🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 129
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Някой дали разпозна къщата за гости, където Лора ги посрещна?
От снощи се ровя да я намеря и не успявам.

# 616
Че е голяма пазвата, голяма е, и на мен ми направи впечатление. Но в темата вече почна да се преекспонира.

# 617
  • София
... Не вярвам, поне така си мисля, че например Силвена Роу няма да се излага така като Манчо. Абе какво ли не прави човек за някой лев, ама ...
Напротив и тя ще играе по същия сценарии, който ще и напишат продуцентите. Все пак и Манчев е един прос участник в предаването. Той почти няма една собствена дума казана в предаването, виждате, че дори понякога се чуди как да каже някоя глупост, така че да излезе естествено.

# 618
Не, нене, Не!
Никаква Силвена Роу.
Манчо дрънка глупости на квадрат понякога, но поне го прави на чист български.
А и много повече го харесвам от Роу.
Нека си стои в ер малък тв има си  там предаване.

# 619
Ами сигурно сте прави. Всички са готови за пари да плюят на всичко. Макар, че те така и бизнеса си рискуват. Гледайки това, аз изобщо не бих се изкушила да дам някой лев в негов ресторант.

# 620
Някой дали разпозна къщата за гости, където Лора ги посрещна?
От снощи се ровя да я намеря и не успявам.
И аз а търся ....невероятна....❤️

# 621
Вярно има много аграрен вид тази Мария( за пръв път я чувам),ако смени стил,прическа ще е много добре. Красиви черти има,страхотни очи,кожа,усмивка.
Снощната домакиня е хубавица и добре се е уредила като я гледам. Поне за разлика от повечето държанки на богати мъже може да говори и не се държи надменно. Менюто ми хареса( без десерта),и ми е ясно,че повечето неща не ги е правила тя. Вилата където ги покани е страхотна,ако някой намери линк ще съм много благодарна. Незаслужени 40 точки,но момичета от този сорт някакси винаги в живота се докопват до 40-те точки,ако ме разбирате,без адски много усилия 😀.
Харесвам много Мария Сотирова,досега само като акстриса,тук и като човек. Турбото,амии точен му е  прякора.Добре,че МП малко го издигна в моите очи,но гледам повече му върви тъпанарщината.

# 622
Според мен това си е частна вила на някой неин приятел.

# 623
  • София
Интересно ми стана, за какво толкова я търсите тази къща? На мен ми е достатъчно, това, което  виждам в предаването.

# 624
И аз мисля, че къщата е частен имот, който не се отдава под наем. Wink

Относно Мария, според мен, съвсем умишлено цели 80-тарска визия.

# 625
И аз мисля, че къщата е частен имот, който не се отдава под наем. Wink

Аз останах с впечатлението, че е къща за гости на около стотина км от София, където често се събират с приятели.....
Явно моя грешка.

# 626
April morning, не си в грешка. В епизода, както се вижда и от линка и снимките на Мари, къщата се намира в с.Гърляно - Кюстендил. Каза, че се събират с приятели, от което решихме, че е къща за гости, но посещението може да е И по покана на собствениците. Simple Smile

# 627
  • Sofia
Направих картофените соленки на Катя.
Харесаха се 😋
С”леки” промени,з-то ми бяха минимум продуктите,следващия път по рецептата.Нищо не мерих,на 👁 действах 😁 /аз така си и готвя принципно/...с мас и масло,1/2голям картоф,извара и кашкавал,около 200гр брашно,подправки/чубрица,самардала,мащерка/,намазах ги с яйце и поръсих с черен сусам.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 13:49 от Doli

# 628
В тази тема осъзнах,че в bg-mamma е хайвера на обществото. Като мъж с  ръка на сърцето си го казвам освен, че в този форум наистина е най-приятно да се дисктуритат теми за литература и предавания в момента се оказа, че е и пълно с жени с големи гърди. Направо съм умрял и се намирам в рая.

# 629
  • София
Направих картофените соленки на Катя.
Харесаха се 😋
С”леки” промени,з-то ми бяха минимум продуктите,следващия път по рецептата.Нищо не мерих,на 👁 действах 😁 /аз така си и готвя принципно/...с мас и масло,1/2голям картоф,извара и кашкавал,около 200гр брашно,подправки/чубрица,самардала,мащерка/,намазах ги с яйце и поръсих с черен сусам.

Направо посегнах да си взема!

Общи условия

Активация на акаунт