2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 456
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • при моите любими
Първата година се раздават от училището. Дали ще се ползват активно зависи от преподавателя. При нас не се ползваха почти. Само за някой и друг проект. Мисля, че никога не го е носила в училище. В края на учебната година се връщат. Не сме купували друг. Ползва си личния лаптоп и и върши същата работа. Мога да кажа същото и за официалната униформа. Ако детето не участва в мероприятия на училището, реално не се използва. На дъщеря ми седи още нова и не обличана. Ако сега записвах дете в гимназията, нямаше да я поръчам. Само при нужда. Тениски от униформата има 5, те се носят активно.

# 571
По мои наблюдения, тениските почти не ги носиха в горещите дни.

# 572
Някои преподаватели ползват хромбуците по-активно, други не толкова активно. Може би зависи и от предмета. По математика например нашата преподавателка не го ползва, а ние сме много доволни от нея. Чувам, че други математици го ползват. Различно е. За изучаването на езиците е много полезен според мен.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 08:23 от Майканагодината

# 573
Пак аз да досадя Simple Smile Какво ви е мнението за нивото по математика и за профил математика след 10 клас?

# 574
  • София
Отлично

# 575
  • София
Тазгодишният випуск е на трето място в София след СМГ и ПЧМГ на ДЗИ Математика ПП. Това е доста добър атестат, макар повечето да избраха за втора матура АЕ, а не математика, за да им е по-лесно. Друг атестат е, че от приятелите математици на сина ми дотук знам само за едно момче, което все още е на кантар дали ще бъде приет по първо желание и в СУ - в разните там рейтингови софтуерни специалности. Питайте ме пак в края на тази седмица за докторите и софтуерните инженери в СУ Simple Smile

# 576
Надявам се да имаме бъдещ възпитаник на гимназията. Опитвам да намеря информация дали има спортен отбор за момичета (бадминтон или волейбол за предпочитане). Но не намирам. Избрали сме гимназията по други критерии, но все пак и това би било хубаво да разберем. А здравната карта с ваксините - пише, че я искат при записване. Предполагам, че няма да е проблем да се предостави допълнително или да бързаме другия понеделник да вадим (в отпуск е ЛЛ тази седмица)?

# 577
Има волейболен отбор, доколкото знам и футболен. Здравната карта (миналата година) им я изпратих по имейл няколко дни след записването, а после на родителската среща (септември) я дадох в оригинал.

# 578
  • при моите любими
Бадминтон няма, защото няма желаещи. Моето се е записало с още едно момиче от нейния клас и имало още само 2 от друг клас и не са били достатъчно. Мисля че има волейболен отбор.

# 579
Благодаря! Току виж се съберат тази година за бадминтон. Чакаме класирането.

# 580
И аз един въпрос: колко предмета се изучават на английски език в 9 и 10 клас? Ясно ли е предарително кои са?

# 581
За записване трябва да носим актуална здравна карта ли или може тази, която сме дали миналата година в предишното училище? А септември да занесем нова? Реално няма да има промяна, защото тази година няма задължителни ваксини.
Извинявам се за въпроса, но да знам да звъня ли на ЛЛ да подготви нова

# 582
На сайта им е в точка 3 като документ за записване. Ако не е в отпуск, като нашата, аз бих взела. Иначе на нас също ни върнаха здравната карта от предното училище и си мислих същото, защото реално нямат нови ваксини.
https://2els.com/

# 583
На мен ЛЛ не ми даде ваксините. Само обща информация. Извадих ги от портала на здравната каса.

# 584
Не е здравна карта за текущата година, а искат здравна карта със всички поставени до момента.

Общи условия

Активация на акаунт