На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 747
  • 744
  •   3
Отговори
# 390
  • Бургас
Като се имат предвид и цените на хотелите, с ММ преценихме, че разликата от 150 км в разстоянието до Одрин и до Истанбул напълно се компенсират от разликата в цената на нощувка. На 3 минути от Св. София нощувахме за 45 евро на вечер сега, а извън сезон цената пада до около и под 35 евро на вечер. Алан сюитс, колкото и да ми е любим, с цена от 60 евро за нереновирана и 70 евро за обновена стая, леко ми идва в повече.  Закуската им е огромен плюс, но пък и по-скромна такава може да се преглътне, още повече, че така остава място и за хапване през деня, което не бива да се изпуска в Турция.

Извинявам се, че излизам извън темата, но може ли име на хотела в Истанбул и малко информация за паркирането там. Благодаря, предварително Simple Smile

# 391
Миналата събота ходихме в Одрин.
На отиване бяхме в 7ч на Капитан Андреево и минахме за час и половина. Навръщане през Лесово - за час, между 11 и 12ч.
Мисля следващия път да сменим дестинацията. Изненадах се, но вече нищо не е чак толкова изгодно, колкото беше преди няколко месеца.
Приключили са ремонта пред Селимие.
В аптеката на светофара даваха антибиотици с бг рецепта, но прибраха рецептата на жената. Тя се притесни, защото имаше изписани  и други лекарства на нея, но й дадоха да си я снима.

# 392
Двойна стая за 113 лв за нощувка в Одрин ми се струва много скъпо. Намерих хотелче в Лозенград, ще ползваме апартамент за 3 възрастни и 1 дете за 107 лв.

# 393
Двойна стая за 113 лв за нощувка в Одрин ми се струва много скъпо. Намерих хотелче в Лозенград, ще ползваме апартамент за 3 възрастни и 1 дете за 107 лв.

Скъпо е, да. Те организираните екскурзии от ТА са по 89 лв с транспорта, нощувката и закуска.

# 394
  • Варна
Скрит текст:
Като се имат предвид и цените на хотелите, с ММ преценихме, че разликата от 150 км в разстоянието до Одрин и до Истанбул напълно се компенсират от разликата в цената на нощувка. На 3 минути от Св. София нощувахме за 45 евро на вечер сега, а извън сезон цената пада до около и под 35 евро на вечер. Алан сюитс, колкото и да ми е любим, с цена от 60 евро за нереновирана и 70 евро за обновена стая, леко ми идва в повече.  Закуската им е огромен плюс, но пък и по-скромна такава може да се преглътне, още повече, че така остава място и за хапване през деня, което не бива да се изпуска в Турция.

Извинявам се, че излизам извън темата, но може ли име на хотела в Истанбул и малко информация за паркирането там. Благодаря, предварително Simple Smile

Ако наминете към истанбулската тема, ще прочетете. Непрекъснато пиша за тези хотели, а вече и много други хора ги ползваха и са доволни.
Основният е хотел "Пенинсула".

# 395
Здравейте, искам да попитам виждали ли сте някъде из супермаркетите или на пазара артишок?

# 396
Здравейте, искам да попитам виждали ли сте някъде из супермаркетите или на пазара артишок?
Аз съм виждала на съботния пазар, но не помня точно кога. Дали е било при последното ходене....

# 397
Мога ли да помоля, ако някой ходи тези дни да обърне внимание? Не ми е супер спешен, но е важно да знам къде може да се намери.

# 398
  • Стара Загора
На пазара съм виждала артишок. Има и нарязан, е едни легени е нещо го държат.
Иначе от Мигрос съм взимала маринован в бурканче. Ама още не сме го опитали. Според приятелка е разкошен.

# 399
Има ли сайт с работещи камери от ГКПП Малко Търново? В този от първа страница не работят.

# 400
# 401
Е, какви са тия камери - цял ден една и съща снимка виси и даже не пише от колко часа е. Няма ли нещо в реално време?

# 402
  • Бургас
На вторите два линка:
http://www.canlimobeseizle.com/derekoy-sinir-kapisi-turkiye-tarafi/
http://www.canlimobeseizle.com/derekoy-sinir-kapisi-bulgaristan-tarafi/

е в реално време.
Но и от камерите трудно ще добиеш представа, защото няма как да видиш опашката назад.

# 403
Ами не, не е. Точно тези снимки ги гледам от сутринта. Да не би в моя компютър да е проблемът?

# 404
  • Димитровград
Е, какви са тия камери - цял ден една и съща снимка виси и даже не пише от колко часа е. Няма ли нещо в реално време?
Зададохте въпрос - получихте отговор. С това разполагаме в момента всички, това гледаме. Хората поне имат камери, за разлика от нас-европейците.

Общи условия

Активация на акаунт