2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 456
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Именно. ЛЛ отказа да ми издаде такава, затова по ЕГН на детето от профила на родителя направил избора на ЛЛ могат да се вземе информацията за всички ваксини.

# 586
Бихте ли обяснили къде да в търся тази информация? И ще приемат ли принтиран лист, без печат или подпис? Не се ориентирам в портала на ЗК.

# 587
Не знам. Всяка година в началото искаха здравно проф карта с принтиран листа от здравния картон с ваксините и написано вярно с оригинала.
Предполагам това върши работа.

Не всички имат имунизационен  картон. Дори да сме издали такъв и сме дали. После носене такива копия при всяка нова ваксина. Не е попълнен.

На нас са ни върнали нещо. Но сега не е при мен и не знам какво е

# 588
  • при моите любими
Изобщо не ви е нужен при записването. Питайте на място. Ние носим принтиран лист с ваксините. Това е.

# 589
Обадих се и питах. Желателно било да го нося при записване, но предвид, че е сезон на отпуските, можело и преди началото на учебната година да се даде. Т.е ще я запишат, ако първо я приемат Grinning и без този имунизационен паспорт. Ще се мъча да открия и принтирам от сайта на ЗК, но в момента не го откривам. Довечера ще ровя да търся.
И още нещо разбрах. Не е нужно детето да присъства при записването, но уточнявам, че моето не е навършило 14г

# 590
Обадих се и питах. Желателно било да го нося при записване, но предвид, че е сезон на отпуските, можело и преди началото на учебната година да се даде. Т.е ще я запишат, ако първо я приемат Grinning и без този имунизационен паспорт. Ще се мъча да открия и принтирам от сайта на ЗК, но в момента не го откривам. Довечера ще ровя да търся.
И още нещо разбрах. Не е нужно детето да присъства при записването, но уточнявам, че моето не е навършило 14г

за 13 години не е задължително
за 14 било желателно и искали подпис на детето или пълномощно (което не било легитимен документ)
(в някои училища казали, не в нужно, само да носите акт за раждане и евентуално 2рия родител)

cydonia - благодаря, а дали този лист искат да е заверен от ЛЛ с подпис и Вярно с оригинала, това се чудех аз

# 591
В някои училища не знам как е, споделям какво ми казаха по телефона от Втора английска.

# 592
  • София
И аз един въпрос: колко предмета се изучават на английски език в 9 и 10 клас? Ясно ли е предарително кои са?

Приемете, че всички без БЕЛ и математика Simple Smile. Фактически зависи от учителите. Синът ми в 9 клас си караше на АЕ химия, физика, история, биология, философия/ГО. Май само по география беше по-колебливо, не дотам редовно преподаването на АЕ. За музика и изобразително не помня да съм виждала учебници на АЕ Simple Smile Но беше отдавна, по-пресните деветокласници може да споделят има ли промяна.

# 593
Благодаря за картоните и информацията.  А има ли практика в училището да започват учебната година по-рано, за да се запознаят 8 клас и къде - в училището или на лагер? Питам, за да знам как да планираме септември. Май в доста от училищата има такава практика.

# 594
Ще започнат на 16 септември, нямат лагери и запознанства.

# 595
Децата си се намират в Инстаграм, не ги мислете.

# 596
Здравейте!
Към родителите на ученици от девети клас и нагоре - какви хромбуци ползват децата ви?
Тази година синът ми ще е в 9-ти клас и доколкото разбрах ние трябва да купим устройство.
Благодаря предварително Hug

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 12:27 от Always_in_love

# 597
Консултирайте се първо с класния ръководител дали ще им трябва и доколко е задължително. Моето дете сега ще е в 10 кл. За 9 клас не сме купували хром бук, защото казаха че няма да е задължително и почти няма да ги ползват. Ако се наложи , винаги може да използва лаптоп или телефон.

# 598
Нашият класен ръководител не беше сигурна, но пък изпрати скрийншот с отговорника за проекта, която е написала, че е задължително.

# 599
  • София
Здравейте! Може ли да споделите какъв е редът за поръчка на униформата? Случайно при записването дали трябва да се отбележи какво ще вземем и от къде могат да се видят размерите?

Общи условия

Активация на акаунт