече липси като по магазините!

# 260
И имат 15 % намаление за онлайн поръчки до 18-ти.

# 261
Еее, супер новина! Най-после!!!

# 262
Еее, прочели са ми мислите.
Горкият семеен бюджет Joy

# 263
  • Козлодуй
Поръчах онлайн и не всички продукти ги има. Например аз си купувам от DM антицелулитен крем на Евелин, а онлайн го няма.

# 264
  • софия
Днес минах през магазин и купих прах, но се възползвах от отстъпката. Винаги има какво да се купи 🙂

# 265
DM вече е с онлайн магазин.
Направо ужас! 😁 Толкова много поръчки на дрехи направих за цялото семейство за един месец, сега и ДМ магазин ще ме довърши. Просто не искам да гледам 😀

# 266
# 267
В ДМ имат ли хубав препарат за котлен камък и препарат за почистване на петна от текстил/дивани?

# 268
Лакочистителите на ebelin хубави ли са?
Харесвам зеления на Лили, който е без ацетон и му търся заместник.

# 269
Ето този без ацетон е хубав, голямо и малко шише.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт