Азиатска козметика и грим - 23

• 68 642
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
здравейте, искам да поръчам от Yesstyle. Техните пакети минават ли през митница?

# 601
  • Prismatica Aerie
^^^ Да кажеш как го намираш..
По същия начин като тогава:
Скрит текст:

Grinning Бях забравила, че и AHC съм ползвала, ето този:
https://www.ahcbeauty.com/page/product/view/16545?categoryKey=007004

Aquatide + 18 Types of Peptides + 5 Types of Plant Stem Cells

Звучат прекрасно описанията на всички околоочни кремове, но подочната ми зона все по-зле става, заформя се уникален кариран дизайн под едното око! Вероятно от мачкане при спорадичното спане! Не знам кое е по-добре, да не спя или да се карирам. Grin Нямам пачи крак, паднал клепач, торби или сенки, но под окото е безобразно просто. Тънката кожа не прощава, процесът (стареене) е непобедим.

# 602
Kokora ме изненадаха този път поръчката през пощата дойде за 19 дни. А бг пощи пък съвсем, на 14 е влязла при тях, днес сутринта имах смс да си я взема от пощата.

Вече около месец го ползвам, за мен си е хиалуронов тонер, останалите съставки са явно нейде в дъното, но е добър, с по-висок вискозитет, нещо между тонер и емулсия, добре и бързо попива, което ме изненада приятно  с тази консистенция.
Харесва ми за зимен тонер. Не е нещо уау за моята кожа, но пък и аз напоследък съм много пестелива на похвали, много неща искам с ясното съзнание, че няма вълшебна пръчица, но пък се надявам, че поне от време на време ще попадам на нещо, което ще кажа - уау това е нещото.
От почивните дни място не мога да си намеря, сигурна съм че си купих 2 ретинола на iope и не си ги намирам къде съм ги набутала вкъщи.

# 603
Здравейте , момичета!
Минавам да дам отзиви от нещата които получих и ползвам отскоро.
Първо да кажа ,че съм на 48г , със суха , чувствителна и ужасно тънка кожа , особено около очна зона.
Малко повече от месец ползвам трет , бях писала ,че слагам около очите при което кожата ми там ставаше като стафида. Еми много тъпо и упорито от моя страна но  не спрях да слагам във тази зона...Flushed
От Август използвам крема на Medi-Peel, Peptide 9, Volume Tox Cream , много приятен , кожата става като кадифе но не знам дали ще повторя.
Medi-Peel, Eye Tox Cream  този крем със сигурност няма да го повторя , хубав е но на мен ми идва слаб не ми е достатъчен , особено след трет.
Medi-Peel, Mezzo Filla, Eye Serum малко по добре от крема ,  не е уау
Започнах със трет един път седмично , сандвич метод  и нещата не бяха добре , липсваше хидратация. Впоследствие добавих Medi-Peel, Peptide 9, Volume Bio Tox със тази ампула се получи добра хидратация , ползвам я през деня , кожата ми се влюби във нея. Около очната зона по-добре се хидратира но пак и липсваше нещо..
От stylevana си поръчах AMPLE:N - Peptide Shot Ampoule и IUNIK - Propolis Vitamin Sleeping Mask какво да кажа... и двете са Уау , идеална хидратация , усеща се лек лифтинг , много ми харесаха. Тях ги ползвам вечер във дни без трет , проблема със хидратацията си остава за през деня , леко е но си остава.. Бяха поръчала от Iheb една ампула със пептиди , пробвах я няколко пъти и я метнах във шкафа. Преди няколко дена я мернах и реших да я ползвам , не знам дали кожата ми свикна със трет или този коктейл от козметика който ползвам , но след пептидния серум около очна зона е идеално хидратирана , леко опъната и започна леко заличаване на бръчките или по точно не стоят така явни.
За сега това е от мен , чакам си много нетърпеливо и другите поръчки... общо взето искам да изкупя всичко срещу бръчки Smile

# 604
Medi-Peel, Eye Tox Cream  този крем със сигурност няма да го повторя , хубав е но на мен ми идва слаб не ми е достатъчен , особено след трет.
^^^ Серумът и кремът заедно ли ги ползвахте?

# 605
^^^ Серумът и кремът заедно ли ги ползвахте?
Да , заедно

# 606
  • Бургас/Пз
Пристигнаха ми безпроблемно мострите от ибей на sum:37 fleur regenerative cream. Нещо не съм догледала и вместо околоочния съм поръчала този за лице. Обаче много ми хареса и сега ще поръчам и околоочния Simple Smile Чакам и черния на АНС.

Редактирам се, ама сте големи пострекателки 😂😂😂 и аз да не остана по-назад поръчках The history of Whoo Qi & Jin Eye Cream 30 пакетчета по 1мл Simple Smile От другите досега само по 10 поръчвах, ама като прочетох мнението на Каталано за "мазен околоочен" и не се стърпях Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:39 от ani_d

# 607
  • Prismatica Aerie
Поръчката ми от Stylevana пристигна в DE Tada Поръчана на 11ти, изпратена - 14ти, пристигнала - 20ти.

здравейте, искам да поръчам от Yesstyle. Техните пакети минават ли през митница?

Всичко минава през митница. В Yesstyle цените са с включен VAT.

Малко повече от месец ползвам трет , бях писала ,че слагам около очите при което кожата ми там ставаше като стафида. Еми много тъпо и упорито от моя страна но  не спрях да слагам във тази зона...Flushed
Изобщо не се и пробвайте. Ама никога. Крем, предназначен първоначално за лечение на акне, няма как да е полезен за околоочната зона. Да, знам, че много жени мажат и там. Щом им понася, защо не. Но при изключително тънка кожа, която е с тенденция да изтънява все повече (от възрастта и хормоналния спад) е направо ужас.
 Аз лично, за почти 5 години на третиноин, нямам случай да съм се намазала около очите и да не  ми се е изсушила зверски кожата.
Има околоочни кремове с ретинал, ретинол в ниски концентрации. Аз ползвам около очите  Dr. Different Vita Lift A Forte  (който е за лице и е прекрасно мазен), добре е откъм усещане, но ефект задоволителен не съм видяла. Но аз от нищо не виждам така или иначе. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 11:57 от Catalano

# 608
  • софия
Аз също не мога да разбера защо на така описана кожа изобщо се слага гордо и упорито, толкова агресивен продукт. Идеята, че кожата трябва да направи компромис, ми се стори твърде екстравагантна.
В отношенията с моята кожа, все аз правя компромис.Blush.. Като ми покаже, че нещо не и е приятно, махам...
Така е с вит С! Ако ще целият свят да се маже и превъзнася, аз пък - няма!
Cayalano, ако нямаш пачи крак, сенки и торбички, мисля, че си максималист!
След 35г.това само по себе си е голям успех и повод за гордост!

# 609
catalano, a трета как ти се отрази на кожата, като изключим изсушаване то в околоочната зона, през тези пет години? Продължаваш ли да го ползваш?

# 610
Може ли да ми препоръчате лифтинф серум от тези, които ги водят с "моментален ефект" и няколко часа дейстие? Нещо, което сте ползвали и сте доволни? Благодаря.

# 611
  • София

Ехааа... не съм Каталано, но на 46 нямам пачи крак и торбички, сенки се появяват, ако не съм се наспала, възгордях се Mr. Green

Напоследък използвам Avene Physiolift Yeux, но цял живот каквото сложа на лицето слагам и в тази зона, не виждам смисъл да се слага различен крем на очите, ако кожата около очите е със същите нужди като лицето.

И  да не е спам, знам, че дружно оплюхме шийт маските, но пробвах Petitfee Agave Cooling Hydrogel Face Mask, мнооооого ми хареса! Май ще се окажа фен на хидрогел маските, много са приятни за употреба.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 13:16 от nad_tab

# 612
  • Prismatica Aerie

Не, реалист съм. Ми нямам ги тия екстри, дори като не спя! Grinning
Имам предвид под окото. Нещо такова При мен не е чак така, но....

Скрит текст:
catalano, a трета как ти се отрази на кожата, като изключим изсушаване то в околоочната зона, през тези пет години? Продължаваш ли да го ползваш?
Скрит текст:
Отрази ми се цялостно изсушаващо, аз съм със суха, тънка и много светла кожа, с лунички. Много хидратирам и подхранвам и проблеми нямам, одобрявам си като цяло кожата. Но нито съм се подмладила, нито съм спряла да остарявам. И приказки от странични хора "как не ми личат годините" не ми хранят самочувствието изобщо.
 Мисля, че по-плътни, мазни, акнеични кожи реагират и се повлияват в пъти по-добре. И да, продължавам да ползвам, не ме питай защо:)

# 613
Catalano , Благодаря ! Определено ще спра да мажа тази зона , но като ми пристигне крема със ретинал. За сега съм си намерила точните продукти за яка хидратация , иначе се бях отказала , но серума със пептиди ме върна обратно.
Аз също не мога да разбера защо на така описана кожа изобщо се слага гордо и упорито, толкова агресивен продукт. Идеята, че кожата трябва да направи компромис, ми се стори твърде екстравагантна.
В отношенията с моята кожа, все аз правя компромис.Blush.. Като ми покаже, че нещо не и е приятно, махам...
Така е с вит С! Ако ще целият свят да се маже и превъзнася, аз пък - няма!

Не знам защо решихте ,че е ,,гордо,, ?! Споделих моя опит със хидратация на около очна зона, споменавам и третиноин да се знае ,че това допълнително изушава кожата. Също така споменах продуктите със които съм се справила за моята кожа. За сега успявам , ако не ми се получи хидратацията , много ясно ,че ще се откажа!
И последно да кажа ,че нямам сенки , торбички , пачи крак , само финни бръчки които се виждат ясно при усмивка.

# 614
Уфф, почнах да се беля от ретиноловият серум на Cos de baha. Не знам защо бях решила, че може да ми се размине този път. А и май попрекалявам с количеството при нанасяне, бляк!

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 05:02 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт