На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 649
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
И аз се учудих от горните две мнения.
Всеки си има предпочитания и интереси. На вас може да не ви харесва Люлебургаз, на мен пък ми е много приятно там. (На Тони и на Вероника).

# 361
  • Русе
Всеки си има предпочитания и интереси. На вас може да не ви харесва Люлебургаз, на мен пък ми е много приятно там. (На Тони и на Вероника).
Вероника е ходила и писа за Лозенград, а не Люлебургаз.

# 362
  • Пловдив
Вероника, през Малко Търново ли минахте? Искам да заведа родителите ми до Лозенград, но те са 75+ и не би им се отразило добре подобно чакане. Май пак ще ги разходя до Одрин през Лесово.

# 363
Аз ходих през Малко Търново на 5 август. И там се редиш на три опашки с паспорти, документи на колата и тн. Два, два и половина часа ни отне в посока преминаването на границата.

# 364
Ние решихме да пътуваме до Турция есента. Сега е много горещо и трафика по границите е ужасен. Края на септември или октомври мисля, че ще е по-спокойно.

# 365
  • Бургас
Много правилно сте решили. И в работен ден, когато няма пазар, аз поне така правя:)

# 366
  • Пловдив
То добре октомври, но аз съм в Пловдив, родителите ми - в Бургас. Тук съм само юли и август, септември почвам работа и се прибирам.

# 367
Тинтина, в Лозенград има ли исторически или културни паметници, които са интересни за посещение. Ще потърся и в гугъл инфо, но ако някой е посещавал ще ми е полезно, ако сподели.

# 368
  • Бургас
Има един градски музей, музей къщата на Ататюрк и джамии. Нищо друго за гледане. На мен повече ми допада битът, поставила съм си за цел да видя нещо ново при всяко посещение, около автогарата има много малки магазинчета за подправки, консерви и сосове, зехтин, други олиа. До градския стадион има живописна улица пешеходна с много заведения и детски атракции.

# 369
Супер! Значи има какво да се види за 2 дни. Благодаря ти!

# 370

Нормално е да харесваме различни градове, магазини, стоки, заведения,хотели и всичко каквото се сетите. Всеки си има вкус, очаквания, бюджет, предпочитания,цел на посещение.
Също така и да не харесваме.
Но със сигурност мога да кажа, че от пазара в Турция няма разочаровани!
Има всичко за всички!

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 19:39 от Tony Maria 22

# 371
Здравейте момичета🙂, може ли някоя от вас, която е ходила тези дни до Одрин да каже какво се случва с тея лични карти🤔? Бях взела ваучери за мен и мъж ми, но тъй като той няма паспорт от туристическата агенция ми казаха, че не било много сигурно още за личните карти и аз се отказах. Сега чета, че хора минават границата само с лична карта. Някой ще каже ли как е положението?

# 372
В момента се връщаме от Одрин. Половината автобус са с паспорти, другите - с лични карти. Няма никакви проблеми за тези с лично карти. Минава се лесно проверка от служител.

# 373
Как пък не се научиха от тези “туристически” агенции да дават адекватна информация! Толкова са агенции, колкото и аз, само наемат автобус и товарят народа вътре.

# 374
  • Бургас / UK
Защо паркирането в Люлебургас е кошмарно? Майка ми се е запънала да я водим там и леко се притесних 😊 Няма ли платени паркинги както в другите градове ?
И аз се интересувам за личните карти. Според  мен ТА пак си връзват гащите с тези паспорти , а не че не се минава и с ЛК ( както правят със срока на изтичане на паспортите)

Общи условия

Активация на акаунт