Ноемврийски бебета 2022 ❤️ Тема 2

• 52 327
  • 551
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм в 36 седмица и до края й ще пия магнезий и но шпа. И аз имам често контракции, особено ако се хвана да върша нещо.

# 436
Споделете какви изследвания са ви правени в 38г.с?

# 437
Споделете какви изследвания са ви правени в 38г.с?
Ами на мен 37ма ми пуснаха кръв и урина, стандартните. Сега съм 39та, продължават рутинните прегледи, тонове на бебето и толкова. Чакаме фойерверките.

# 438
Аз съм 36+5 и в ЖК ми казаха, че сме приключили вече с изследванията, само тонове да следя, където ще раждам…
Вашите бебчета как вървят, защото моето при измерването вчера беше 3269гр и с главичка 9,98см, което дори на ехографа изписваше, че отговаря на 40+2. Лекарката ме успокои, че всичко е наред и не върви голям, но предвид, че термина ми е 23.11, не знам дали е така. Отделно при прегледа на шийката видя, че съм с 1,5см разкритие, а водите ми са понамалели.

# 439
В 38 г.с. моето бебе беше 3400 и ми казаха, че си е супер в норма. Така че и вашето е добре. Теглото вече е относително, не е особен фактор за развитието на плода. Бебетата вече са ни отгледани и готови за излюпване 🥰
Аз съм в 39+1 за момента не са ме гледали за разкритие, дали трябва да си поискам? Макар че знам, че този преглед бил доста болезнен.

# 440
На мен ми каза аг-то, че ми е малко рано за този преглед, но така или иначе скоро ще се прави, ако искам да ме види още сега и аз се съгласих. Наистина е малко болезнен, а и от него може да падне слузестата тапа. Ако не бях толкова любопитна, сигурно нямаше да искам да ми го направи Grinning Доверете се на преценката на лекарите, може да споменете и те ще ви кажат дали е нужно.

# 441
Аз съм 36+5 и в ЖК ми казаха, че сме приключили вече с изследванията, само тонове да следя, където ще раждам…
Вашите бебчета как вървят, защото моето при измерването вчера беше 3269гр и с главичка 9,98см, което дори на ехографа изписваше, че отговаря на 40+2. Лекарката ме успокои, че всичко е наред и не върви голям, но предвид, че термина ми е 23.11, не знам дали е така. Отделно при прегледа на шийката видя, че съм с 1,5см разкритие, а водите ми са понамалели.
Аз съм 37+5 бебка беше 3300 гр вчера.
Според лекарката водите са ми в норма и си я чакаме. Според мен вашето бебче върви големичко, в което няма нищо лошо. Ние само тонове записваме вече, но не съм сигурна дали имам контракции. Постоянно върша нещо и вървя много 😃 Но и аз все сънувам, че няма да разбера, че процеса е започнал, защото ще съм заета с нещо друго 😂
В тоя ред на мисли, ползвате ли някакво приложение, където да отбелязвате честотата на контракциите? Чувала съм, че вече така се прави.

# 442
Аз съм 37+5 бебка беше 3300 гр вчера.
Според лекарката водите са ми в норма и си я чакаме. Според мен вашето бебче върви големичко, в което няма нищо лошо. Ние само тонове записваме вече, но не съм сигурна дали имам контракции. Постоянно върша нещо и вървя много 😃 Но и аз все сънувам, че няма да разбера, че процеса е започнал, защото ще съм заета с нещо друго 😂
В тоя ред на мисли, ползвате ли някакво приложение, където да отбелязвате честотата на контракциите? Чувала съм, че вече така се прави.

Аз съм свалила едно за всеки случай, ако се чудя дали раждането е започнало. В 8ия месец при много чести контракции, го използвах 2 пъти... И 2та пъти ми каза, да тръгвам към болницата... Е, не тръгнах и не родих, така че не знам дали е необходимо 😁 Според мен ще се усети моментът.

# 443
Не знаех, че има такива приложения, но досега не съм имала и контракции, за което лекарката каза, че с 1,5см разкритие съм късметлийка Grinning дано всички имаме късмета да е максимално бързо, безболезнено и финалът да е здраво бебе и здрава мама Heart

# 444
Апa, който съм си свалила се казва contractions има го в playstore, един зелен е. Също така съм се подготвила с методи за дишане и успокоение по време на контракциите, ето тази лекция доста ми помогна...https://youtu.be/aT6PJzwJk5A

В 36 + 0 съм Simple Smile

# 445
Апa, който съм си свалила се казва contractions има го в playstore, един зелен е. Също така съм се подготвила с методи за дишане и успокоение по време на контракциите, ето тази лекция доста ми помогна...https://youtu.be/aT6PJzwJk5A

В 36 + 0 съм Simple Smile
Аз с първото раждане дишах по тази лекция до колкото можах и мисля че доста ми помогна.

# 446
Здравейте мами!
Днес се роди нашия син. С термин 23.11, но се наложи по рано да го извадят. Пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане 🍀
Бъдете здрави и силни ❤

# 447
  • Вестерос
Честито бебче! Да е здрав и щастлив! Бързо възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

# 448
Честито бебче!
И нашият син е с термин 23.11, но го очакваме по-рано.
Бъдете здрави и щастливи Heart

# 449
Здравейте някоя от вас имала ли е болезнени почти ритмично контракции в продължение на два часа. Аз вчера имах и излязоха на тоновете но нямах разкритие и ме изпратиха вкъщи след което отшумяха но имаше силно стягане продължаващо по 30 секунди придружено с болка ниско долу и в кръста.

Общи условия

Активация на акаунт