Изпитани сайтове за парфюми - юли 2022

• 66 913
  • 567
  •   1
Отговори
# 390
Съвета ми е да не се вълнувате много от ATELIER DES ORS, целогодишно има - 15 % в nicheperfumes, някой път и - 20 % .  

Цената която искат за тях е безумна, в сравнение с това което има вътре. Изключай бутилките и "течното злато".

След като човек се запознае с повече неща, започва да вижда цялата картинка. Примери много мога да дам. Но ако нещо ви е легнало толкова на сърцето, нищо не може да ви спре. Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 18:15 от Milen™

# 391
# 392
Благодаря Ви!!!Взех си 2 от 4. Стана ми интересно.

# 393
Нещо трудно откриваемо за някой, който го обича
https://www.parfumi-shop.net/product/4497-rochas-absolu-b-o.html

# 394
Съвета ми е да не се вълнувате много от ATELIER DES ORS, целогодишно има - 15 % в nicheperfumes, някой път и - 20 % .  

Цената която искат за тях е безумна, в сравнение с това което има вътре. Изключай бутилките и "течното злато".

След като човек се запознае с повече неща, започва да вижда цялата картинка. Примери много мога да дам. Но ако нещо ви е легнало толкова на сърцето, нищо не може да ви спре. Simple Smile
Благодаря  за мненията и на Ради. Успях да си го взема на добра цена от частна колекция, отметнах го в списъка. Iris fauve е много интересен и от както го подуших не мирясах, докато не го купя.
Остава ми само Iris Crush,  но никъде не се появява засега

# 395
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:

Благодаря  за мненията и на Ради. Успях да си го взема на добра цена от частна колекция, отметнах го в списъка. Iris fauve е много интересен и от както го подуших не мирясах, докато не го купя.
Остава ми само Iris Crush,  но никъде не се появява засега
Ох, то Iris Crush си го има в Дъглас на невероятната цена от 390лв., въпросът ми е от къде бихме могли да се сдобием с него за около 200? Flowers Hibiscus

# 396
Имаше го в парфюми шоп нет и изчезна.

# 397
  • Burgas, Bulgaria
Flowers HibiscusСигурно е било много отдавна, защото го следя от почти 6 месеца, но не го откривам.

# 398
Flowers HibiscusСигурно е било много отдавна, защото го следя от почти 6 месеца, но не го откривам.
Чак толкова отдавна не, но може и да греша. 3-4 месеца може би. Докато му се начудя и хоп, изкупиха го.

# 399
Февруари имаше Iris Crush в parfumi-shop, но бързо изчезна. После цял месец ги тормозих седмица, след седмица, но така и не го заредиха. Цената беше отлична. И аз го дебна.

Мен много ме дразни, че така вдигнаха цените на Memo. Остана да си грабна една Италианска кожа, ама все не изпада на "хубава" цена.

# 400
Още едно нещо в parfumi-shop, което се намират рядко. Огромен мой любимец - много нежна и класна ванилия Relaxed Purple Heart
https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/dior-hypnotic-poison-eau-secrete.html

# 401
  • София
Преди малко получих поръчката от https://nicheperfumes.net/en/.
И този път пристигна за 10 дни. Simple Smile Отново нямам никакви подаръци към нея. Бях поръчала два парфюма и 15 броя мостри. Парфюмите са за колеги и вече им ги дадох, така че ги няма на снимките. Wink

# 402
magicjo, честити запознанства! Не споделяш ей , не споделяш.... Simple Smile

Почти съм убеден, че всеки парфюм е бил над 150 евро, да не говорим за 15 - те мостри, което анулира платената доставака. Simple Smile

Можеше да си направиш три отделни поръчки:

1. парфюм за колега със 7- 8 безплатни мостри
2. парфюм за колега със 7- 8 безплатни мостри
3. 15 мостри за теб със 7- 8 безплатни мостри

Поне точки ще има за следващото намаление. Simple Smile

# 403
  • София
Milen™, благодаря!
Да, така е. Около 450 € беше поръчката. Не ми е ясно това с безплатните мостри. Simple Smile Те за една такава поръчка не сложиха нито една, ти ми казваш три поръчки с по 7-8 подаръка към всяка. Laughing Май и да го видя, няма да го повярвам. Nerd

# 404
В делириум е наличен 1бр.10мл magnolia eau de toilette Frédéric Malle, и добавя и 7мл musc ravageur. Да видим кой е най- бърз.

https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-nishobi-aromati-eau … e-toilette-638996

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 14:25 от G.desy

Общи условия

Активация на акаунт