Тренировки в домашни условия - 117

• 46 116
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
НФБ, ако разбереш причината, сподели моля те.
Аз както имах почти редовно 3-4 часа дълбок сън и 5-4 часа лек, тоест често 50% дълбок сън, така изведнъж стигнах до час, рядко час и половина, а и общия сън често е 6-7 часа, което не е добре.
Това е някакъв мит, че възрастните имат нужда от толкова сън. Просто качеството се влошава поради някакви причини и човек се напасва.

# 436
Ноу Фрейм, дано бързо си възстановиш съня. При мен ситуацията в сходна, но пак ми се събират 6-7часа в леглото, от които средно за месец август имам 1ч 12 минути дълбок сън. Надявам се да е от жегите. Снощи е един от рекордьорите ми за месеца от 6:56ч минути в леглото 1:27ч съм била в дълбок сън. 😂

За днес направих тази спининг тренировка. Общо стоях 35мин на колелото. https://m.youtube.com/watch?v=yMfmaQAXQns. Часовникът ( Ми банд 5) съвсем се побърка. Първите 18минути от тренировката ми показваше пулс между 70-96, въпреки че бях обляна в пот. Останалите 17 минути отчиташе между 160 и 170 . 😂 Вчера пак правих спининг. Предходните дни теебирах с Шон и Дженифър - Гама календара и Job1. На Build & Burn: Chest, Legs, Core се уплаших леко, тъй като на третия кръг за корем тъкмо сядам да го правя и получих леко сърцебиене. Пулсът ми беше 155, не твърде висок, но от рязкото навеждане ли или поради друга причина леко ми се разтуптя сърцето. Поразходих се две минути, за да ми падне пулса под 120 и си завърших тренировката. Като цяло не лоша тренировка с тежести и ластици комбинирано и поотделно. 3 кръга по два сета всеки от 3 упражнения по 30 секунди всяко. За долна част две от упражненията се изпълняваха за всеки крак по отделно, което го прави най-дългия и тежък от трите кръга. Може би там се раздадох повече, отколкото трябва, защото ластикът, който използвах беше с голямо натоварване. Хубав уикенд! Мисля да си почина от тренировки два дена. Simple Smile

# 437
Значи....не само не ми стига толкова малко сън ,а направо ме състарява физически да не говоря ,че и умствено ставам неадекватна...минимум 8 часа ми трябват,То и  като стана в 4-5 до 10часа каталясвам...
Вчера издържах до 12 ( не ме питайте как...беше много трудно) пак се събудих към 4 ,явно по навик ,но после съм заспала до 7 и имам 82 точки ,което е ок ...
Магнезия почти не го спирам...само ако евентуално забравя един два пъти на седмица.
С глицин и прогестерон от овулация до цикъл много вдигнах съня ,но ми свършийа чакам доставки и напоследък мажа по-малко или не мажа ,защото съм го забравила ,а глицин ми се разсипа и хич нямам и то от това е сигурно това безсъние...
За днес цяка тренировка рамо от Айрън.

# 438
  • Там където
НФБ, съчувствам ти... аз не мога да спя понякога при стрес, цикъл и пълнолуние (днес е пълнолуние апропо), но проблемът е че трудно заспивам. Иначе мога да спя до 12 на обяд ако нямам аларма Simple Smile Аз никога не съм се събуждала с чувството, че съм се наспала... Някъде четох, че това се дължи основно на хормонален дисбаланс и предимно високо ниво на кортизол. Със сигурност има истина, защото имам всички признаци на човек с високи нива на кортизол.
Какъв е този крем с прогестерон? От колко време го ползваш?

За да не съм съвсем спам- вчера опуках и третата седмица на Job1. Както ме мързи нещо този месец ми е екстра програмата, а и аз ползвам по-високи тежести за да има ефект плюс, че си добавям и по 20-30 мин. за другите мускулни групи дето не са в програмата за съответния ден. Не бих повторила обаче Job1.

Успех на всички момичета, които се оплакаха с болежки и здравословни проблеми. Сигурна съм, че ще отшумят проблемите. Хубав уикенд на всички Blue Heart

# 439
Привет!
В сряда тичах 18км, вчера 22, и регенерирах в басейна с малко плуване. Аклиматизирах се към жегата и влагата вече, добре че подухваше милостив ветрец. Шегувах се, че ако направя няколко кръгчета с колело около квартала, ще го пиша мини триатлон. 🤣
Отидохме на разходка и вечеря/питие в Принстън, и ми се размина.

НФБ, дано бързо си възстановиш съня.

# 440
По график беше ден за почивка,но се чувствам добре и си направих ден 4 от IRON  цяло тяло беше доста приятна https://youtu.be/xVj2Q2_2EJY приятен ден от мен Simple Smile

# 441
Здравейте,скоро не съм писала в темата,но тренирам,когато имам време Simple Smile.
За последните няколко дни отчитам:
Вторник - час и половина цяло тяло с дъмбели.
Сряда - 15 Min Full Body Resistance Band Workout at Home и 20 Min Upper Body Workout At Home With Resistance Band.
Вчера - 30 Min Glute & Outer Thigh Workout At Home With Band и Ab Finisher.
Днес - Force Of Nature Workout (7 кръга) и Inkeeper Workout (7 кръга).

# 442
НФБ, какъв магнезий пиеш и колко време преди лягане?

# 443
С огромно удоволствие отчитам първите си 10 километра бягане Simple Smile Може да не съм бърза, но със сигурност съм упорита Joy

# 444
Дух- Поздравления:)
За днес по план ден 5 от IRON -ръце и корем https://youtu.be/U-OYrmX2-k0  Лека вечер на всички Simple Smile

# 445
Магнезий от ДМ - цитират разтворим ,пия го вечер когато се сетя ,може в 5,може и в 12
Днес лек преход 2-3 часа ,но ми дойде и съм смазана ...

# 446
От LTL и Лазар знам, че най-добрият магнезии на пазара е Магнерот, от него пия вечер по 1500 мг (3 таблетки).

# 447
Интересен канал (на английски език), който открих тези дни - TeamForNeverLean.

Едно от видеата е сравнение между Каролин и Сидни:

# 448
И аз нямам много за отчитане, в България сме за две седмици. Ще започна нещо на Каролин  в началото на Септември.
Споделям, че видях Ани днес на плажа. Чудесна е!

# 449
  • Стара Загора
Привет!Върнах се от морето снощи където една седмица го ударих само на ядене ( не разбирайте преяждане ) и ходене до плажа .И днес се върнах към тренировките .Неделно фул боди 44 на Каролин от Епик енгейм.

И този път направих добавка различна от абс - бицепс.Работих за него с 2*4 кг.А за фул боди с 2*4 кг и 2*6 кг.

Общи условия

Активация на акаунт