2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 453
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добре дошла удома както се казва Simple Smile

# 616
Добре дошла!! Зависи от паралелката дали младежът ще бъде първа или втора смяна. Мисля, че само зайците ги делят на смени.

# 617
  • София
Май така  беше и преди години. Имам някакви спомени, че девойката се тюхкаше, че не може да се запознае с целия випуск още първата седмица. Joy

# 618
Първите четири са първа смяна, вторите три са втора. После обратното.

# 619
  • София
Той е с испански, така че дали сме в първите четири, или вторите три, вероятно ще разберем чак септември.

# 620
  • София
А, не, още при записването ни казаха в коя паралелка е ( а, б, в...). Но дали първа или втора през септември разбрахме, да.

# 621
Около 10.09. ще е родителската среща, тогава ще разберем паралелките

# 622
  • София
Идвам и аз тук, с нови 2 броя, момче и момиче, с испански.

sanaka, честито и тук! Да му е наслука на младежа Flowers Four Leaf Clover

# 623
А, не, още при записването ни казаха в коя паралелка е ( а, б, в...). Но дали първа или втора през септември разбрахме, да.

Миналата година започнаха първо смяна “а”, “б”, “в” и “г”.

# 624
  • София
Тъй като съм заплес, забравих за хромбука. Ето, това е моделът на сина ми, извинявам се за късното включване

# 625
В нашия клас се реши да се чака дали ще им трябват в девети клас.

И слаба работа са големите, зайците получават единствено моркови, при това само момчетата. Simple Smile

# 626
  • София
Не знам дали тук има родители на деца, които ще са в 12.клас и които в момента са на екскурзионно летуване в Родопите - благодаря от сърце на тези младежи и девойки, че са вдъхнали кураж на моята дъщеря, за да участва в трето класиране. И снощи специално са отишли да й пожелаят успех. Страхотни деца! Heart

# 627
Какво е било това летуване? Кой го организира?

Като цяло децата явно харесват училището и в тази тема почти не мрънкаме.

# 628
  • София
Le Vert, фирма, несвързана с 2АЕГ го организира, skauti.bg или нещо подобно. Дъщеря ми втора поредна година ходи, много й харесва. Просто е имало деца от 2АЕГ, тя го е приела като знак и те я поощрили да опита на трето класиране.

А дали можете да кажете цветовете на тениските за младежи и девойки, че моите не са в София, а ми се иска утре да ги поръчам.

# 629
  • София
Децата са ги снимали в инстаграм грутата. Сега ще накарам младежа да ми ги прати и ще ги пусна.

ПП. Не можело да се праща снимка от инстаграм, защото като я снимаш, може да се отвори само веднъж. Много съм изостанала. Rolling Eyes Цветовете били: тъмно синьо /май само за момчетата/, светло синьо, червено, черно и бяло.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 23:24 от sanaka

Общи условия

Активация на акаунт