Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 459
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 375
Препоръчайте ми гел, или друго измиващо средство за лице? Може да не е от ДМ.
На Lumene си купувам една измивна пяна напоследък, много ми харесва - https://shop.lillydrogerie.bg/lumene-d-lboko-pochistvascha-pjana … nsing-foam-532245. Често има намаление на продуктите, гледам да си купувам тогава.
Аз имам тази и точно снощи като си миех лицето, си мислех колко е добра тази пяна!
https://shop.lillydrogerie.bg/pjana-s-vitam-s-150ml

# 376
Препоръчайте ми гел, или друго измиващо средство за лице? Може да не е от ДМ.

Пяната на Балеа е мн добра!

# 377
Здравейте,
бихте ли споделили, от кой от двата продукта сте по-доволни (тези, които сте ги ползвали): от спрея или от крема?

И от мен един глас за крем.
Но спрей не съм пробвала Simple Smile

# 378
Аз само спрея съм ползвала, но въобще не ми хареса. Не оформяше къдриците хич, сякаш имах повече фриз от него, едва го изпръсках.

# 379
  • София
Заредили са с Доместос от 1,250л. Цената е много добра - 5лв.и стотинки.

# 380
Ау. много е нормална. ЗА  2лв. си купих гръцки подобен.

# 381
  • София
За Бг пазара е добра цена. Редовната е около 9 лв.

# 382
Здравейте, искам да попитам дали има доволни от праховете за пране на марката на DM и на други марки да е няма проблем, с капсули или течен да е ако може

# 383
  • пустинята Гоби
Да, всички прахове на ДМ са хубави. Не помня някой да се е оплаквал от тях, само хвалби се пишат.

# 384
  • София
Много съм доволна от праха за бяло и цветно на Денк мит.

# 385
  • Варна

Пазарът ми от вчера😁
Сапуна съм го ползвала, става не ми пресушава ръцете.
Крема за ръце не съм го пробвала, но скоро няма да стигна до него, дано не ме разочарова.
Део спрея ми е пореден на брой и не смятам да го сменям.
Водата за уста ме впечатли на първо четене. Цял ден имам усещане за чисти зъби 😛 ако е така за цената си е находка и няма да я сменя и нея.
♻И не на последно място новите торбички от нетъкан текстил са суууупер.

🤗Благодаря за съветите за премахване на петна, с обезмаслител и твърд сапун махнах мазно петно от светли дънки.

✌За праха на Денк мит- колежка също е доволна, мисля и аз да взема след всички препоръки изчетени тук.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 23:27 от Daisy_D

# 386
  • София
Какви са им новите текстилни торби?
От старите съвсем се останах доволен, пране ги свива колкото да събереш чихуахуа вътре. А не това ми е идеята.

# 387
  • Варна
Какви са им новите текстилни торби?
От старите съвсем се останах доволен, пране ги свива колкото да събереш чихуахуа вътре. А не това ми е идеята.

# 388
  • пустинята Гоби
Аз недолюбвам ДМ-ските торби за многократна употреба. Тези стават за един път, заемат много място в чантата и не са удобни за носене. Първите, който пуснаха, освен че бяха грозни с тези надписи, наистина се свиваха много и се късаха. Хубавото беше, че ги подменяха безплатно. После имаха едни, които също заемаха много място в чантата и бяха дебели, а не побираха много. Аз събирам платнени торби от къде ли не и винаги имам в чантата. На ДМ не стават.

# 389
Праховете на денк мит са добри -лилав и зелен. Тях ползвам основно, справят се. Про климат не са ми любими, сензитив не съм пробвала.

Дейзи, този дезодорант много ме разочарова… не ме предпазва от неприятна миризма Sad

Общи условия

Активация на акаунт