На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 378
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Ще ме прощавате, но във Варна газта е 1,40-1,55 лева. Пак е по-евтино там.
Планирам пътуване през август и следя коментарите на всеки един от вас.
Е, не може да е толкова скъп пропан бутана във Варна. В Русе в Лукойл е 1,33 лв. Предната седмица пътувах през половин България. Горивата са с разлика плюс-минус 2-3 стотинки.

Интересно, че линка препраща към камери, които показват нощни кадри Thinking

# 121
  • Димитровград
Нз, вчера работеха Blush

# 122
Е, не може да е толкова скъп пропан бутана във Варна. В Русе в Лукойл е 1,33 лв. Предната седмица пътувах през половин България. Горивата са с разлика плюс-минус 2-3 стотинки.

Така е за газта, плюс държавната компенсация от 25 ст. на литър, плюс  отстъпката която дават различни бензиностнации с техните карти, същата е около левче реално. Всъщност с тази компенсация се обезмисля и зареждането и с другите горива в Турция. На този етап...

# 123

Точно такава е цената.

# 124
Здравейте, извинявайте за въпроса. Необходим ли е голям талон за влизане в Турция с личен автомобил или малкия (двоен) е достатъчен? Благодаря предварително.

# 125
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, извинявайте за въпроса. Необходим ли е голям талон за влизане в Турция с личен автомобил или малкия (двоен) е достатъчен? Благодаря предварително.
Само с малък, големият не е нужен.

# 126
  • Русе
Тя темата е за Одрин, но понеже питането е за влизане в Турция, да допълня. За влизане не е нужен, но ако ще се движите по магистрала и си купувате HGS стикер, тогава ще ви е нужен. Само за пътуване до Одрин при влизане през Капитан Андреево и Лесово магистрала няма. При вризане през Малко Търново също има път без магистрала.

# 127
HGS-стикерът ние си го закупихме с малкия талон. Никога в Турция не сме носили и не са ни искали големия.

# 128
  • Димитровград
......но ако ще се движите по магистрала и си купувате HGS стикер, тогава ще ви е нужен. ......
Това просто не е вярно, никога не съм носил голям талон.

Ако сте решили през КА да ходите днес, не си го причинявайте.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 09:23 от papaone

# 129
  • Русе
......но ако ще се движите по магистрала и си купувате HGS стикер, тогава ще ви е нужен. ......
Това просто не е вярно, никога не съм носил голям талон.
.......
И ние не сме носили талона, но имахме копие. HGS стикера закупихме от Ptt bank в Selçuk и там ни искаха големия талон.

# 130
  • София
Вики, да не би малкият ви талон да е от старите, в които не са вписани всички данни?  

Не сме носили голям талон.

# 131
  • Русе
Вики, да не би малкият ви талон да е от старите, в които не са вписани всички данни?  

Колата ни е купена нова. Талонът е от 2017 г. През август 2018 г. си купихме стикера.
Каквото са ни искали, това сме дали. Затова го написах.

# 132
  • София
Скрит текст:

Колата ни е купена нова. Талонът е от 2017 г. През август 2018 г. си купихме стикера.
Каквото са ни искали, това сме дали. Затова го написах.
Трябва да е нов. Според Гугъл са ги въвели през 2015-та. Най-вероятно пощенската служителка не е била добре осведомена. Въведоха новите по-подробни малки талони заради собствениците на лизингови коли, които нямат голям талон. Той стои в лизингодателя. Ако беше необходим, голяма част от българските коли, а може би и от чуждестранните, нямаше да могат да си купят стикер по тази причина.

# 133
Здравейте,интересува ме купувал ли е някой капсули Вечерна иглика от Турция,и ако да, как се казва там препарата?
А за гъбички по ноктите Тросид ли е най-доброто.Някъде съм чела препоръки и за друг препарат,но не запомних името.
Благодаря!

# 134
  • Бургас
Аз купувам иглика. Ето тази:
https://www.dermoeczanem.com/venatura-evening-primrose-oil-primr … 1000-mg-60-kapsul
Primroze yagi иначе е на турски.
Лоцерил е еквивалента на нашия екзодерил макс лак. С различна активна съставка от Тросида.

https://ilacabak.com/loceryl-5-ilacli-tirnak-cilasi-2-5-ml-14865

Общи условия

Активация на акаунт