Рим - 25 тема

• 49 102
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
При смяна на метро линия А с В на Термини втори билет ли се взема?

# 571
При смяна на метро линия А с В на Термини втори билет ли се взема?
Не.

# 572
Здравейте, и аз ще пътувам до Рим в края на април, обаче служебно и ще съм свободна за разходки след 16 часа. Единствено се надявам за един ден ако се освободя за Музеите на Ватикана, но както дойде.
Темата е много информативна и много благодаря на споделящите тук!

Йованка, за асансьорите в центъра на София и до момента са такива. В кооперацията на баща ми е такъв, преди беше със стотинка. Работи безотказно.

# 573
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на "Дива холидейз" или " Рейма травъл" за екскурзия до Рим? Моля да споделите мнение за тези агенции, ако сте пътували с тях.

# 574
Здравейте,

Пак ще посетим любимия град за малко. Вече повечето топ места сме видели и посетили и сега се чудим дали да не отделим ден на близките места около Рим.
Някой скоро ходил ли е в Тиволи или Остия Антика да даде мнение доколко си струва начинанието и как да го реализираме транспортно. Видях описаното на първа страница и се надявам да е актуално инфо.

Признавам, че не следя темата и ако на предни страници има написано за питанката ми, ме извинете. Само ме насочете къде да чета.

# 575
  • София
Лятото на 2022. Има директни влакове от Термини, има и други директни от Тибуртина.
За туристи Термини е удобната.
Самото градче за разходка не е нещо кой знае какво. Археологическите находки са ценните там.
Виж страницата в английската Уикипедия за инфо - изброени са. Един от основните обекти е извън града - вилата на Адриан.
В самото Тиволи - вила Д'Есте е основният обект за посещения. От градчето до Адриан има автобуси.

# 576
Актуална е информацията на първа страница и за двете места.

# 577
Здравейте !
Ще бъдем в Рим началото на месец Март .
Може ли да ми препоръчате магазини или търговски центрове за изгодно пазаруване на дрехи , чанти и въобще да ме насочите изгодно ли е да се пазарува в Рим .
Става въпрос за покупки за лично ползване не за търговия .

# 578
  • София
През април, живот и здраве, ще посетим любимия Рим за трети път. В търсене на място за спане съм, този път мисля да не се съобразявам с полета на прибиране, защото не е ранен. Иска ми се да отседнем на хубаво място, но още не съм го измислила. За жалост цените доста са се повишили, в сравнение с 2018 г. и 2019 г.

# 579
В сравнение с миналата година, цените са паднали определено.

Аз пак мога да препоръчам нашият апартамент, има го назад.

# 580
  • София
За жалост няма места за нашите дати, иначе отдавна го видях и на мен много ми допадна, но... явно няма да е там. Simple Smile

# 581
  • София
В сравнение с миналата година, цените са паднали определено.

Аз пак мога да препоръчам нашият апартамент, има го назад.
Супер! Оказва се, че Рим е единствения град в света, в който са паднали цените на хотелите и апартаментите.
За съжаление аз не забелязах такава закономерност и не открих тези цени.
Апартамента ни, който резервирах е  с цена 260€ на вечер.... по-рано беше на по-ниска цена, но пък хостът така си е решил...

# 582
Рожен, освен ако не е с две спални и някаква жестока гледка,  цената си е доста висока.
Аз резервирах за 240лв на вечер до колизеума. Апартамент за двама с всичко в него.

Иначе следя цени от поне няколко години и в пандемията бяха яко надути. Ще каже човек, че хората се бяха пребили да пътуват.

# 583
  • Пловдив
Успявате ли да отворите сайта на Боргезе? Втора седмица опитвам по няколко пъти на ден, но без резултат.

# 584
  • София
Рожен, освен ако не е с две спални и някаква жестока гледка,  цената си е доста висока.
Аз резервирах за 240лв на вечер до колизеума. Апартамент за двама с всичко в него.

Иначе следя цени от поне няколко години и в пандемията бяха яко надути. Ще каже човек, че хората се бяха пребили да пътуват.
Да, с две спални е, с невероятна тераса и гледка, може би затова. Но пък и другите, които гледах си бяха с доста високи цени, като изключим тези около гарата....

Общи условия

Активация на акаунт