Любители на котки - Тема 174

• 29 518
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
# 181
bronze, вероятно е имал предвид сега, а не някога си, нали сега й е лошо? Аз бих рискувала с кофти клиниката утре, ако ми се струва, че има влошаване. За кастрацията е прав, но не виждам смисъл от натякване, не е като да може да се върне времето назад

# 182
  • Бургас
Хубав,ушат Сина.
Харко минал горкия покрай аристократ,ама очите му са с подобен цвят...

Малко смях за добро утро:

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 07:32 от mariqivanova799

# 183
bronze, вероятно е имал предвид сега, а не някога си, нали сега й е лошо? Аз бих рискувала с кофти клиниката утре, ако ми се струва, че има влошаване. За кастрацията е прав, но не виждам смисъл от натякване, не е като да може да се върне времето назад
Не останах с впечатление,че има предвид сега.Щеше да каже според мен"отивайте веднага в клиника" и т.н...А той нищо такова...Даже за опезпаризитяване като го питах,той вика...ами да може да си я обезпаризитите...като не си предложи услугите.Все пак знае,че е събота.

# 184
Спомен с Фин

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 18:07 от red soul

# 185
  • Стара Загора
Bronze, щом сте решили да чакате - чакайте. Никой не може да ви накара на сила.
Аз не бих чакала.

# 186
  • Бургас
Прекрасно котараче е бил Фин.
Той колко живя?

# 187
Аз не бих чакала.
Barbi, а за нашия разбойник какво ще кажеш?

# 188
  • Стара Загора
Първо, че е много красив.
Иначе и на мен ми прилича на рана, драскотина, нещо такова. Изглежда като голяма площ и не вярвам да не сте забелязали по-рано, че опадва козината.
Има ли някаква промяна? С нещо третирате ли го?

# 189
Не е голяма площ и го видяхме вчера. Няма люспи  или  друго, или пъпчици   ( изчетох доста неща). В понеделник ще искам час при вет. Иначе всичко останало си му е на шест. Ние до сега нали бяхме само с Кардю, а той за 15  и половина години само веднъж е боледувал. Но знам, че котките са друго.  Ох, косматото ми детенце. Ще го види вет и ще доклодвам.

# 190
Прекрасно котараче е бил Фин.
Той колко живя?
Благодаря! Нямаше година,когато откриха проблема му Вет каза "месец-два".Фин живя 5 год.след това❤
Аз вярвам,че котките са специални и идват неслучайно в живота ни.За мен Фин беше доказателство на това.Отиде си,когато всичко около мен вече омекна

# 191
Аз не бих чакала.
Аз не искам да чакам,но незнам къде да я заведа.Някой от Варна да препоръча нещо.Утре смятахме да я водим в Преси вет/понеже има доста доволни/.В гоогле сега гледах,че има няколко клиники отворени днес,но как да избера правилната.Котката ми не е излизала от нас.Само един или два пъти е ходила на ветеринар.Вчера сърцето й щеше да се пръсне от стрес.Дадоха ни една кутия за пренасяне голяма почти колкото нея и трябваше поне 30мин да стои в нея.Козината й хвърчеше навсякъде и по едно време взе да отваря устата и да диша с отворена уста като кучетата...беше ужасно.Голям страх има.Затова не искам допълнително стрес да й докарвам като незнам къде я карам.
Ветеринара вчера ни каза да ходим в Обединена ветеринарна клиника,която гледам е в черния списък,а и на други места четох за доста недоволни.

# 192
  • София
Аз вярвам,че котките са специални и идват неслучайно в живота ни.
И аз мисля така.
Хари ме намери и беше любов от пръв поглед.
И с Аш беше любов от пръв поглед, макар че той когато се видяхме реши да яде и спи. Нула внимание.
С Оникс беше друго. Веднага се познахме.

# 193
Съвсем пресен пример.Имах избор-Жасмин или Сакура.Жасмин е по-атрактивна,висока и с топла шарка.Ама,Сакура ми грабна сърцето.Аз буквално съм влюбена в нежността на това коте.А харесвам едри котки,иначе😀
Просто моята котка ме намери пак.

# 194
Bronze, Там нали само изследвания ще направят, няма значение каква им е репутацията. И аз съм ходила с Ади за скенер или рентген, не помня точно, в Добро хрумване, които са със спорни отзиви, но имат апаратура, но само направиха изследването, връчиха ми го на диск и с него си отидох при моите си ветеринар. Наистина някои котки много се стресират от ходенето на ветеринар, Ади и температура вдига, за жалост няма друг начин. Отидете за изследвания, където ви е казал вета, че имат апаратура, пък дано се включи някои от Варна да ви препоръча друг ветеринар, който да ги разчете

Общи условия

Активация на акаунт