Мебели Виденов мнение

• 17 251
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Ако са толкова неорганизирани и прочее едва ли ще помнят кой какво е купил от тях и ще се занимават да му пожелават “Весели празници”
Работила съм в друга сфера, за фирма с 15 човека персонал - имахме сайт за поръчки. В края на годината сортирахме клиентите по похарчени пари и на първите 10 не корпоративни клиента пращахме подаръци. Въобще нямахме представа нито какво са купили, нито кога, нито защо. Не ни и интересуваше. Вкарвахме имената в товарителница на еконт и пускахме едни и същи подаръци на всички. Ако смятате че в други фирми, особено толкова големи като Виденов, някой ще седне да помни имена и адреси и минали проблеми от преди година - много се надценявате Simple Smile

# 31
Ох, ЖДНБ 😆 дори не съм си го помислила, да се надценя Simple Smile Пиша от телефона и гледам да е кратко и исках да кажа, че не са нито арогантни, нито груби, напротив много са внимателни, любезни и системата им е добра. Именно защото не съм толкова важна се изненадах, че и на хора с по-малко оборот пращат картички. Ако трябва да съм честна мислех, че е заради рекламацията, а не заради мижав оборот от моя страна. Дреме им на Виденов за моята персона. Аз във Фантастико оставям много повече, ма нямам картичка Wink

# 32
  • Между гори и планини
И с нас обслужване беше много добро и организацията също. Поръчвам, получавам смс с ден- два кога ми идва поръчката на адрес, с шофьора поддържам връзка докато открие адреса. Разтоварват , плащам и чао. Нищо не е липсвало като сглобки.
Единствена забележка която имам е, че сглобчиците не идват с доставката. За това използвах на Юск хората. Когато съм работил в мебелният биснесз моите сглобчици отиваха с транспорта.

# 33
В Явор са така. Поръчах една секция от тях с витрини. Дойдоха, разтовариха и сглобиха, казаха ако има счупено как ще се обясняваме кой е виновен, така е чиста работа.

# 34
Аз лично нямам мебели от там, но от познати съм чувала, че качеството не е на високо ниво...

# 35
Ама какво качество се търси при условие, че е 3-4-5, че и повече пъти по-евтино? Гледахме спални в Айко и сестра ми ми казва, че е взела оферта от мебелист, с нейните изисквания за разпределение и усвояване на пространството - 10 хиляди оферта, преди около 3 години. Във Виденов, Ирим има спални по 1000 лева, че и по-малко състоящи се от скрин,  гардероб, огледало, спалня. Естествено че за тия пари, толкова. Сега всеки си преценя, отива и гледа Simple Smile

# 36
Много лошо качество,никога  повече не бих се възползвала от техните продукти.Поръчах скрин ,който пристигна 10дена  по късно от посочената дата,два дена се мъчихме да го сглобим  ,едното чекмедже е с 8мм по широко,от вътрешната страна едната полица няма кант и още.....Не препоръчвам на никого  мебелите им

# 37
Много лошо качество,никога  повече не бих се възползвала от техните продукти.Поръчах скрин ,който пристигна 10дена  по късно от посочената дата,два дена се мъчихме да го сглобим  ,едното чекмедже е с 8мм по широко,от вътрешната страна едната полица няма кант и още.....Не препоръчвам на никого  мебелите им
Може би просто не сте успели да го сглобите. Винаги поръчвам професионален монтаж. И винаги са били коректни и отзивчиви.

# 38
Ние сами сглобявахме бюро и тоалетка, всичко си съвпадна, ако нещо някъде е повече или по-малко вероятно е завъртяно и на нас ни се случи с един елемент, който бяхме объркали Simple Smile

# 39
Много лошо обслужаване и драстичен спад в услугата от миналата година.Поръчах мебел с монтаж,доставиха го и до там.Нито някой ми се обади за монтаж че ще правим,нито нищо.НУЛА.Вакум.
Правя втора поръчка  ,една  седмица след тази,отново мебел с монтаж,като  в поръчката обяснявам,че от предишната са ме забравили и искам монтаж и на двете поръчки.Настоявам,че искам доставка+монтаж в същия ден (както на предишни  поръчки е ставало) като обеснявам,че не бързам,даже да е след месец,но искам доставка и монтаж в същия ден,понеже не съм на адреса.Забавиха ми и втората поръчка и ще я направят чак на 10-я ден от поръчката,като отново ще е само доставка,без монтаж !!!!!!!
5 пъти ми се обаждат някакви неуки служителки да уговорим доставката,кой е адреса,искам ли монтаж,а аз в поръчката съм го написал много отчетливо.И накрая пак нищо.Angry
Даже една ме пита,доставиха ли ви го вече? Е ,тя няма ли достъп до системата им.Angry

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 07:39 от Pestr

# 40
Доколкото съм запозната Виденов нямат доставка и монтаж в същия ден. Такова нещо предлагат в Явор.

# 41
Доколкото съм запозната Виденов нямат доставка и монтаж в същия ден. Такова нещо предлагат в Явор.

Имат.Доставяли са ми спалня + монтаж в същия ден.

# 42
Здравейте, харесах си модела им Немо за детска тая, но след като прочетох противоречивите мнения тук, се разколебах. Къде да търся качествени мебели?

# 43
Страшно недоволна е моя приятелка от отношението на Виденов- поръча си чисто нова кухня и то от най-скъпите им и при монтажа й сложили мивката, но за водата й казали да си търси водопроводчик, при условие, че само е трябвало да включат батерията във водопровода. Не се ли сещат от Виденов, че при поръчка има и емоционален елемент- да видиш нещото,което си поръчал готово да работи-кухня без вода това ли е?

# 44
Разбира се, че ще ѝ кажат да си търси водопроводчик. Монтаж на кухня няма нищо общо с връзването на водата, колкото и емоционално да е.

Общи условия

Активация на акаунт