Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите впечатления от парфюмите на Шанел според форума?
Кои са някои от най-популярните парфюми на Chanel според форума?
Какви са впечатленията от парфюма Prada La Femme EDP според форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите впечатления от парфюмите на Шанел според форума?
Форумът показва разнообразна гама от мнения за парфюмите на Chanel. Някои потребители са силно запалени по марката и притежават повечето аромати в различни варианти, докато други не споделят същото ниво на ентусиазъм. Има фенове на конкретни парфюми като Coco Mademoiselle, Allure Sensuelle и Chance, докато други предпочитат по-специфични аромати като Paris-Venise. Като цяло впечатленията са разнообразни и зависят от личните предпочитания и химията на кожата на всеки потребител.
-
Кои са някои от най-популярните парфюми на Chanel според форума?
Според форума, някои от най-популярните парфюми на Chanel включват Coco Mademoiselle, Allure Sensuelle, Chance, Paris-Venise, Gabrielle Essence и Chance Eau Tendre. Освен това има спомен за предпочитания към Coco Noir и Allure EDP, като някои потребители изразяват интерес и към ексклузивните аромати на марката.
-
Какви са впечатленията от парфюма Prada La Femme EDP според форума?
Форумът изразява разнообразна гама от впечатления от парфюма Prada La Femme EDP. Някои потребители го описват като деликатен, сапунен и тропически, докато други го характеризират като богат, плътен и тежък. Въпреки това има и потребители, които оценяват аромата като прекрасен летен флорален парфюм, който не е прекалено тежък. Всеки потребител изразява своите индивидуални впечатления и предпочитания относно този аромат.
-
Какви са мненията и впечатленията от парфюма Terracotta le Parfum на Guerlain според форума?
-
Какви са някои алтернативи на парфюма Light Blue Italian Love?

Обожавам Шанел и имам страхопочитание, с мнооого малко ги изпреварват Герлен.Имам много любими неща на бранда, за мен е символ на класа и лукс.Обичам от години Шанс Тендър и едт и едп еднакво, Chanel Allure Sensuelle е страхотен парфюм за мен и никога не съм усещала ацетон там.Малко по- късно харесах и Коко Мадмоазел ЕДП, както и Интенз версията.Все по- трудно ми става да нося Коко Ноар, нещо ме измъчва, обожавам Алюр едп и Габриел едп, много мадамски и със страхотна трайност върху мен.Не можах да възприема Коромандел.Харесвам Шанс О Вив, Chanel 5 l'eau, Chanel Cristalle eau verte от ексклузивите обичам Руската кожа, Chanel Bel respiro, Chanel Beige, Chanel Gardenia.Двата последни на моята кожа са свързани, бих носила и двата.Лично за мен техните глосове са най- добри от високият клас, не лепнат, не се разтичат грозно, обожавам червилата им, както и течните им сенки.Наскоро си купих и Hydra beauty gel creme и вече ми е любим.
Бел, аз съм твърдо за Allure Sensuelle EDP и аз мисля да си го купувам за есента живот и здраве.За мен са достатъчно различни, обаче най- добре си ги пробвай сама и си реши.С години отлагам един Коко едп, винаги накрая се разколебавам и не го купувам, а е много красив, но ретро.Парфюм за след малко Коко Мадмоазел
!
!
.
За парфюмите на Chanel , мога да кажа ,че преди време си взех Chanel Allure. На блотер ,ми хареса , но когато го пръснах на кожа ,беше нещо, което не ми хареса ,въобще. Пробвах го няколко пъти и се отказаш . Чак след година реших да пробвам нещо друго и много ми хареса Chanel Gabriele essence и Chance eau Tendre.Купих си тях. Сосо Mademoiselle също не ми хареса.