Италия 154

• 41 189
  • 409
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Ако имате вече тесера санитария минете първо през личен лекар, за да Ви даде направление с пречеденца/урдженте. Търсете места извън Милано, защото там има изключително много народ и е много бавно.
Моето дете си спука кост и от събота вечерта стоя с пукната кост до Понеделник наобяд, 5 човека не можаха да видят фрактура на снимката в Съботата, пратиха ни вкъщи, за малко и другата смяна да не я видят в Неделя сутринта, добре, че млад лекар-ортопед имаше та видя. Обаче пък нямало кой да слага гипс в Неделя, та да сме чакали до Понеделник. Дете на две годинки при всяко движение плаче,  няма да Ви казвам какво мъчение, каква агония беше два дни - това в болницата в Мелцо, Милано.. Разбирам Ви и искрено ви съчувствам, за съжаление е така - чака се.
Октомври месец записах час за алерголог и първият свободен беше за Юни(все за малко дете става въпрос). Има си своите плюсове, но като цяло е зле работата в Италия с чакането, търсете частни специалисти ако имате възможност или мислете за връщане в България за процедурата.. Успех и бързо оздравяване. ❤

Съжалявам и за вашето ходене по мъките...
Голям кошмар е станало .Не беше така.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 13:45 от FBID100001745220325

# 406
Като ви чета от чиста доза интерес,ами то положението е ужасно с това чакане за прегледи с месеци,и то в доста “европейски” държави,явно ако не си платиш,ще има да си чакаш…

# 407
  • MI
Защо не минеш през ЛЛ да ти даде направление че е спешно? После поне ще видиш за кога можеш да запазиш с ССН, според мен извън Милано по този начин ще намериш сравнително бързо дата. И да решиш да се върнеш в България за операцията, поне ще знаеш каква ти е алтернативата...

# 408
Здравейте отново,
Оперирах се в България по спешност.
Въпросът ми сега е – къде да преведа с печат ,издадените ми документи при изписването ,за да мога да ги представя на итал.здр.каса?
Дайте и двата варианта ,ако знаете – и в Бг.,и в Ит.

# 409
Здравейте отново,
Оперирах се в България по спешност.
Въпросът ми сега е – къде да преведа с печат ,издадените ми документи при изписването ,за да мога да ги представя на итал.здр.каса?
Дайте и двата варианта ,ако знаете – и в Бг.,и в Ит.
Писах на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт