Ноемврийски бебета 2022 ❤️ Тема 2

• 54 948
  • 551
  •   1
Отговори
# 390
YoLe, всички варианти крият рискове. Моя близка с нисък праг на болка роди първото без епидурална, а второто - с. Тя споделяше, че с упойка е било много по-добре за нея. Но всичко е много индивидуално. Възможно е от упойката да загубиш усещания и да не знаеш как да напъваш, което си е много опасно. Аз лично, като жена с едно естествено раждане, бих те посъветвала ако наистина не понасяш много болка да избереш или с епидурална, или секцио. А и ако наистина е голяма главата естествено раждане ще изисква да запазиш пълно самообладание за да се справиш с напъните, а ако си неадекватна поради болката няма да се получат нещата. Имам и друга близка, която раджа преди година в Надежда с епидурална упойка и ми е разказвала, че упойката са й я подавали по малко, а не наведнъж. Може би идеята им е била да не се стигне до състояние, в което напълно да загубиш усещания за да напъваш правилно. Но и тя каза, че я е боляло много, въпреки упойката, така че без болка няма да мине.

# 391
  • БГ
Здравейте, как сте? Аз съм в 37 г.с. + 2 и имам чувството, ще на бебенцето вече му е много тясно. Постоянно се разпъва, рита, завърта. Днес в 5:30 ме събуди. Усещам повишена активност в сравнение с предните седмици. Термина ми е. 08.11.

# 392
Здравейте, как сте? Аз съм в 37 г.с. + 2 и имам чувството, ще на бебенцето вече му е много тясно. Постоянно се разпъва, рита, завърта. Днес в 5:30 ме събуди. Усещам повишена активност в сравнение с предните седмици. Термина ми е. 08.11.
аз съм 36 г.с + 5 , бебето ми винаги е било активно има дни където направо не спира цял ден. Иначе започнаха яки болки в кръста едва ставам от леглото, опъване ниско долу може би таза се разширява и се подготвя. Вече спането през нощта е почти мираж,като добавим и посещение на тоалетната през 2ч 🤷♀

# 393
Аз съм в 35+1, бебешорчо е 2500гр. и е активен, колкото и преди, най-много вечер. И аз чувствам, че му е тясно, защото прави едни особени движения, но мисля, че е нормално да е така.
Исках да ви питам как са кръвните ви изследвания, при мен след всяко следващо взимане на кръв излизат все по-високи неутрофили и левкоцити, пускахме стерилна урина, влагалищен секрет и т.н. и нищо не излиза, всички вдигат рамене, казват, че е нормално от бременността леко завишаване, но при мен си е доста вече, което сочи за възпаление, но като не го намират, не могат да го лекуват.

# 394
Какви са стойностите на левкоцитите? До 10 мисля, че са нормални.

# 395
Да, на референтните пише от 3,50 до 10,50, а моите вече са 15

# 396
При тези стойности най-вероятно се случва възпалителен процес в организма. Някакви симптоми имате ли? Внимавате ли и с пресните сирена?

# 397
Аз съм в 36 +4 и бебето вече е около 2800. Имам дата за секциото в началото на ноември, но снощи много се притесних. Първо не можах да заспя много дълги време и после през нощта се събудих с много силна болка в целия корем. Въобще не знам какво са контракции и как се чувстват. Чудя се дали тази болка не е това.

# 398
Да, на референтните пише от 3,50 до 10,50, а моите вече са 15
Аз ползвам един сайт, в който има описани референтните стойности през бременността на доста показатели. Там излиза, че си в нормата, но все пак консултацията с лекар е най-сигурна. Ето линк: http://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/White%20Blood%20Cell.htm
Аз съм в 36 +4 и бебето вече е около 2800. Имам дата за секциото в началото на ноември, но снощи много се притесних. Първо не можах да заспя много дълги време и после през нощта се събудих с много силна болка в целия корем. Въобще не знам какво са контракции и как се чувстват. Чудя се дали тази болка не е това.
Началото на родилните контракции най-много приличат на болката при идване на цикъл. Също така коремът става твърд като камък.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 19:24 от Shanan4e

# 399
Аз съм 36+4 и бебето е 3.200 или поне това измериха. Знам , че вторите деца се раждат по-едри. На 14ти ноември ми е термина , ако се роди тогава не знам колко кг ще е станал.

# 400
Благодаря, момичета.
Нямам симптоми на възпаление, но според лекарите има такова, просто не намират къде е и казват, че няма какво да направят..
Аз до момента не съм имала нито веднъж контракции, дали е нормално?

# 401
Благодаря, момичета.
Нямам симптоми на възпаление, но според лекарите има такова, просто не намират къде е и казват, че няма какво да направят..
При бременност се променят референтните стойности и при мен са завишени и ми твърдяха че има възпаление. И си викам от 9 месеца си го имам явно. 🤣Мисля че СRP  показваше дали има налична инфекция. И аз нямам контракции 36 г.с.

# 402
Благодаря, момичета.
моите контракции започнаха средата на шестия месец (Бракстън хикс) и спряха началото на 8мия, до момента да не казвам голяма дума нямам контракции, но съм и на магнерот доктора заръча да ги пия до края и дано избутаме 🍀

# 403
Здравейте
На кое АМ сте се спрели?

# 404
Аз все се надявам да нямаме нужда от АМ Grinning , но съм се спряла на Аптамил.
Здравейте
На кое АМ сте се спрели?

Общи условия

Активация на акаунт