На море в Гърция 2022 - III

• 56 758
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • Там където
И ние сме в Неа Рода, но до обяд ходим на Ксиропотамос или Трипити. После спим от 2 до 4 Simple Smile и тогава на нашия плаж на Неа Рода. ММ си влиза и казва, че водата е ОК. Аз не мога да плувам и имам ужас от водата- за мен е супер, защото аз обичам ледена вода, тъй като се топя до коленете...хахахха
Весела почивка на всички с вятър или без вятър!

# 691
  • Пловдив
Здравейте.
За втора година семейно почиваме на Ситония, сега се върнахме от Вурвуру, където страшно много ни харесва. Падаме си по плитки плажове (като Кариди), та ми се иска да ви попитам - според вас Тасос подходящ ли ще е за семейна почивка с дете на 5г? И ако да, в коя част? Спрямо Ситония как е? По снимки не мога да се ориентирам и реших да попитам хората с опит сред вас.

# 692
  • София
Момичета, да помните случайно дали на съботния пазар в Сикия продават цветя? Освен хранителни и нехранителни стоки.
И ще помоля за отзив за таверни( по- непобългарени), в района на Порто Куфо, Сикия, Сарти. Знам, че мисията е малко невъзможна, но навътре в ръкава дали не е останало нещо по- гръцко?

# 693
До Сарти ни е любима 5 стъпки в пясъка.
Гугъл за локация.

# 694
  • София
Скоро четох много лоши отзиви за този ресторант. В Сарти препоръчвам Old school като традиционнен гръцки ресторант, а не силно туристически като всички по крайбрежната улица

# 695
Голямо чакане на Кулата. Чакаме от час и в най-добрия случай още час. Но смятам, че си заслужава.

# 696
Една колежка се върна от Атина вчера и каза, че всички отново били с маски. Аз току що получих потвърждение на резевациите ми за ферибот през август между Нидри и Фискардо и обратно. Мислех, че направо се купуват, но не, плащането на място било, надявам се не само в кеш.
Плаща се и с карта:) билетите се купуват директно от пристанището (не от околовръстното на Нидри)

# 697
Скоро четох много лоши отзиви за този ресторант. В Сарти препоръчвам Old school като традиционнен гръцки ресторант, а не силно туристически като всички по крайбрежната улица
За 5те стъпки ли ? Може ли линк, че мислим скоро да спим там само  заради таверната и местността.

# 698
  • София
Съжалявам, но никакъв шанс да се сетя къде, мерна ми се без да ме интересува и затова. Погледнах сега в google, но не беше там, но все пак вижте над 2700 са коментарите и дано не съм ви заблудила, може пък и да не е съсвсем така. 

# 699
25-26 градуса е студена вода ли?

Нямам термометър да замеря, но явно на някои места водата е необичайно студена за това време на годината. Отпуските на гърците са масово през Август..

# 700
  • София
Съжалявам, но никакъв шанс да се сетя къде, мерна ми се без да ме интересува и затова. Погледнах сега в google, но не беше там, но все пак вижте над 2700 са коментарите и дано не съм ви заблудила, може пък и да не е съсвсем така. 

Така беше. Имаше негативен коментар наскоро. Потребителят, който попита, може да го потърси с търсачката - в тази или в предишната тема.

# 701
  • София
За 5-те стъпки на плажа мисля, че тук в темата някой писа. Много жалко за това прекрасно място.

Плажове с по-топла вода на Корфу има , но не са в района на Палеокастрица и Агиос Георгиус Пагон. . На север водата беше топла от Арилас и нагоре Агиос Стефанос, Сидари , Ахарави вода-чай.  На юг Глифада , Контогиалос и всичко надолу  си беше ок, само в онзи район не става за къпане (поне за мен).

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 11:12 от nellyli

# 702
Неделя следобяд го дават пак да вали около Солун, след което времето се оправя. Мир и прекрасно петъчно настоение на всички Nature Sunny

реф. https://jivkokonstantinov.com/nay-krasivite-plajove-kefalonia-video/

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 16:28 от Пух

# 703
Отпуските са масово през август навсякъде, не само в Гърция. Но не заради “лошо” време от 30 градуса на сянка.
Просто август си е приет за отпускарски месец.
А в момента на ситония има достатъчно гърци, може би колкото сърби, които са преобладаващия контингент тази година.

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 11:28 от second

# 704
Толкова ми беше жега в Корфу, че водата навсякъде ми беше перфектна Stuck Out Tongue Нямах търпение, а и детето, да стигнем до плаж и да се потопим. Йонийско море си е по-студено, но се свиква. На юг беше по-топла водата.

Общи условия

Активация на акаунт