Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 801
  • 567
  •   1
Отговори
# 75
# 76
в Elf за заредили семпъли на Mancera в новата опаковка.
http://www.elfragrance.bg/products_new.php
Някой има ли впечатление от Mancera Feminity ?

# 77
Здравейте прекрасни! Искам да попитам дали някоя от Вас предлага Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Néroli Amara? Или евентуално да ми препоръчате от къде мога да поръчам отливка или мостра на парфюма?
Има тема "Размяна на парфюми", пиши там, момичетата може би ще ти помогнат.

# 78
Намаление на tom ford а може би и  други в delirium:)

# 79
Намелението на TF е - 25 % и допълнително 10 % за другия код. Без SOLEIL NEIGE.

# 80
Някой може ли да помигне с повече инфо?

# 81
Някой може ли да помигне с повече инфо?

Ellinor*, предполагам, че те чакат в магазина и са опънали червения килим. Simple Smile

Там ще те очакват три вида намеления, предполагам подобно на този, но приготвени по български. Simple Smile

Скрит текст:

Тоест, имаме до - 70 % влизай, рови и се оправяй, ако намериш нещо на  - 70% ни се обади, не, всъщност има една очна линия SEPHORA намелена от 20 лв. на 5 лв. Simple Smile

Съвета ми е да не се вълнуваш много от тази промоция, освен ако не е за гримове и други дамски помади. Simple Smile

# 82
Търся Alien Fusion за приятелка, не го намирам из познатите ми БГ сайтове, проверих и в тези, за които има списък с кодове на 1ва страница. Моля ако го видите някъде наличен, да пишете.

# 83
Хора къде е най-добрата оферта за интенс кафе вече съм сигурна....искам го

# 84
Милен, не стигнах до червения килим😉Избухвам си аз по време на техните намаления. Нооо, положението сега не ми хареса! Само цветни спирали и оранжеви червила 😁

# 85
Много години не влизах в Сефора, след лош опит от такова намаление. Тогава не знаех, че това е световна верига, разхождах се из мола на Цариградско шосе, видях, че има намаления и влязох. Купих си неща от тяхната марка на много евтини цени. Оказаха се с много лошо качество - например молив за очи, от който след час няма и следа, лак за нокти, който никога не изсъхва и подобни.Чак, когато започнах да влизам в тази тема, придобих някакво уважение към този магазин, но общо взето го избягвам.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 15:41 от Poni69

# 86
Търся Alien Fusion за приятелка, не го намирам из познатите ми БГ сайтове, проверих и в тези, за които има списък с кодове на 1ва страница. Моля ако го видите някъде наличен, да пишете.
В Дъглас го има още, но си е на дъгласки цени...

# 87
  • София
В Дъглас го има още, но си е на дъгласки цени...
Ако не й е спешно, периодично пускат намаления,  и  допълнително  има още 10% за нова регистрация.
Регистрирайте се, за да сте в крак с нашите актуални предложения и вземете 10% отстъпка от следващата си покупка!
Ако си направи и цифрова карта "Beauty Card" получава още 5 лв. отстъпка.
Картата се ползва онлайн и във физически магазин Douglas и Beauty|Zone.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 16:29 от geos

# 88
https://makeup.bg/product/455860/ - тук също е наличен, но на абсурдна цена. Може да следите за промяна надолу в нея, въпреки че и сега е “намален”. Алгоритъмът по отношение ценообразуването на сайта за мен е необяснима мистерия. 🤦🏻♀

# 89
Имам питане, влязла ми е под кожата идеята за Сантал33 и тъй като оферти и ревюта за ниша чета по-скоро от няма накъде, та, дали има някъде за предочитане бг сайт да поръчам мостричка, за да не неправя скъпа грешка. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт