Любители на котки - Тема 174

• 29 640
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
Хм... Откраднал го е. Дано оживее!

Барби, трудна работа... Остава котешко Ам с биберон. Аз не разбирам да имаш котка, да роди и да ѝ отнемеш малките, които още не са прояли. Не ми се връзва. По друг начин са попаднали тези котета там. Ако ги е родила в някое мазе и някой просто ги е изкарал и оставил там да се оправят... Нещо такова по ми се връзва. Предвид, че майката си ги е гледала добре. Няма логика да са гледани добре вкъщи и някой да ги изхвърли изведнъж. Горката майчица и сега тия бебенца... Weary

# 451
  • Стара Загора
Не търся логика, факт е че са изоставени.
Храня ги от ръка, ще трябва преждевременно да се научат да ядат, ама... Една жена писа за едното коте, но се отказа. Направоооо...само кашон котки ми трябваше и съвсем цъфнах и вързах. Бясна съм направо.

# 452
Барби, просто онемях. Май хората сме най-големите изверги... Да изхвърлиш котенца, вместо да кастрираш майката.
Не мога да пиша повече, защото ще ме баннат...

# 453
Това е фалшивия морал Как ще причиниш на котката си нещо такова,нямаш право,тя има право да стане майка.И от друга страна,нямаш никакъв проблем да изхвърлиш бебетата на тази майка.Гнусен фалш!
Барби,при всичко,което ти е на главата,респект,че не си ги подминала!❤

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 21:48 от red soul

# 454
Споделих, дано се намери някой. Нямам опит с толкова малки котета за да дам съвет, Ади и Йоско са били на 30-40 дни и мама ги хранеше с размита мокра храна с водичка, но не са били толкова малки. Котешки мляко съм виждала в ДМ, там има и супички, може и с тях да пробваш.

АнМари, голяма игра е с Бени и пружинките, носи ми ги да ги хвърлям и гони. Благодаря за препоръката!

# 455
Шепичка нали така “стана човек” Simple Smile

# 456
Шепичка нали така “стана човек” Simple Smile
Да, но Барби се грижи за човешко бебе, куче и две котки. Не виждам как ще осинови още три, дори и да има финансова възможност.

# 457
Да да, зная.
Просто се сетих за нея.
Имам 5 бр.

# 458
Обаче,корена е,че има изоставени котета.И това са на хора,които не искат да кастрират от псевдо хуманни подбуди,а нямат хуманни подбуди към резултата от некастрирането.Това е като с боклука в БГ-тези,които го чистят,никога не мърсят,а тези които мърсят,никога не чистят.Кастрацията трябва да е задължителна,когато си вземеш животно и нямаш намерение да си пълниш къщата с още животни.

# 459
  • Стара Загора
Взех супички от ДМ, но май трябва да взема утре мляко. Може ли да ме ориентирате за цена?
Благодаря за споделянията Heart

# 460
Браво, мило момиче.
Като моите 3-те, в кашонче....
Само че моите бяха в кашона до един гараж буквално на метри от кучешката полянка.
Не пускай Чумичка и Памук до тях, все пак превантивни мерки не са излишни. Аз тогава купувах на Beaphar адаптираното, по спомен беше 15 лв., но това преди 4 години.
Изглеждат по-големи от моите, пастет не ядат ли? Може да вземеш млякото от ДМ, пише че е за възрастни котки и бебета над 6 седмици.
Успех, знам колко е трудно, но вярвай.

# 461
Взех супички от ДМ, но май трябва да взема утре мляко. Може ли да ме ориентирате за цена?
Благодаря за споделянията Heart
Цените са безумни, не знам как вървят човешките бебешки адаптирани млека
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/suhi-mleka-16776

# 462
  • Стара Загора
Чумито и Локум само като ги чуха и избягаха с хъскане. Пастет нямам под ръка, но утре пак ще ходя на бебешки пазар и ще пробвам.
Ми....в краен случай ще купя човешко мляко. Нямам изцедена кърма иначе бих ги пробвала Grinning

# 463
  • Бургас
Днес приятелка ми каза, как нейният котарак (мъжки кастриран младеж) й донесъл коте … не е прогледнало още! Мъкнал го като коте - за вратлето! И сега обгрижва една “шепичка”.
Дано оцелее котето.
А мъжкият явно има нужда от другарче и си е взел и той коте.
Така се чистят бели косми от черна блузка,с Бялата гад наблизо,за да може отново да направи блузката в косми.

# 464
Барби, пробвай, нищо не пречи.
Дзверо да покажа:

Общи условия

Активация на акаунт