💄Новите ни козметични похождения - 96

• 96 363
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662

Баласамчето го пробвах вече. Харесва ми. Задържа се дълго на устните. Само се притеснявам да не направя отново реакция към восъка.

Спрея за по-бързо съхнене на ноктите си върши перфектно работата. Само една идея ми е мазен.

# 663
Отговарям сбито на дамите, които ме питаха за коректора на WIBO:

Скрит текст:
Значи, да вметна само - аз не съм бюти гуру, взех го така да ми се намира. Ползвала съм само на Катрис подобен продукт преди време. Този взех заради тъмни кръгове под очите, не исках течен умишлено, въпреки че контура ми е много сух. Този е приятен за нанасяне при условие, че отдолу има мазна основа. По-мек е някак си от онзи на Катрис. Не е особено покривен (аз и не търся такъв ефект тип шпакловка, защото не се гримирам по принцип, само от време на време слагам от ФДТ на Кройтерхоф), но успя да притъпи излъчването ми на панда. Доволна съм за сега. Не знам дали помогнах с обратната връзка.

Две думи и за праймъра за устни на Голдън Роуз - страхотен е! Не ползвам червила, взех го като препоръка за дълбока хидратация от позната. Измести всички балсами, които имам в момента (към 7 са май) и съм ползвала в близко минало. Дълбоко хидратиращ, не се изяжда за отрицателно време, мирише много деликатно.

Някои придобивки от миналата седмица от ДМ и кварталното магазинче:

# 664
# 665
# 666
  • София
Златна рибка

Нотино - молива и спрея са подаръци към базата

# 667
Покрай нападенията. В Нотино имат 40% намаление на Дав та се запасих с любимите душ гелове, които поскъпнаха безобразно.
Боята е от Вивиан, а червилото е номер 55 и го купувам за втори път от МоитаКозметика.

# 668
# 669
  • При децата ми

# 670
Аз малко се олях, но с тези отстъпки даже не се чувствам виновна Grinning

Нямам търпение да си ги получа. За първи път ще пробвам минерална пудра.

# 671
  • София
от мила съфорумка Purple HeartYellow HeartGreen Heart

# 672
# 673
O Hui The First Geniture Ampoule Cover Cushion SPF50+ PA+++

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 14:28 от Agent Provocateur

# 674
  • София
В бързината сутринта купих тази четка за коса от Лили Дрогерия. Няма я в сайта. За в офиса.
Killys

Поръчка от Боди Шоп онлйан
Йогурт за тяло Слива

Масло за тяло Vanilla Pumpkin

Общи условия

Активация на акаунт