На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 616
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Тоест в Одрин не си заслужава за пердета, така ли?
А тия верде - имат ли едноцветни, изчистени нещо?
Абсолютно не си струва-аз купувах само платове-ще си ги шия тук,че не ми се разкарва два пъти.А и преди три години ми шиха в Киркларели и всичките ги объркаха -едно по-късно,едно по-дълго,едно по-тясно Angry
Имат предимно едноцветни,изчистени.Шарени видях само 2-3 вида.Всичко друго е дюс Wink

# 526
Благодаря ти! Аз точно за пердета исках.. но сега изобщо не знам дали си заслужава.. основно се подлъгах по това че шият веднага:-(

Може ли пин с локацията за тази фабрика? Или магазин?

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 22:56 от second

# 527
Знам че и преди се е повдигала тази тема , но без необходимата информация за мен .
От къде в Одрин купувате пелети , ако може координати (може и на лично) и цена

# 528
Все минаваме покрай Верди перде и все не успяваме да спрем. Или отлагаме занавръщане, или после натоварено движението и не настоявам да правим обратен завой ... Като марка/фабрика Верди перде не са никак евтини. Затова сега ме хвана яд че не сме спирали. (Аз си купих всички пердета от Одрин и съм доволна - писала съм назад в темата)
marinadp би ли ми казала дали са ушити пердетата във Верди перде? Защото аз на метър без шев от Турция не бих си купила. Уникален и прецизен им е шева там и затова предпочитам да изчакам, но да ги взема ушити.

# 529
Sevgito, може ли насоки от къде в одрин си взе ушити пердетата?

# 530
По принцип всеки магазин за пердета в Одрин предлага безплатно ушиване. Моите ги купих от Керимлер Перде.

# 531
Тютюн за наргиле от къде може да се вземе в Одрин ?

# 532
Момичета, страхотна тема! Научих доста за Одрин!
Чудя се обаче за медицинската и бебешката козметика. Пазарували ли сте такава? Може ли да ме насочите към магазин/ аптека, където мога да намеря изгодни цени?
Предстои ми пътуване в сряда, ще минаваме през Лесово. Стискайте ми палци да няма голям трафик 😁

# 533
Не съм купувала, защото е доста по-скъпа.
В една аптека в Люлебургаз през пролетта, биодерма цикабио излизаше с 12 лв по-скъпо отколкото тук в софармаси.
Иначе от марките има видове кремове, които ги няма тук. Като за проба може да си купите нещо.
 По дрогериите - Watsons например - продават обикновената козметика - нивея, гарниер, нютрогена. Те са по-евтини.
Крема с куркума на нютрогена тук е 14 лв. По спомен там беше 35 лири, което е около 3.90 лв.
Иначе дермокозметиката - авен, биодерма, ла рош, виши - само в аптеките и то на по-висока цена от тук.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 00:41 от marinadp

# 534
  • Mostly in my mind
Ако щекупувате от масовата козметика, по-добре от супермаркетите. В Watsons е по-скъпо.
Друг вариант за бебешка козметика евентуално някаква тяхна марка, със сиг ще е на по-добра цена...но не се сещам лично аз за такава. Вече не ми се налага да купувам. Sunglasses

# 535
Тютюн за наргиле от къде може да се вземе в Одрин ?
Аз съм купувала  веднъж от едно магазинче близо до малката джамия  на центъра. Намира се при закрития базар, на гърба му, посока Айдън. Много беше хубав,  има в малки  и големи кутии,  тип бурканче. Като цена  не помня много добре, но ми се върти в главата,  че голямата беше 100тл. Мисля, че така ще си ориентираш. Не знам обаче колко като грамаж е позволено на границата,  преди време взимах от Египет и се оказа, че нелегално съм го внесла, че си беше количество.

# 536
От пешеходната улица купувам от един магазин хербалайф шейкове. През май беше 270 лири. Вчера купих 1 оп за 340 лири.

Може ли ориентир къде горе-долу се намира магазинът и зареден ли е добре Innocent

# 537
Здравейте! Първо благодаря за обзорната тема, която сте направили! Да споделя, че не сме ходили самостоятелно до Турция. Сега мислим да направим една разходка, съчетана с малко покупки. Мисли да идем първо до Чорлу и веднага ми възникна следният въпрос. Видях че има фабрики на Мави, Левис. Имат ли магазин, от който да се пазарува на дребно? И другият ми въпрос: някой скоро посещавал ли е Чорлу, може ли да ми препоръча хотел?
Втората вечер мислим да я прекараме в Одрин.....

# 538
  • Бургас
Всички фабрики имат магазини. Намират се по стария път, не на магистралата.
Препоръчвам Хилтън, много е близо и до Мигрос, и до МОЛ Орион.

# 539
От пешеходната улица купувам от един магазин хербалайф шейкове. През май беше 270 лири. Вчера купих 1 оп за 340 лири.

Може ли ориентир къде горе-долу се намира магазинът и зареден ли е добре Innocent

Tarçın Aktar & Doğanın Gizemi. Ще ти излязат снимки в гугъл. Разгледай го Hug

Общи условия

Активация на акаунт