Операция на миома - 8

• 63 870
  • 790
  •   1
Отговори
# 570
Violetka91, кой лекар извърши операцията, защото съм чувал че зарастването зависи от техниката на хирурга, а ранта била ли е възпалена. Моя роднина се оперира коремно раната и се възпали, имаше гноясване зачервяване, болки и като капак на контролния преглед се видя че ме са извадили всички миоми и на жената и се плаче.
Доц. Хинкова в Плевен. Бях няколко пъти на гинеколог, нямам миоми никакви, раната отвън ми е супер, не е била възпалявана никога. Просто над самия разрез нали знаете как се получава едно като захлупена кожа и като го натисна и си ме наболва. Sad

# 571
Като захлупена кожа май се получава ако не са резорбиращи конците, аз съм виждала рана с резорбиращи конци пресния белег е синьо червеникава повдигната и грапава кожа но за болка без раздразнена рана не знам дали е нормално, лекарката как го обяснява.

# 572
Като захлупена кожа май се получава ако не са резорбиращи конците, аз съм виждала рана с резорбиращи конци пресния белег е синьо червеникава повдигната и грапава кожа но за болка без раздразнена рана не знам дали е нормално, лекарката как го обяснява.

Точно такива са ми конците, нищо не е махано реално. Ами лекарите казват "оперирана си, рана е, нормално е ще си боли и напомня за нея". Ама аз почвам да се чудя нормално ли е, все пак мина повече от половин година. Искам да забременявам, този корем като почне да расте сигурно ще започне още повече да боли, като се разстяга мястото.

# 573
Галчудо,мажа венците с прогестерон.Дозите са индивидуални,според усещането.Още с първите 200 мг преключих с жестока мигрена,след 2 седмици със свръхактивен мехур,но след месец бях с обрив естрогенов и изчистването му ми се получи с чернодробни добавки и тройна доза прогестерон.Но като намалих с 200 и пак се обринах...

# 574
Здравейте! Предстои ми операция за отстраняване на миома. Проблемът е, че имам и спирала, която също трябва да се извади по време на операцията (миомата бързо е пораснала и пречи да се извади нормално спиралата). Моля за съвет къде да се оперирам и ако някой е имал подобен проблем, да сподели каква точно е била операцията.

# 575
Здравейте ,
На 14 ноември ме оперираха от миома !Всъщност бяха няколко!Една 7 см и 3 по малки!Операцията беше отворена с вертикален разрез!
Първите 3 седмици минаха почти безболезнено ,но от няколко дни 2-3 имам болки отново ниско долу като преди операцията!Парещи и голяма тежест!Много се притеснявам!
Моля ви споделете мнението си?

# 576
Момичета, ако някой има телефона на д-р.Танчев може ли да ми го напише на лични, благодаря предварително.

# 577
Галчудо,д-р Ангелина Недялкова изписва биоиндентичен прогестерон и се занимава с ЕД.Но знам,че е много трудно записването.
Сlodet,ще проверя.Ако съм го запазила,ще ти го изпратя на лични.

# 578
От известно време през нощта получавам световъртеж, по точно все едно съм в лодка, буквално се люлея в леглото, последвано от гадене, личния ми лекар казва,че е вследствие на миомата, има ли и при вас подобни симптоми.

# 579
  • Бургас
От известно време през нощта получавам световъртеж, по точно все едно съм в лодка, буквално се люлея в леглото, последвано от гадене, личния ми лекар казва,че е вследствие на миомата, има ли и при вас подобни симптоми.

Да не би да вдигаш кръвно?
 Ако е по-голяма и  притиска някой орган, съответно измества и се притиска нещо в гръбнака е възможно да доведе до някакви симптоми.Всички изменения в гръбнака и прешлените може да доведат до симптоми привидно несвързани с гръбнака -със сърцето, кръвно, главоболие, алергии.

# 580
Мерила съм кръвното след такъв световъртеж и е леко понижено, 105/70 примерно, личния ми лекар го обяснява,че миомата се храни от кръвоносната система и затова ми пада кръвното, затова питам дали има други момичета на които има подобна закономерност ниско кръвно и миома, защото ми се вижда странно чак толкова кръв да"пие,"тази миома.

# 581
Мерила съм кръвното след такъв световъртеж и е леко понижено, 105/70 примерно, личния ми лекар го обяснява,че миомата се храни от кръвоносната система и затова ми пада кръвното, затова питам дали има други момичета на които има подобна закономерност ниско кръвно и миома, защото ми се вижда странно чак толкова кръв да"пие,"тази миома.
Аз по принцип съм с доста ниско кръвно и не съм усетила разлика преди и след като ми махнаха миомите.
И на мен ми е странно да е от нея.

# 582
И на мен ми се случва това, да ми е ниско кръвното. Не знам дали е от миомата, пия айрян да го нормализирам, доста е неприятно.

# 583
  • Пловдив
Здравейте, минах и аз по реда си с миомата на 13.12.
Утре живот и здраве си отивам.
Оперирах се в Селена при д-р Даниел Ставрев. До тук всичко е наред. Условия, отношение и с операцията. За съжаление не е лапароскопска, но на 3 ден съм почти добре.

# 584
  • Пловдив
Здравейте, минах и аз по реда си с миомата на 13.12.
Утре живот и здраве си отивам.
Оперирах се в Селена при д-р Даниел Ставрев. До тук всичко е наред. Условия, отношение и с операцията. За съжаление не е лапароскопска, но на 3 ден съм почти добре.
Здравейте, опитах се да ви пиша на лични, но сте си забранили съобщенията.
Бързо възстановяване желая.
Интересуваме цената, която заплатихте.

Общи условия

Активация на акаунт