Седмокласници 2022/2023 - Тема 1

• 56 081
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Рони, предишните години имаше заготовки от нашите ключове в ателиетата на Интеза в моловете. Преди да ги открия, бях обиколила 5 други ателиета и нямаше.

# 661
Днес седмокласникът започна школата към Междучасие. За сега се чувства добре в групата- 7 момчета и 5 момичета  по бел. По математика са пак така с повече момчета. 
Дали са входящо ниво. Позабравил е някои неща.  С тезите хич не е добре, дано до края на годината да подобри нивото. Ще е тежка година.

# 662
Здравейте, успешна учебна година на всички! Извинявам се, че нахлувам в темата, но моля, който има Литература- 7 клас на БГ Учебник на Иван Инев и др. да ми изпрати обобщението в края на учебника /по автори, произведения/

# 663
Сутринта, за разсънване, подпуках решаването на математиката от НВО 2021. Оказа се, че геометричните задачи ще са що-годе лесни за възприемане, след като с обяснението на едно-две правила за ъгли и еднакви триъгълници,  започна да схваща логиката. И то без да е учено. Струйка надежда ми се прокрадна в душата... Bowtie

# 664
  • Sofia
Някой да успя да се регистрира в новия дневник на МОН? На нас ли не ни обясниха, нещо не разбрахме ли, но нито един родител не е успял досега. Два дни мъчим.
Моят беше вчера за първи път на курс по мат. Каза, че задачите, които припомняли от 6 кл. не били много лесни, а той бил най-бавният и не успял да отговори на нито едно питане на учителката. Днес му беше онлайн курса по БЕЛ. Има да прави преразказ за домашно и леко се шокира Simple Smile

# 665
  • София
Някой да успя да се регистрира в новия дневник на МОН? На нас ли не ни обясниха, нещо не разбрахме ли, но нито един родител не е успял досега. Два дни мъчим.
Ели нищо не ми е казала и дори не съм се опитвала.

# 666
  • Sofia
Имаме мейл от класния.

# 667
Имаме мейл от класния.
Новият дневник на МОН не е ли реално Школо, налято с малко повече информация. На нас ни казаха, че школо няма да работи в началото.

# 668
Нищо не са ни казали на нас, но ММ е начален учител и те наливат информацията в Школо, което от своя страна трябва да е свързано с новата система на МОН. Проблемът бил, че системата на МОН се срива непрекъснато и качваната информация изчезва, трябва да се качва отново или се появяват други бъгове. Уж от 19.09. трябвало да се е синхронизирала новата система с Школо, но не е много ясно дали ще стане.

# 669
НЕИСПУО е виновно за тез кахъри, спокойно, ще стане скоро и всички ще виждаме постиженията на скъпоценните ни.
В предната ни седмокласна тема беше много актуален един виц - "Спокойно, Евгени" - слагам в скрит текст с намигване Wink.

Скрит текст:
Жената стоеше на опашката в супермаркета след дядо с внуче, чиито шепи бяха пълни с бонбони и други лакомства. Детето не спираше да вика, да нервничи и да се тръшка.
- Спокойно, Евгени, потърпи още малко, ето идва нашият ред… Бъди добро момче. – говореше възрастният човек, опитвайки се да запази самообладание.
Детето продължаваше да буйства, да скача и да привлича вниманието на всички върху себе си, а дядо му отново пусна в действие тихия си глас:
– Всичко е наред, Евгени. След малко ще сме у дома. Потърпи още малко, човече!
Платиха на касата и малкият дявол изхвърча като тапа на шампанско от магазина, втурвайки се към колата, където да разтовари безценните си съкровища.
Дядото отново запази самообладание и с още по-спокоен тон каза:
– Успокой се, Евгени. Приятелче, не се разстройвай! Пет минутки и сме у дома, само се успокой, моля те!
Жената, която ги наблюдаваше остана силно впечатлена. Тя последва дядото с внучето и преди да потеглят, каза на възрастния мъж:
- Със сигурност не е моя работа да ви давам оценка, но вие се държите с внука си невероятно, успяхте да запазите спокойствие и му говорихте уравновесено, тихо и смислено, дори след като той премина всякакви граници на търпението.
После се обърна към момченцето:
– Евгени, ти си истински щастливец с такъв дядо!
Дядото я погледна и широко се усмихна:
- Много благодаря за милите думи, госпожо, но аз съм Евгени, този кретен на задната седалка е Мартин!

# 670
  • София
Извинявам се, че нахлувам в темата, но моля, който има Литература- 7 клас на БГ Учебник на Иван Инев и др. да ми изпрати обобщението в края на учебника /по автори, произведения/
Дай имейл на лични и ще ти пратя каквото ти трябва.
В Школо близначка две се появи...близначка 1 изчезна...
Спокойно Евгени...спокойно

# 671
Мами, помагайте!
Нещо съвсем се обърках тази вечер.
Детето е донесло едни декларации за попълване за вземане от училище Sad
Понеже ще я вземаме някой път ние с баща и от училище, друг път като нямаме опция ще синтръгва сама. Та има ги и двете опции в Деклрацията написах и на двете “Да” ще я взимаме и “Да” ще си тръгва сама. Може ли и двете !?

# 672
  • София
Мами, помагайте!
Нещо съвсем се обърках тази вечер.
Детето е донесло едни декларации за попълване за вземане от училище Sad
Понеже ще я вземаме някой път ние с баща и от училище, друг път като нямаме опция ще синтръгва сама. Та има ги и двете опции в Деклрацията написах и на двете “Да” ще я взимаме и “Да” ще си тръгва сама. Може ли и двете !?
Нямам представа, но аз бих написала само "Да" на ще си тръгва сама. Така като си тръгне сама, дали вие допълнително ще я посрещнете е ваша работа, важното е да може и сама да си тръгне, когато се налага.

# 673
И двете опции едновременно са ок. Това по-скоро изключва трети лица. Преди време имах същия казус и писах и двата варианта с "Да".

# 674
Само нашето училище ли работи с Админплюс, а не Школо?

Общи условия

Активация на акаунт