💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 202
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Дени, съвсем си е истинска. От фотосесията им за Hello от декември 2020.

Лека нощ! Nature Sparkler

# 226
Мелиса

Говори се че Мелиса има нова любов

# 227
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 228
С дъх на лято... Слагам нещо любимо и аз.

Гледам епизода по БТВ Лейди тази сутрин. Много вълнуващи моменти в Анталия, но права е Мики, че са подменили някои реплики. Ненужно, но който не е гледал в оригинал няма да се впечатли особено, защото в интерес на истината не ми звучи толкова зле Satisfied

От личния архив на Яси си харесах нещичко 🙃

# 229
Добро утро, прекрасни!
  Желая ви слънчев, пъстър, усмихнат,

Нека да е лято...
Красиви летни  снимки, колажи...
И спомени...

Скрит текст:

# 230
Trophy
"Днешната класация на Socipol IMDB разкрива, че двойката винаги е на дневен ред, докато е далеч от екраните. Ханде е на 2-ро място, а Керем на 7-мо място! "

Gift Heart

# 231
Flowers HerbДобро утро и слънчева лятна седмица и от мен, чаровници!
Марги, снимах със съзнанието, че ще харесаш и личен архив написах като закачка, разбрала си ме. Снимала съм и много пеперуди ... защо ли? /никоя не кацна на носа ми/
При това цвете, как да кацнат на трън!?!
Идвам с поредния боноус 42 на Филан/филан! https://www.youtube.com/watch?v=VZw9wEWSWj0
В него е обяснено защо Керем е постоянно в залата за тренировки.

Разтоварвай те! Лятото е кратко!

# 232
Здравейте прекрасна лятна седмица на всички Purple Heart
Ханде е коментирала това клипче
https://twitter.com/thebxmiyy_/status/1540971428522217478?s=20&a … 82bqzOKVwOIAXCmYg

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 10:52 от sani1212

# 233
Здравейте Animal Bee

SCK беше обект на програмата @cnnbrasilsoft. Беше споменато, че сериалът, излъчван по Hbo Max е феномен в Латинска Америка и не напуска върха на списъка с топ 10. Беше споменато също, че има голям бразилски фен клуб.
https://mobile.twitter.com/kerembrsnfans/status/1541153050605355013

Nature BoomNature Boom

Да напомня: Днес от 21.30 Серкан сбъдва желанието на Еда. Sailboat

# 234
Flowers HerbМики, не само сбъдва мечтата на Еда, но и ни накутираха с химна на темата Goold!
За връзката на Ханде и Керем в реала искам да се позова на класиката "Малкия принц".

И за всички, които са си у дома от моите пеперуди ...

Билковите чайове за зимъска /от стихотворението "бабо мравке где тъка, бъзам щурчо ../ са от мен!

Чаровниците!
В следващото ми включване ще споделя и пътеката ...

# 235
# 236
Привет,слънчеви момичета!!
Скрит текст:
Нека да е лято,аз в сряда заминавам на море в непозната за мен дестинация-Кумбургаз!
Знам,че там не е много "морско",както е в Анталия,или Мармарис,но се надявам да си почина и да си прекарам превъзходно!!
Ще  попитам,понеже не сме го правили до сега,но темата все пак е за двамата ни любимци,искате ли да споделим за тях снимки,клипчета и гифчета от други техни проекти?
Аз,например много харесах Ханде в партньорството и с Бурак Дениз в "Любовта не разбира от думи"!
Разбира се,там тя е още много млада,много неопитна и и предстои дълъг път до самоусъвършенстването,за да направи образа на Еда!
Но ми хареса и то много!Много сладка,непринудена,красива по друг начин !!
Одобрявате ли този експеримент?
Ако не сте съгласни,просто игнорирайте поста ми!!

# 237
# 238

Керемчик май тук се заглежда по нещо русо?!

# 239
Здравейте,да ви питам,защото се обърках. От тази седмица сериала го местят от 22:00 ли?

Общи условия

Активация на акаунт