На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 232
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Има ли някой който ще пътува тези дни и който мога да помоля да ми купи един мехлем  . Ако е от Ямбол ще е още по добре

# 91
  • София
Два часа и половина на влизане и три часа и половина на връщане, това е равносметката от днешното посещение на Лозенград. Добавям и едни 400-500 лв изхарчени и си казвам - повече "не"!!! Аз предполагах, че ще се чака и ако зависеше от мен, да си се бях врътнала на 30-тата минута и да се лежа на плажа цял ден 🤦🤦🤦

А в какви часове сте минавали.

Ние сме ходили само в понеделник и до сега никога не сме чакали, особено на връщане като минаваме границата около 22,00-22,30.

Едни роднини искат да ходят следващия понеделник, на 11, опитвам се да ги разубедя, но неуспешно.

# 92
  • Бургас
М.г. следях камерите и отидох на 30 август - понеделник.
По половин час в двете посоки.
Ходили сме винаги и около 6 и 22 септември, понеже са почивни дни, сме чакали по около час-час и нещо.

# 93
  • Русе
От средата на юни до началото на октомври - не се ходи в Турция по сухопътна граница.
Хайде, бе!
И как ходим по почивки според вас?

# 94
От средата на юни до началото на октомври - не се ходи в Турция по сухопътна граница.
Хайде, бе!

Ами Вики, миличка, ще чакаш по границите. Kissing Heart
В темата колко писахме, че лятото е кошмар пътуването през Капитан Андреево.

# 95
Два часа и половина на влизане и три часа и половина на връщане, това е равносметката от днешното посещение на Лозенград. Добавям и едни 400-500 лв изхарчени и си казвам - повече "не"!!! Аз предполагах, че ще се чака и ако зависеше от мен, да си се бях врътнала на 30-тата минута и да се лежа на плажа цял ден 🤦🤦🤦
През кой ГКПП минахте, предстои ни и на нас утре пътуване до Одрин, чудя се, дали да не го отложа,

# 96
Абе, преди пандемията съм ходила и в средата на Юли и съм минавала за 30мин през Лесово. Явно въпрос на късмет и разбира се изябгване на на най-пиковите часове, като събота сутирн, например. Тогава като, че ли нямаше и толкова румънци, които сега правят голям трафик по всяко време на денонощието.

# 97
  • Пловдив
Изпуснала съм новата тема.
Не планирам ходене към Одрин през лятото. Бяхме в началото на юни и смятаме да отидем отново към края на септември.

# 98
  • Русе
Хайде, бе!

Ами Вики, миличка, ще чакаш по границите. Kissing Heart
В темата колко писахме, че лятото е кошмар пътуването през Капитан Андреево.
Ами, от 2018 почиваме винаги през август и пътуваме с колата. Като изключим първата година на отиване, щото беше Байрям, никога не сме чакали повече от нормалното. Винаги минаваме през Лесово.

# 99

Чак пък...Границите се успокояват още в началото на септември, когато започва учебната година в Западна Европа.

# 100
  • Варна
моля който знае да напише цените от петъчния пазар в Одрин и пазара в сряда в Лозенград/Кирклалери. Всичко актуално - олио , брашно , мая , зехтин , пиле , яйца , перилни и почистващи препарати и ароматизатори , баклави , кадаиф ,листи за баница и който каквото се сеща Simple Smile  Иначе сряда през Малко Търново се надявам да няма много тарапана. А и сега  всички препоръчват  пазара в сряда в Лозенград/Кирклалери за доста по приемливи цени.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 08:41 от peterky2002

# 101
Тези стоки се купуват от магазини и супермаркети, а не от битака!
В Гугъл напишете брошури Мигрос, А1 и т.н. И ще видите актуалните брошури и цени.

# 102
  • Бургас
Не само брошури - в сайта на Мигрос ги има всички цени на всичко.
И често са по-ниски от тези на пазара.

# 103
От днес лекарствата в Турция са с нови цени.

# 104
Някой купувал ли е магнезий от Турция? Със същото име ли е и дали е с по-изгодна цена?

Общи условия

Активация на акаунт