Тренировки в домашни условия - 117

• 46 118
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Перник
Нона, може би просто е от новото за теб натоварване. Все пак 6 обиколки не е чак толкова малко. А може и маратонките да не са най-подходящите за теб, въпреки че за мен декатлонските са супер леки и удобни (не че съм пробвала кой знае колко марки Simple Smile )
Аз отчитам ден 17 с Рори https://youtu.be/Y5H0Urj9tUk . Дали от тренировката, дали, защото е топличко у нас, вир вода бях сутринта.

# 421
Ден 2 от IRON https://youtu.be/tczVC2rRO7U накрая чак ми трепереха ръцете хем съм с по-малки тежести от нейните.Относно бягането аз съм от любителите,но мога да кажа,че от както съм сменила маратонките нямам  оплаквания  (с runners  съм супер леки и удобни).

# 422
  • Бургас
И аз да се включат - не съм топ бегачка и разбирачка, но има огромна разлика в това с какви маратонки бягаш. От скоро бягам с Nike Pegasus 37. Попаднах на страхотна оферта - 48 евро и не можах да устоя. За сравнение преди това ползвах пак Nike (air от детската серия) супер леки и удобни, но с новите се бяга в пъти по-лесно.

# 423
5/99 Гребане 44 мин
6/99 CALISTHENICS GLUTES & HAMSTRINGS WORKOUT - Bodyweight Only
7/99 Гребане 33 мин

Големите брандове разработват много видове маратонки за бягане  - не само в зависимост от планираните дистанции и терен, по който ще се тича, но и в зависимост от спецификите на личната физиология - за супинации, за пронации, за неутрални, разбира се. При наличие на болка може да е добра идея да се иде до специализиран магазин, където да видят дали няма някакви отклонение и да препоръчат за пробване няколко чифта.

Дори на сайтовете си слагат съответните филтри:
https://www.asics.com/us/en-us/running/c/aa40100000/shoes/?CAWEL … CvlwaAhCmEALw_wcB

# 424
Нещо имам проблеми със съня вчера съм заспала девет без десет и се събудих в 4 часа ,оня ден  в 5 ....това никога не е било ,спешно трябва да взема мерки ....
За днес отчитам -35 минути йога с бохото ,25 минути ходене по велоалеята да наваксам с крачките и цяло тяло с Iron ( със тройки или без тежест,заради безсънието ,абе....само за раздвижване ....)

# 425
  • Перник
No_frame bitch, опитай да си лягаш по-късно, така няма да се будиш толкова рано. А успяваш ли да заспиш отново след като си се събудила? От 21 до 4 часа за мен не е безсъние - 7 часа сън са си, което не е зле. Но явно за теб не ОК и има някаква причина да е така. Стрес? Някаква промяна в начина ти на живот като цяло? За съжаление не мога да дам съвет от личен опит - аз умирам около 23:30, в следващата секунда алармата звъни и се оказва, че е 5:20 и трябва да ставам Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето и днешната ми тренировка https://www.youtube.com/watch?v=ZYin75Umjs0 Виждам вече края на предизвикателството. А тъкмо започна да ми харесва Joy

# 426
Фрейм, магнезий пиеш ли ?

Отчитам 5 км бягане. Исках и една силова да направя, но май няма да имам възможност от към време

# 427
С възрастта нуждата от сън намалява. Аз съм будна в 4 ч.сутрин, в 5,30 си пия кафето/цигари/нет, без значение кога съм си легнала. Но имам нужда от сиеста Grinning

# 428
Здравейте!

Вървя към края на Епик 2. Вчера правих ден 44 - тренировка за корем и глутеуси:

Първите десетина минути са упражненията за корем, без почивка, което си е предизвикателство. Упражненията за глутеуси са със собствено тегло, с ластик и с дъмбел. Аз използвах 16кг. Някой наскоро беше споменал за активация на мускулите на глутеусите - ето в тази тренировка има такава Wink.

Днес, ден 45 - 1 час за цяло тяло:

Тук работих с 2*5 и 2*4кг, както и 2*3кг за skullcrusher. Тази тренировка е малко по-различна от едночасовите, които съм правила до момента и това ми хареса - има комплекс от 3 упражнения под формата на т.нар.stapple. В тази програма се обръща внимание и на прасците (днес беше вмъкната пирамида от 3 вариации на упражнения без прекъсване за почивка, като накрая на мен ми се наложи да направя няколко кратки паузи).

No_frame bitch, при мен безсънието се появява при стрес, жега, пълнолуние. Преди известно време получавах крампи в прасеца и приемах магнезий, при което забелязах, че съм доста сънлива. Може да опиташ да приемаш магнезий, ако продължаваш да имаш нарушен сън.
Иначе, аз в делнични дни заспивам към 22.30-23.00 и ставам в 5.00, а през почивни дни си давам възможност да спя колкото искам, но не ми се е случвало да се събуждам след 9.00.

Поздрави и хубав ден!

# 429
Ден 3 от IRON доста ми се натовариха краката   https://youtu.be/2Qd-LJNJYWA  харесва  ми програмата .А за съня  колкото по- малко спя толкова по-добре се чувствам .Има ли пълнолуние не ме хваща сън и да не се въртя в леглото ставам и чета книга:)

# 430
  • София
Cskafena,  също съм така, но съм забелязала, че като ми се съберат повечко нощи с от пет до шест часа сън имам нужда от някоя по-зареждаща нощ. Кинделът е моят НДП, имам периоди, в които много се оцъклям по нощите и съответно много чета.

dea76, магнезият помогна ли ти за крампите? Аз понякога нощем получавам, но рядко. Но не искам да ставам сънлива.. нещо тези дни съм така и направо ще откача.

Отчитам една изядена пържола по времето, по което обичайно тренирам и сега съответно нищо не ми се прави, само пуфтя. Супер много ми дойде, обикновено на обяд ям 2 яйца, домат, краставица, авокадо, филета.
Сега се чудя между Fuel и Iron, като времетраене на тренировките са ми по-ок от епиците.

# 431
Сънчо- на мен 5-6 часа са ми перфектни,ако спя повече започват да ме болят костите и месата абе не е ок поне за мен все едно съм като пребита. FUEL  много ми хареса имах и видими резултати от програмата сега започнах IRON имаше хубави отзиви от момичетата тук ще споделя по нататък как е както казах целта ми е да видя плочки:)

# 432
  • Перник
И мен ме боли кръста, ако спя повече от 6 часа, но мисля, че е от матрака. Крайно време е да го сменя.
И моята цел е да видя плочки и по-слаби и стегнати крака. След отпуската, т.е. към 25.08. мисля да се включа и аз в отбора на КГ. Дълги ми идват нейните тренировки, но ще измисля нещо Simple Smile

# 433
Завиждам ви. На мен и осем часа сън не ми стигат. Grinning

Dea76, благодаря за споделената тренировка за корем и глутеуси. Изглежда много добра. Определено ще я пробвам. Дано да успея да активирам глутеусите.

Аз съм в почивка от тренировки - на море съм. Тук реших да се отдам на заслужена почивка и една седмица няма да тренирам.

Прочетох няколко статии за упоритите мазнини на местата, на които имаме генетична предразположеност да трупаме и където най-бавно се топят мазнините. При мен са на ханша и бедрата. Най-ефикасно било да се спазва нисковъглехидратен режим, както и да се прави кардио сутрин на гладно. Само че аз на гладно не мога да тренирам, става ми лошо. Отделно кардиото не ми е любимо, та не знам как изобщо бих го правила. Grin

# 434
Добро утро!

Сънчо, да помага ми. Имам много лоши спомени от нощни крампи в прасеца. Установих, че предвестникът им е нещо, което не зная как се нарича, но представлява неконтролирано "събиране" на пръстите на краката. Ако получа такова нещо започвам прием на магнезий - около 20 дни.

Днес правих ден 46, Епик 2 - ЕМОМ:

За първи път имах куража да опитам такъв тип тренировка. Още с встъпителните думи на Карълайн знаех, че ще ми бъде много трудно...Тренировката е разделена на 3 сектора по 10 мин. Във всеки сектор се изпълнява 10 пъти  комбинация от 3 упражнения за една минута, като почивката зависи от това как се справяш. След тези 30 минути от дрехите ми можеше да се изстиска вода - толкова не съм се потила в живота си.

Остана ми малко време и направих тази 20-минутна тренировка за корем:

Много ми хареса и ще я правя пак.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт