Отговори
# 435
Лейди, по тази причини, моят лекар ми каза, че той ще прегледа изследванията и ще ги съпостави със скрининга и при евентуален проблем ще се обади. Затова и не ми ги качиха в общата база, до която имам достъп, за да не се шашкам. За твое спокойствие бих отишла при друг лекар просто, без да правя пренатест. Извинявам се, че се отклонявам от темата, но преди 15 гадини на 39 моята майка роди сестра ми. Въпреки всички изследвания, които бяха перфектни, искаха да и правят амниоцентеза. До ден днешен помня колко уплашена и разстроена беше.
Днес бях на женска консултация. Потвърдиха, че чакаме момченце. Днес цял ден подскача вътре. Най-вероятно ще трябва да ми изместят термина за по-рано и между Коледа и Нова година ще ме оперират. Количката, която съм харесала и много намалена и мисля да я вземем следващата седмица. След десетина дни съм на втора фетална.
Сутринта разлях един яйрян на пода и се разревах. Как да обясня на детето, че не знам защо рева Joy

# 436
Здравейте,мами бременна съм в 16 г.с по сметки на докторката термина ми е на 10.01.2023.Тъй като съм абсолютно “боса” на тази тема първа бременност ми е и общо взето се чувствам като първолак.Нормално ли е нищо да не чувствам нито повдигане нито болки.Единственото което почувствах преди време беше леко “боцване” в дясната част на корема.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 19:27 от Боратино

# 437
Колкото жени, толкова различни бременности Simple Smile Или не, всъщност колкото бременности, толкова различни бременности, тъй като много жени не карат еднакви Simple Smile
Някои повръщат до финал, други показват малко коремче чак 7ми месец... Радвай се, че вървиш леко Simple Smile

# 438
Здравейте.  Днес бях на преглед 14г.с и ще си имаме момченце 💙 Продължавам с дуфастона и смених сменихме витамините комбинирани +омега 3 . Досега бяха само фолиева киселина 800мг.

# 439
Здравейте,мами бременна съм в 16 г.с по сметки на докторката термина ми е на 10.01.2023.Тъй като съм абсолютно “боса” на тази тема първа бременност ми е и общо взето се чувствам като първолак.Нормално ли е нищо да не чувствам нито повдигане нито болки.Единственото което почувствах преди време беше леко “боцване” в дясната част на корема.
Аз бях така с първата, нямах оплаквания, само повече си поспивах сутрин. Сега е съвсем различно.

# 440
Ехеее още един юнак 💙

Здравейте.  Днес бях на преглед 14г.с и ще си имаме момченце 💙 Продължавам с дуфастона и смених сменихме витамините комбинирани +омега 3 . Досега бяха само фолиева киселина 800мг.

# 441
Здравейте! И моя термин е изчислен по приложенията 10.01 (според ЖК са ме записали 12.01) 🤗, и за мен е първа бременност! За сега е съвсем нормално да се чувства само боцкане, не се притеснявайте! Аз също не чувствам нищо за сега, докторката ми каза че съм по задна стена.

# 442
Здравейте, мами! Аз съм с термин началото на февруари, но може да се наложи бебчо да се появи по-рано, затова зорко следя и тази група. Предстои ми утре БХС, днес ми взеха кръв и резултати вече има, но нищо не разбирам.. Моля за разтълкуване, ако някоя е по-наясно:
PIGF - 78.30 pg/ml
PAPP-A - 8977.0 mIU/I
free ßhCG - 75.8 IU/I

Оказа се, че имам проблеми с щитовидната жлеза и откакто се изследвах е ходене по мъките.. та съм ужасно напрегната и при всеки резултат треперя. Моля за мнение. Благодаря!

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 14:11 от Zvezdichka92

# 443
Момичета, появи ли ви се вече линия негра? Не се сещам кога се появи първия път

# 444
При мен се появи преди седмица две може би, но не чак толкова пигментирана,личи си все пак. Тепърва ще потъмнява повече

Момичета, появи ли ви се вече линия негра? Не се сещам кога се появи първия път

# 445
  • София
С първата бременност не съм имала такава линия, за сега също нямам (надявам се и да нямам).

# 446
И на мен не ми се е появила, дано да няма Grinning

# 447
С първата бременност имах слабо видима, но мен си ме дразнеше.

# 448
Аз принципно си имам бледа от пубиса към пъпа, не съвсем до него. Не е по-тъмна, не се е разпростряла. Космите ме дразнят много повече Joy и половината ми корем е синьо-зелен заради Клексана. Абе пълна шарения... Joy

# 449
Здравейте! И моя термин е изчислен по приложенията 10.01 (според ЖК са ме записали 12.01) 🤗, и за мен е първа бременност! За сега е съвсем нормално да се чувства само боцкане, не се притеснявайте! Аз също не чувствам нищо за сега, докторката ми каза че съм по задна стена.

Благодаря ви!Всички сте прави че всяка майка е различна но тук там чета че по това време някои майки усещали детето…..А аз нищо почвам метафорично казано да се набивам филми.За първи път преживявам всичко и се уча всеки ден.Единснвеното което ми подсказва че чакам бебе е че ям като за световно и съм почти 7 кг отгоре.Това е другото притеснително и исках някоя от вас прекрасни мами да ми отговори.Когато последния път бях на ЖК лекарката ми каза че по принцип до 2,5кг трябвало да качвам на месец.А аз явно от това че си похапвам съм прекалила и кажи речи по 3 кг качвам на месец.Това би ли се отразило зле на детето….Четох някъде ако не е грешен източника че било много важно да се храня не буквално за двама ами здравословно защото в бъдеще многото килограми нямало да са благоприятни нито за мен него за бебето при раждането.
Благодаря за търпеливите които ми отделиха време да прочетат.Имам още безброй въпроси но за днес ще спра 😀🙂

Общи условия

Активация на акаунт