Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?

• 26 599
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Закуска - мюсли
Обяд - леща яхния
Вечеря - пържени кюфтета с картофена салата

# 691
Салата червено цвекло, морков и ябълка, основно картофи с ребра на фурна.

# 692
Крем супа от карфиол с бекон.
Пица с шунка и кашкавал.
Кекс.

# 693
За закуска - бананови палачинки, за обяд имаше кремсупа. За днес и утре за вечеря - червена леща.

# 694
След кратка ваканция вчера стартирах със сандвичи с домашен хляб, пушено филе и кашкавал
Сготвих телешко с картофи,но за вечеря панирах кашкавал с галета и корнфлейкс,допълних с доматена салата.
Днес дояждаме

# 695
  • София
Пилешка супа, печен патладжан с домати и сирене... нямам идея как се нарича - редуват се шайби от всичко, леко наклонени... намазани със зехтин, сол, чесън, босилек... отгоре настърган кашкавал

# 696
Леща-плакия
Крем-супа от карфиол
Баница

# 697
  • на последния етаж
И аз приготвих бобец, кьополу, пилешки шишчета, а за днес лазаня и свински вратни пържоли на скара.

# 698
Руска салата с гъби
Панирана риба

# 699
  • Под звездите
Салата зеле с моркови
Винен кебап със свинско месо и ориз

# 700
  • Бургас
Спагети с кюфтенца с доматен сос
Шопска салата

# 701
Салата от печени чушки и спагети болонезе.

# 702
Снощи мусака, мъжът ми я прави.
Тази вечер солен кекс, който изненадващо се получи перфектен, "паниран" карфиол на фурна и печена тиква.

# 703
Четвъртък - бъркани яйца, миш-маш.
Петък - принцеси с кашкавал и суджук, пържени картофи, последният таратор за тази година.
Днес - филийки с крема сирене, препечени филийки с масло и сирене, кюфтета по чирпански, пилешка супа, свински уши (предварително сварени) на фурна със соев сос.
Ева, може ли рецепта за соления кекс?

# 704
Фро, вчера видях рецептата в една кулинарна група, една жена в памет на обичаната си баба го беше направила и запомних горе-долу съставките - 2 яйца, по 100 гр шунка, сирене и кашкавал, 200 гр кисело мляко плюс половин чаена лъжичка сода в млякото, 2 чаши брашно, 50 мл олио.
Аз сложих бакпулвер вместо сода, 2 яйца, 200 гр кисело мляко, олио на око, 200 гр шунка, по малко от няколко вида кашкавал и повечко сирене, имах и кисели краставички. Брашно на око и това е резултатът:

Днес мъжът ми готви пилешка супа и домашен хляб.

Общи условия

Активация на акаунт