Бихте ли ми дали идеи за песни? За родителите - ретро такива.
Благодаря много!
Това си е вашата сватба. Вие знаете какво ви харесва. Аз и да ти кажа любимите си гръцки песни какво?
За съжаление нямаше много категорични отговори, но какво да се прави.
, но се надявам да не прозвучи нещо изключително неприятно, като маанета например. Разбира се, диджеят ще бъде предупреден, но съм била свидетел на сватба, в която предупреждения от този род не бяха помогнали. Аз и ММ сме любители на народните танци, както и поне 1 трета от гостите, та ще има доста хорА, започнали сме да събираме списък с добре звучащи, некръчмарски и небанални песни, но не може само това да се слуша часове наред. Знам, че е добре да има някакви класики, които се възприемат добре от по-възрастното поколение и от младите, но и не искам да се пускат песни (или поне не много), които са толкова изтъркани от слушане, че като ги чуя, започвам да се чувствам мега стара и все едно съм на поредното ретро парти
Една от вас съветваше музиката да е по вкуса на младоженците, но и двамата сме със странен музикален вкус - най-любимата ми музика е депресарска или такава, която може да служи за фон за ядене и разговори, наример. А много ми се иска сватбеното тържество да е предимно танцувално. Изприщвам се като си представя как часове наред пред мен ще са маси пълни с хора, които само ядат и пият, а дансингът е празен 
Но е малко натоварващо хората, чиято заплата зависи от мен, да се опитват да ми налагат вижданията си.
Препоръчани теми