Всякакви въпроси относно пералнята - тема 14

• 63 788
  • 759
  •   2
Отговори
# 420
Това че сте попаднали на боклучав течен препарат,не означава че всички са такива.За десет години доста неща са се променили.Щом мислите че е от маслото извикайте майстор и готово.

# 421
Бе как от маслото! Тва да не е бензиноколонка да точи непрекъснато?! Колко масло има и как не свърши? И ако масло се смесва с прането, значи и от водата за пране отива при маслото. Пералнята да е сдала след третото пране.

# 422
Това че сте попаднали на боклучав течен препарат,не означава че всички са такива.За десет години доста неща са се променили.Щом мислите че е от маслото извикайте майстор и готово.
Госпожа, ако желаете, прочетет отново публикациите ми по темата и ще намерите изказването си за напълно несъстоятелно.

# 423
А дали сте правили сапунени балончета с детето? Преди година - две бяхме купили поредното шишенце за сапунени балончета което остави кръгли петна по дрехите на жена ми и детето Sweat Smile И нямаха изпиране.

# 424
А дали сте правили сапунени балончета с детето? Преди година - две бяхме купили поредното шишенце за сапунени балончета което остави кръгли петна по дрехите на жена ми и детето Sweat Smile И нямаха изпиране.
Доколкото разбрахме, става дума за бебе....

# 425
  • до най-прекрасния мъж
Ако питате мен, бебе на 9 м е. Не е от балончета, те са сиви точици, малки са. Не сме ползвали черни капки, козметика само крем за дупе. Но от него такива сиви точки няма как. Пера отделно нейните дрехи с течен Сано за бебета.

# 426
Здравейте дами! Имате ли мнение за марката Haier ? Днес в магазин видях въпросната пералня, като цената и беше 1100лв. За първи път срещам марката, няма и мнения относно пералнята…

# 427
Тук има мнения за марката. Форумът има и търсачка. За 1800 лв ще си купя Миле без никакво колебание и за Хайер дори не бих и помислила 😊

# 428
Тя показва комбиниран уред, затова е толкова пари...

# 429
Тя показва комбиниран уред, затова е толкова пари...

Скоро ми излезе пералня, около 900 лв..На тази марка, и аз следя 😄 за мнения

# 430
Да си премести питането в темата комбинирани уреди, която е на първа страница. Комби Хайер пък хептен не бих и помислила да купувам, като знам какви са им сушилните.

# 431
Аз като знам какъв цирк преживях с климатик на марката (два броя), без да познавам качествата на пералните им, бих казала "стой далече от Haier"!

# 432
При пералните и хладилниците имат някои  свестни модели.

# 433
Аз съм с Haier. Това е най-тихата пералня, която съм виждала. Иначе- пералня като пералня. Добре пере, на програма за памук центрофугира чудесно. Много е музикална Grinning За сега съм доволна, но я имам само от месец и като всяко ново нещо е ок.

# 434
  • Велики Преслав
И аз не бих си купил комби на Хаиер, въпреки, че добри мнения чувам.

Петя, ти защо си така лошо настроена към сушилните им? До колкото си спомням, май-остана с впечетление, че за дето е закрит кондензатора. Това наистина е минус работа, но филтрите и са много хубави. Аз разглобявах една на близо 2 години и кондензатора беше чист. А и потребителите и са доволни. Не съм чул лошо за тях. Пералните особено са им на почит, понеже са красиви и наистина много тихи. Сушилните пък, ползват много хубави инверторни компресори като при АЕГ, и са инверторни както мотора на Барабана, така и компресора. Много е удобно това, да имаш избор за температурата на сушене. Има 4 опции, които хич не са излишни понякога.

Общи условия

Активация на акаунт