2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 454
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
  • при моите любими
На място ви дават да пробвате, за размер и има мостри на цветовете.

# 601
  • София
Някой от записвалите се в 8 клас миналата година да каже как стои въпроса с плащането, че преди 4 години нямаше пос терминал и ставаше само в кеш.

# 602
Аз платих кеш.

# 603
  • София
Здравейте! При записването ли се заявяват униформените дрехи е се плаща за тях?

# 604
Може и след записването, ние така направихме, защото дъщеря ми беше на лагер и нямаше как да й вземат мерки. Въпреки това, имаше някакъв краен срок. Плаща се при заявяване на униформите.

# 605
Колко стриктно се носят униформите? ежедневно ли или само по поводи?

# 606
Казаха, че до 10 клас се носят ежедневно.

# 607
  • при моите любими
Носят се ежедневно.

# 608
  • София
Тениските се носят ежедневно до 10 клас. Останалото почти никога Simple Smile

# 609
Не знам сакото и ризата дали са същите като преди 5 години относно цвят и материя (бежови), но да кажа, че имаме за момче 1 комплект - необличан, седи в найлона така както го купихме.
Ще видя довечера какъв размер е и ако някой се интересува го подарявам.

# 610
Не са същите, но и не са необходими, защото не ги носят. Тениските е най- добре да се поръчат сега, аз миналата учебна година, така и не разбрах от къде да поръчам допълнителна. Тениските се оказаха  хубави, защото доста ги прахме, сушихме в сушилня и не са мръднали нито на размер, нито на цвят.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 17:52 от tochica78

# 611
Здравейте,

записвам се при вас с младеж в паралелката с НЕ от септември. Simple Smile

Може да ви се стори глупав въпрос, но колко тениски е разумно да се закупят при записването?

# 612
  • София
Много е индивидуално. Моят тийнейджър държи всеки ден да е с чиста изпрана тениска 😁. Пера два пъти седмично - поръчахме четири в началото. Две червени и две сини. И понеже е "конте" 😂, втората година поиска и черни тениски, че по-лесно се съчетават с цветовете. Сега има общо 6 и си ги върти. За две години червените и сините почти не са мръднали на цвят.
По някое време към пролетта, бунтовническото настроение ги обладава и започват да носят и други дрешки (тениската кротува в чантата в случай на проверка). Според мен тези 6 ще му стигнат до края.

# 613
  • София
Здравейте!
Към родителите на ученици от девети клас и нагоре - какви хромбуци ползват децата ви?
Тази година синът ми ще е в 9-ти клас и доколкото разбрах ние трябва да купим устройство.
Благодаря предварително Hug

Ние купихме за сина ни. Но реално го използва само първия срок на 9.клас,  след което стои на почетно място вкъщи. Ако в училище му потрябва устройство, работи през телефона си.
Ако искате, мога да снимам марката и модела, според него и съучениците му е с много добри параметри.

# 614
  • София
6 години по-късно се презаписвам в темата с втора реколта ученик във 2АЕГ. Simple Smile Сигурно има доста промени, но някои любими учители все още са си в училището.

Общи условия

Активация на акаунт