Египет /Тема 13/

• 81 739
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Здравейте, извинявам се, зная, че са коментирани температурите, но ми е важно да попитам отново - съпругът мие с високо кръвно налягане, кой период да избера, за да няма големи горещини, но да става все пак за плаж. По това, което четох като че ли Април и Октомври. Благодаря ви предварително

# 541
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, извинявам се, зная, че са коментирани температурите, но ми е важно да попитам отново - съпругът мие с високо кръвно налягане, кой период да избера, за да няма големи горещини, но да става все пак за плаж. По това, което четох като че ли Април и Октомври. Благодаря ви предварително

Март, началото на април, ноември.

# 542
Никога с ЕМЕРАЛД !!! Ако ще и без пари да е

# 543
Споделете повече, моля, иначе коментарът ви няма как да бъде приет на сериозно.

# 544
  • София
...
бяхме в Дахаб и сами се организирахме.

Ще разкажете ли нещо повече за Дахаб?
Къде отседнахте, какво посетихте, как е рифът?

# 545
  • София
...
бяхме в Дахаб и сами се организирахме.

Ще разкажете ли нещо повече за Дахаб?
Къде отседнахте, какво посетихте, как е рифът?
Писах подробен отзив назад, към края на октомври е било. Рифове да искаш там. И пред хотела, и на други ходихме. Особено на Синята дупка беше най-най страхотния. То ние и затова ходихме, половината група водолази, и който не може - шнорхел. Аз не мога и да плувам всъщност, но заради рибите си заслужава.
Бяхме в Хепи лайф Вилидж, приличен е, има си хубав риф.

# 546
Имайте предвид, че в Дахаб нама нищо друго - освен риф. По мое мнение е кофти избор, а аз харесвам почивки в Египет.

# 547
  • София
За почивка, особено с деца и аз не бих го избрала. Там си е дайвърско място, с десетки центрове, курсове за всякакви там дайвове. Хотелите не са тип резорти с изключение на 2-3, които не са уау, въпреки че всичко си имат - басейни, ол инклузив, пързалки и тн.
На нас ни хареса във формата голяма компания без деца. Ако си бяхме с ММ и децата както ходим в Турция например, едва ли щяхме да знаем за дупки, спотове, камо ли да се престраша на геройства.

Дупката (видеото не е мое):
Скрит текст:

# 548
Здравейте , ако някой е бил в края на април в Хургада може ли да сподели дали водата в морето е достатъчно топла за къпане.Другото , което ме интересува е района Макади.Има ли  нещо за разглеждане там и става ли за разходки.

# 549
  • Beyond the Frontiers
Здравейте , ако някой е бил в края на април в Хургада може ли да сподели дали водата в морето е достатъчно топла за къпане.Другото , което ме интересува е района Макади.Има ли  нещо за разглеждане там и става ли за разходки.
Аз бях миналата година с децата. Да става.
Макади е курортна зона. Няма нещо уау. Иначе Джаз/ Иберотел/ Steigenberger хотелите в Макади са като комплекс и има място за разходки с магазинчета.

# 550
  • Варна
А как стои момента с пушенето в Египет? Обяснявам аз на аверчето - в Африка ще бъдем, вероятно ще се пуши навсякъде, той - питай, та питай Simple Smile
Имам предвид не вътре в ресторанти, стаи и т.н., но да не е като в САЩ, където ми разправя един приятел, в Калифорния се чувствал като партизанин.

# 551
  • София
А как стои момента с пушенето в Египет? Обяснявам аз на аверчето - в Африка ще бъдем, вероятно ще се пуши навсякъде, той - питай, та питай Simple Smile
Имам предвид не вътре в ресторанти, стаи и т.н., но да не е като в САЩ, където ми разправя един приятел, в Калифорния се чувствал като партизанин.
Пуши се на открито.

# 552
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
абе и на закрито Wink но може би зависи къде си. и кой е около теб.

# 553
  • София
В Шарм се пушеше в заведенията на терминала на летището. То не че се пушеше, ами не се дишаше просто - освен цигари и ароматни пръчици имаше изпозапалени. Такова чудо не бях виждала.
Иначе в хотела на закрито не видях някой да пуши, в ресторанта и нещо като лобито със сигурност не се пушеше.

# 554
Кой хотел да избера в Шарм за пролетната ваканция с деца? Идеята е Аквапарк и посещение на Луксор. Чак до Кайро едва ли ще отидем.

Общи условия

Активация на акаунт