Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 229
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм много зле... Рождения ми ден е в неделя. Тая седмица имах право на намаление, нали?
На моя талон пише, че е валиден за 10 календарни дни от датата на рождения ми ден.

# 661
Аман от приложения вече. Значи вече няма да мога да пазарувам покрай рд на децата.
Помните ли, уважават ли черния петък някакси? Май само обектите в моловете..

# 662
Ако правилно си спомням, ДМ не правят намаления но за черния петък имаха някакви кампании с даряване на накакъв малък процент от оборота си за този ден.

# 663
  • Русе
Беше то преди няколко години... правеха 20% намаление в магазините им в молове. От 4-5 години даряват процент от оборота. Дали не бяхя 5%?

# 664
Те до преди няколко години и брошури с намаления имаха... но и това отдавна не е така, сега са само хвалби от кога не е вдигана еди коя си цена. Пак доста от нещата са по-изгодно там отколкото в Лили де.

# 665
Беше то преди няколко години... правеха 20% намаление в магазините им в молове. От 4-5 години даряват процент от оборота. Дали не бяхя 5%?
3% в подкрепа на SOS Детски селища - има събитие във fb и за тази година.
Купих едно полуготово ястие на dmBio вчера, просо със зеленчуци в ориенталски стил, добавя се само мазнина и вода: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-proso-sas-zelenchutsi- … 058172455452.html Ще пиша като го пробвам, стори ми се вкусно по описание, може би ще става и за гарнитура към пилешко. Заредих и от био бульона на прах, непрекъснато готвя с него, много съм доволна.

# 666
Отстъпката за рожденик може да се ползва само онлайн, вече не може да се получи при представяне на лична карта директно от физически магазин.

# 667
Да. Отрязаха ме вече. Ами, няма. Място в телефона за тяхното приложение. Няма отстъпка за мен днес.

# 668
Отстъпката може да се ползва и във физически магазин, поне според условията на страницата:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/uslugi-i-klientski-priv … gii-v-magazini-dm
Онлайн не всичко е налично.

# 669
Отстъпката може да се ползва и във физически магазин, поне според условията на страницата:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/uslugi-i-klientski-priv … gii-v-magazini-dm
Точно така - и онлайн, и в магазина може да се ползва, но през талона в приложението.

# 670
Нямам приложение. Нямам място на телефона. Майната му. Това с приложенията ме вбесява вече

# 671
Мен също, Пийк. Ще го трия след отстъпката.

# 672
Точно така - и онлайн, и в магазина може да се ползва, но през талона в приложението.
Обаче талона в приложението няма къде да го чекират във физическия магазин. За получаване във физически магазин пак трябва да е направена поръчката онлайн.

# 673
"Отстъпката не се получава в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик."

Значи месец преди рд започваме да правим списък, ден по-рано активираме приложението и талона и после имаме 10 дни да действаме за заверните 15% 😅

# 674
  • Козлодуй
Нямам приложение. Нямам място на телефона. Майната му. Това с приложенията ме вбесява вече
Стига де - регистрирай се в сайта през компютър и виж клиентския си номер - нямаш нужда от приложение
Аз се бях регистрирала в сайта и после на телефона като го инсталирах ползвах регистрацията на сайта а там през комп се вижда клиентския номер които пък е вграден в кода можеш да си го препишеш на лист хартия и да го занесеш в магазина вместо кю-ар - какво толкова - направено е с код за удобство - да не преписваш номера

Общи условия

Активация на акаунт