На море в Гърция 2022 - III

• 57 534
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Рестартира се телефона и проблемът изчезва. Иначе картата на покритието в Гърция не е толкова гъста, като в БГ.

# 196
Откакто вкараха роуминга за ЕС в таксата е все така, а и от година на година все по-зле става, най-редовно нямам покритие, дори и в близка Гърция, за Крит миналото лято дума да не отварям.

# 197
Аз съм на Виваком и още на границата се прехвърлих на роуминг, ръчно от телефона.
Нямах никакви проблеми с покритие и връзка.

# 198
Здравейте! Може ли да препоръчате 2-3-4-5 дневни круизи с голяма яхта или катамаран по гръцките острови. От сайтовете, в които гледах досега, останах с впечатление, че е достъпно само за малки групи от 5-6 души, които са се самоорганизирали предварително по приятелски. Има ли такива, където може да се запише сам човек? Става дума за дъщеря ми. Предполагам, че да, но сигурно рискува да се озове заедно с компания, които се познават помежду си, пък и не е сигурно дали ще й допаднат. Някой ходил ли е на такива круизи? Моля само за мнения с конкретна информация и личен опит.

# 199
Хора, помагайте, ще спим в Понти (Лефкада), а съм резервирала West ferry, корабчето тръгва от Нидри, не от Василики и всъщност ни чака път от Понти до Нидри.. съвсем се оплетох ...

# 200
  • София
Какво да помагаме?

# 201
От Василики има ли ферибот до Кефалония или да си гоним този от Нидри?

# 202
  • София
Точно вчера гледах – няма. От Нидри е.

# 203
От Уест Фери бяха казали, че до края на юли чакат да се върне пристанището във Василики, но явно няма. Следи техния сайт.

# 204
Здравейте, може ли актуална информация при пътуване с автомобил в Гърция какви документи се изискват за автомобила - трябва ли голям талона, зелена карта? Благодаря

# 205
Пише на 1-ва стр.

# 206
Благодаря ви. Значи ще се пътува до Нидри. А от къде трябва да си купим билети за ферито? Предполагам на пристанището, но да си питам...

# 207
Онлайн резервирайте от сайта им, ферито е малко и свършват. Вземат се и се плащат на място, но резервацията в този сезон е задължителна.

# 208
  • София
От тук, предварително – https://westferry.gr/

# 209
  • Там където
Здравейте! Планираме почивка в северната част на Гърция, но още не сме избрали точно къде. Единият от вариантите е Фанари. Четох обаче, че имало доста морски таралежи по плажа. Ако някой е почивал там и има впечатления, може ли да сподели!

Последните 2 години по 2 седмици дремах на плажа на Фанари + всички околни и един таралеж не видях. Там няма камъни и скали. Учудващо за мен има мидички.

Общи условия

Активация на акаунт