Любители на котки - Тема 174

• 29 661
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Пробвали сме човешка кърма за котки, не я отразяват.

# 466
Гледам вашите котета, и нашето ми се струва хилаво Joy хем знам, че породата е такава.

# 467
Той просто е елегантен! Френска марка !

# 468
https://www.dm.de/dein-bestes-snack-fuer-katzen-katzenmilch-p4010355557223.html
Това е от дм, но тук беше на поне двойна цена по спомен

# 469
Под 2 лв е, купувам на Уши понякога.

# 470
И на мен нещо такова ми се върти, в немския ДМ обаче са доста по-евтини нещата. Гледам лакомствата в пакетче са по 50 цента, а тук са 1,70 мисля.
И аз взимай мляко веднъж на моите, но не го отразиха

# 471
1.80 лв., нещо такова, отдавна не съм му взимала.
Моят не подбира, всичко яде.

# 472
Този уикенд Див имаше " бойно кръщене".
За първи път остана сам почти 3 дни.
Смених постелката на тоалетната, напълних 2 купички храна и 3 с вода, поставени на различни "любими му" места.
Бях на тръни и го мислих..
И апартамента също:)
Той е бил душичка!
Апартамента го заварих все едно сутринта съм го оставила..
Но милият .,след работа ме посреща с драскане по вратата, сега мяукаше като "Чуй ме, тук съм"

# 473
  • София
Гледам вашите котета, и нашето ми се струва хилаво Joy
И моите са същите.
Пролетта свалиха малко тегло (грамове) и аз изпаднах в паника. Аш го водих на лекар, кръв и ехо. Поне няколко лекаря питах дали не е реакция от ваксината.
Но Хари ми е все още пресен и всяко загубено грамче може да обърне колата. И си ревах.
И чакам зимата... да мачкам по-дебели дупета.

Днес ходих за храна във вет. клиника... едната (Дехра) я бяха доставили, а другата (Хилс) я очакват. С доктора се чудехме колко да взема, 5 или 10 пакета. Рече да ми даде 5, ама в крайна сметка му казах да дава 10те. И ги реди в едно кашонче, гледа ММ и рече "нещо се чувствам като подизпълнител" Joy
Момците обаче веднага оцениха и нападнаха купичките.
Поне вече ядат една и съща храна и не се налага делене, следене и т.н.

Барби, мога да ти дам бебешка суха храна, Сам'с фийлд (пиле).

# 474
Барби, човешкото ам е богато на лактоза. Така ще се подрискат, че ще се чудиш как да ги оправяш. Confounded Пробвай диемското - то не е за бебета, но поне е безлактозно. С каквото и да ги храниш, ако не са захранени от майката, според мен ще се подрискат. Стискам палци, да са здрави поне!

П.п.: ако бяха на един такъв псевдохуманник, нямаше ли още като голи мишки да ги изхвърли, а не да чака да загладят тумбачета? Можеше и след като ги отбие майка им, да ги изхвърли. Пак щеше да е псевдохуманно. Тези котета са на около 5-6 седмици. Не са почнали да щъкат още, немогат сами да излизат от това кашонче. Не е псевдохуманник това, ами по-скоро някой коткомразец или маниак на чистота.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 01:38 от amy_nka

# 475
Има и ненормалници,които обичат животни,докато са малки.В групите се нагледах-взимат малки животни,щото са сладички.Като поотраснат ги връщат или разкарват по друг начин.

# 476
И ние оставихме за първи път Буда и Марси за пет дни. Имаше кой да ги храни и наглежда сутрин и вечер. Откакто сме се прибрали са залепени за нас. Марси ми се вижда бая тлъстичка, Буда е някакво право черво-постоянно яде, но не дебелее.
Марси:
Скрит текст:

Буда:
Скрит текст:

# 477
Много сладка муцунка има Буда 🐱Моят си е кастриран и лаком и поспалив мързелан. Всеки опит да му огранича папото се връща като бумеранг и разбира се за сметка на съня ми

# 478
  • София
Ну Заяц, много са сладки и двете.
Къде видя тлъсто по таз Марси? Много си е добре.

Черната гад тази сутрин ме излъга, гладна била. То не бяха пируети, мякане с бебешко гласче, тичане наоколо, протяжки... Сипах и на двамата. Лизнаха по два пъти и отидоха да спят. И продължават да спят.

Аш започна да вади нова тоналност. Нежно като се мотае покрай външната врата. И още по-слабо и нежно когато иска пръчка (лакомство) Simple Smile
А тези пръчки ми миришат брутално гадно, по-зле от мръсни чорапи.

# 479
Ну Заяц, прииска ми се да съм ти котка Stuck Out Tongue Winking Eye
Абсолютни сладури са и двете котета.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 11:32 от cardhu

Общи условия

Активация на акаунт